Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evaaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a  Közönséges komló (H. lupulus L.)  dehát tudta a fene még ez év közepéig, hogy is néz ki a komló. Csak ment a nagy csodálkozás, hogy mi az fene lehet az autópálya mellett az a sok oszlop és a rá kifeszített drótkötél. Aztán mára kiderült, hogy nem is olyan…..
evaaa 2012.08.11 09:31:15
Hideg van!  de gondolom ezzel nem mondok ujat nektek sem, lattam az idökepen hogy otthon sincs melegebb.. de szerintem itt jobban birjak a hideget, vagy legalabbis en fazom neha. A szallodaban a takaritonö következetesen minden nap leveszi 0-ra a fütötestet, es csak azert bocsatok meg neki,…..
  SzervusztokElöször is köszönöm mindenkinek a visszajelzeseket, igyekszem megfogadni, a hejesirason lyavitani, kepek mellekelni, NAGYBETÜKET HASZNALNI..  ekezetes billenytüzet beszerzese, illetve uj interneteleresi lehetöseg (nemcsak kepek miatt) kiepitese…..
Ellak vissza a kezdetekhez... 2012.01.22 19:12:00
 hogy is telt az elso hetem?nincs okom panaszra, kb ugy ahogy terveztem, mar amennyire ezt tervezni lehetett.a hetfoi kiutazastol kicsit aggodtam, 600km nem sok, de nem is keves, plane egyedul, amikor meg a nyiregyhazi hazauton is minden bajom vanha egyedul kell menni. de most nem tudom miert,…..
Herzlich Willkommen an meine Blog aus Ingolstadt!!    :))na ez is megszuletett vegre, nem egyszeru nethez jutni, plane ha nyilvanos, es vagy varnak vagy mint most is, porszivoznak a hatam mogott..  az ekezetek hianyaert elnezest, higgyetek el, engem jobban zavar gepeleskor mint…..
evaaa 2012.01.21 18:39:42