Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foppa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
foppa 2012.07.26 22:43:18
@Regggie: Ha jobban belegondolok, az alatt az 1:30 alatt ami hátravolt a robbanásig még fel kellett száni, valamint ki kellett még jutni a városból is és még ezek után legalább 6 de inkább 10 mérföldre el kellett juttatni a bombát! Azért ez kb annyira lehetetlen, mint az, hogy Bruce túlélte a robbanást!
@BeniMan: A rendőröknek szerintem nagyon más lehetőségük nem volt, de ettől még neked is igazad van. Ha jól emlékszem, akkor rossz arcok a Tumblerekkel akarták felvenni a harcot ráadásul fedezékből, csak a jó Batman közbeszólt egy kicsit!
foppa 2012.07.30 18:12:42
@nemecsek ernő áruló:
Én vagyok kb az utolsó, aki a filmeknél ilyen dolgokkal foglalkozik! Ezt csak annak írtam válaszként, aki szerint nem lehetséges, hogy Batman túlélte a robbanást, mert 5 másodpercnél még a gépben ült! Amúgy ez még semmi ahhoz képest, amibe egyesek belekötöttek a filmmel kapcsolatban!
Nem igazán szeretem ezeket az utolós másodperces meneküléseket, de legalább itt volt ennek szerepe a befejezés szempontjából!
Amúgy a film nagyon tetszett, igaz meg kellett néznem még egyszer, mert az éjféli előadás minősége botrányos volt!
foppa 2012.07.30 19:32:58
@danialves:
A legjobb az egészben az, hogy azok az emberek írnak ilyeneket, akiknek ez az egész Nolan-féle Batman sorozat nem tetszett! A vicc az, hogy ennek ellenére elmennek megnézni a filmet a premier hetében csak azért, hogy utána fikázhassák a filmet! Gratulálok nekik!
Amúgy küldöldön sokkal viccesebb dolgokat is olvastam ebben a témában! Ezektől az emberektől azért megkérdezném, hogy eddig hány olyan filmet láttak, ami nem volt ele ilyen hibákkal! Még a Remény rajainál is fel tudok sorolni legalább 10 pitiáner hibát, amik persze a film értékéből semmit sem vonnak le pont úgy, mint a ennél a filmnél.
Christopher Nolan idén lezárja a Batman trilógiát, A sötét lovag: Felemelkedés 2 óra 45 perces lesz. Sokat kell szenvednie a Denevérembernek. Újabb érdekesség: lehet, hogy Riddler is benne lesz a filmben? A rajongók jó ideig arról beszéltek, hogy a karakter fel fog bukkanni a…..
foppa 2012.06.04 14:00:38
@Shyllard: Az AMC Theaters honlapjára már felkerült a film hossza: 2 óra 45 perc! Ezt nagyjából az a hossz, amit a legtöbben tippeltek. Az AMC ráadasul Batman maratont is rendez a bemutató éjszakáján! Reménykedek benne, hogy nálunk is lesz ilyen pont úgy, mint tavaly a Transformersnél!
foppa 2012.06.04 20:59:33
@LVNE: Én úgy látom, hogy egy metró alagútban lehet, mivel 2 sínpár van mellette és látszódik mögötte valamiféle állomás is! Amúgy már valamelyik újságcikkben írták, hogy Selina A Wayne kastélyban fog dolgozni szobalányként és abból él, hogy kirámolja Gotham legtehetősebb embereinek lakásait. Azután kerül "bajba", miután elcsen egy pár dolgot a Wayne család ereklyéiből!
Filmdroid Bane 2012.05.11 19:22:48
Tiszta Predator..
foppa 2012.05.11 21:12:58
@danialves: A film egy készítője szerint valamikor a történet elején Bane súlyosan megsérül, és folyamatosan egy bizonyos gázt kell belélegeznie különben belehalna a fájdalomba. Ezért viseli ezt az érdekes maszkot.
Viszont azt meg kell jegyezni, hogy ennek kevés köze van a képregényhez! igazából ez a Nolan féle verziója a karakternek!
foppa 2012.05.11 21:15:37
@game ower: Nálunk sajnos 1 héttel az amerikai bemutató után lesz a premier! Nem tudom, hogy miként fogom úgy kihúzni a hetet, hogy semmit se tudjak meg addig a filmről! Még szerencse, hogy azok a kollégáim akik előszeretettel néznek kamerás felvételeket, azok nem igazán tudnak angolul!
 Észak-Amerikai box officeEmlékszem milyen nagyot nézett mindenki, mikor a Pókember 114 millió dolláros rekordösszeggel nyitott 10 éve. Azóta több trónkövetelő is akadt, voltak szép számmal, akik elbuktak, de azért jól teljesítettek és akadtak, akiknek sikerült ennél…..
foppa 2012.05.07 11:11:07
@BuB: 100-120 millió? Azért az elég vicces lenne? Ha kiindulok a mostani IMAX mozik számából és a jóval drágább jegyárakból, akkor a te jóslásodra alapozva kb fele annyian néznék meg a TDKR-t, mint a Sötét lovagot! Azért nem hinném, hogy Heath Ledger halála ennyit dobott volna rajta!
foppa 2012.05.08 17:31:34
@kelta: Szerintem 3D nélkül lehetetlen túlszárnyalni ezt az eredményt! A beszámolók szerint szinte az összes előadás teltházas volt az USA-ban. Az összbevételnél már elképzelhetőnek tartom, hogy a TDKR megelőzi a Bosszúállókat!
Christopher Nolan Batman megmentője, Joel Schumacher művei után a rajongók és a stúdió két térdre ereszkedve rimánkodott azért, hogy jöjjön valaki és megmutassa, hogy lehet még élvezetes Denevérember filmet készíteni. Nolan immáron a harmadik résznél jár, elvileg ezután…..
foppa 2012.05.01 19:15:53
@Sanosuke: Ha jól emlékszem, akkor a CinemaCon keretében bemutatott 5 perces anyagban benne volt, hogy Selina a Wayne kastélyban dolgozik cselédként. Így elképzelhető, hogy onnan szerzi meg Batman járgányát, vagy tényleg megkapja tőle mikor már egymás mellett küzdenek!
Nekem nagyon bejött ez az előzetes, a zenével együtt nagyon ütős lett.
Bane a gothami tőzsdén, megjelenésétől mindenki elalélt. Macskanő meg feltört egy széfet, kár, hogy üres. ..
foppa 2012.04.14 13:46:54
@little2: Nem is tudta, hogy Al Pacino is szerepel a Sötét lovagban! Ezek szerint túlélte?
Filmdroid Superman logo 2012.03.30 10:37:00
A Superman facebook oldalán Zack Snyder közzétette a hivatalos logót. A képregényfilmre még várhatunk, 2013 június 14-én mutatják be. Addig legalább vígan dolgozhatnak az effekteken és remélhetőleg Snyder is bizonyítja a stúdiók számára, hogy képes kasszasikert gyártani.A…..
foppa 2012.03.30 19:54:07
@Pisti, az aragorn: És minden eddigi hír szerint így is lesz!
 Néhány hónappal ezelőtt még az a hír verte ki a biztosítékot, hogy egyes filmeket csak több napos, hetes vagy akár később láthatunk, mivel Hollywoodban úgy vélik, hogy nálunk kerül fel a produkciók kamerás verziója az internetre, ami miatt elég nagy bevétel kiesésük…..
foppa 2012.01.22 11:07:32
@chuck-d: "a szabad világ bezárja az internetet" Ez azért elég érdekes kijelentés, mert azért mégis csak lopásról van szó! Ha mondjuk elkapnak egy autótolvaj bandát, akkor azt írnád, hogy a szabad világ bezárja az autópiacot? A kollégáim is szidják azokat, akik lopnak ezt-azt, de ők nyugodtan töltik le a filmeket és a szoftvereket! Ez Magyarország!
foppa 2012.01.22 16:46:59
@chuck-d: Kb annyira demagóg mint a a "szabad világ bezárja az internetet" szöveg!
Amúgy csak azért írtam ezt a nem tól jó példát, mert a tapasztalatom szerint a legtöbb ember abszolút nem tartja lopásnak egy film vagy egy szoftver letöltését! Persze a Media Marktból már nem hozná ki ezeket a táskájában fizetés nélkül!
foppa 2012.01.22 18:37:02
@chuck-d: Még mindig nem érted, hogy miért írtam ezt a példát! Az én tapasztalatom az, hogy nálunk az emberek nem értékelik szinte semmire a szellemi termékeket, és minden gond nélkül töltögetik le a lakóz filmeket! Azt is értem, hogy amit írsz ezzel a szellemiséggel kapcsolatban!
Viszont nekem az senki mondja, hogy azon oldalak üzemeltetői akik ezt lehetővé teszik, azok semmiféle felelősséggel nem tartoznak a terjesztésben!