Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ho Sesillia

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iskolában kötelező volt 2 idegen nyelvet tanulni. Második idegen nyevlként tnaultam az angolt. Volt egy tnaárom, akiről messziről lerítt, hogy ott valami nem stimmel. Ő volt aki az angolt oktatta. Minden alkalommal amikor órára ment az összes terembe benyitott és megkérdezte: "itt van…..
Egyszer régen, még talán 7., vagy 8. osztályos lehettem. VOlt egy nagyon aranyos kémia tnaárom, de a kémiát ettől függetlenül utáltam. Egyszer bejött. Látszott rajta fáradt, de kit érdekel, mi van egy tanárral. Nincs igazam? Leült az asztalhoz, kinyitotta a könyvét, és elkezdte…..
Az első bejegyzés után bemelegítésképpen szeretném, ha meghallgatnátok milyen is volt az én első újévi napom. Mint a többi: FERGETEGES! Reggel, mint szokás szerint minden nap 7-8 között keltem, és leültem tanulni. Egyetemista vagyok és most van a vizsgaidőszakom. Ekkor…..
*.*...o(Csipesz mesél) Sziasztok! 2013.01.11 16:56:06
Sziasztok! A becenevem csipesz. Sokan örülni fogtok a blogomnak. Rmeélem tetszeni fog. Azért indítottam el, hogy elmeséljem azokat a történeteket, amik velem és a környezetemmel történnek. Érdekes környezetbe születtem. Körülöttem senki sem tudja magáról, hogy ők a jövő Hofi…..
A MAGYAROK ÉS A KELET-KUTATÁS   A magyar Európa egyetlen népe, amely részben Ázsiából származtatható; a magyarság "Eurázsia kicsinyben". A magyarság "mássága" egyrészt felelősséget követel múltunk kutatóitól, másrészt ennek tudomásulvétele és elfogadása záloga…..
Keleti Kultúrák Újra itt 2012.04.21 18:24:00
Sziasztok! Tudom, hogy régen írtam, de elfoglalt a tanulás, a suli, az hogy végre kitanuljak egy mesterséget. Most földrajz szakot tanulok egyetemen. Nagyon jó szak. Sok mindent megtudok a keleti kultúrákról, amit fel fogok használni a blogomban is. De ne csak a keleti dologkról…..
Jaj... Nos amikor megláttam, tátva maradt a szám. Szerintem ez mindekinek tetszeni fog, mert hihetetlen. Meg akarom tanulni ezt a művészetet, és majd a magam által készített cukrokat fel fogom rakni ide is, hogy lássátok mi is képesek vagyunk rá. Akárki belegondolhat abba, hogy itt…..
Sziasztok! Ez most más lesz, mint az előzőek. Ez egy olyan étel, amit a Kínaiak a "Pekingi utca királyának" neveznek. Nagyon finom, és bárki bármikor elkészítheti otthon.                                       Bármivel lehet ízesíteni és…..
Nos folytassuk... A mantao szintén riszből készül, de ezt erjesztik. Tálcában elegyengetik a rizses pasztát és gőzben erjesztik. Azután pedig felvágják és már lehet is folyasztani. Ez az édesség nagyon elterjedt vol a Qing dinasztia…..
Sziasztok! Ahogy ígértem -bár kicsit késve-,eljött az az idő, amikor belecsapunk a dolgok közepébe. Ma a Kínai édességeket kezdem tárgyalni. nagyon látványosak és finomak. Elsőként vegyük szemre a következő ételt: A neve Zhengzhengao: rizsgől készül. Nagyon közkedvelt…..
Sziasztok! Nos nézzük csak miről is szól ez az egész. Azért hoztam létre a blogot, hogy kicsit közelebbi viszonyba is kerülhessen a Keleti Világ többi rajongójával. Nos, majd fogok csinálni egy-két bejegyzést az elkövetkezendőkben, amik a három nagy országot: Koreát, Kínát…..
Keleti Kultúrák Jumong-Jang Geum 2012.01.30 13:48:00
Nahát... Mit találtam? Ő itt a Jumong herceg című sorozatből a királynő. De szerintem közülünk minden Gyeon Mi Ri-ként ismeri, aki a Jang Geum-ben játszott, mint Choi udvarhölgy. És a Yi San-ban is láthattátok, mint Yi San édesanyja. Nos remélem ebben a sorozatban is gonoszat…..
Jaj ezt nézem éppen, nagyon jó, remélem ti is le tudjátok tölteni :) ..
Keleti Kultúrák Első írásom 2012.01.30 09:00:00
Sziasztok! Nagyon örülök, hogy végre nyithatok egy blogot is a honlapom számára, ahol bátran írhattok nekem, és a többi rajongónak. Aki még nem ismeri a honlapom, az nyugodtan kukkantson be: Korea Sorozatvilága  De ezt a blogot nemcsak a koreai kultúra rajongóinak hoztam létre.…..
Ho Sesillia 2012.01.30 13:06:35
@szepszonja: jaj köszi, aranyos vagy :)
Keleti Kultúrák Üdvözlet 2012.01.30 12:55:00
Sziasztok! Huh... elég húzós napom volt! Elkezdtem letölteni a Jumong herceget (aminek a linkjét közzétettem az oldalamon) és közben elment a net. Hát olyan pipa voltam, amikor megállt. De semmi baj, amikor visszajött elkeztem torrenttel letölteni. Bár még mindig azt írja ki, hogy 3…..