Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mester90

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek jöttek még: Golden Axe (Zsanna & Rattata)Diablo 2 (kovacs5630)Super Mario 2 (Lurzt)Bomberman (Alkatraz)Mario (KGery) *hangerőt fel*Aknakereső (Bendi)Final Fantasy VIII (Ateszmetál)Word of Warcraft (Kanga)F.E.A.R. (peethy)World of Warcraft (Szabóbence)Counter Strike (exodus)Prince…..
mester90 2008.12.21 12:35:31
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
mester90 2008.08.17 10:48:36
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Zene: Nelly Furtado - Powerless..
mester90 2008.08.02 10:11:51
www.theirategamer.com/

"BUY THE IRATE GAMER DVD Vol. 1
Get the first 11 episodes all digitally re-mastered for this release. Click on the DVD to purchase!
PREVIEW THE COMMERCIAL

NOW JUST $8.99"

no comment... xD :D xD :D
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..