Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritikuss

33 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia te lusta dög!Vasgolyó:http://www.pedit.net/catalog.php?page_ID=88&tcsid=58&lid=5http://www.kovacsoltvasinfo.hu/kiegeszito-kovacsoltvas-diszek/vas-golyo-20-77.htmlhttp://szupermagnes.hu/spl/111269/Vasgolyo_12mm_igItt pedig bármilyen üvegszövethez és gyantához hozzáférhetsz,…..
Hát igen!Ez a hétvége eseménydúsan telt el... Mozi, Kataszülinap, unalom, tv, unalom, azért elvoltunk:) Pénteken elugrottam bátyámmal egy lazás bevásárlásra oroszlányra meg meglátogattuk mamámat. Sajnos pénteken most nem volt túl jól úgyhogy elég vontatott volt a…..
Na Gábor barátom jelezte hogy nem ment el az e-mail amit küldtem neki ezen felbuzdulva inkább feltöltöm ide hogy hozzáférhessen ő maga! tblogja.blog.hu/media/file/A Dúr gyakorlat.pdftblogja.blog.hu/media/file/A Dúr skála(1).pdftblogja.blog.hu/media/file/A Moll…..
Tök jó volt Siófokon is habár elég sok volt az unalom de azért nevettem naphosszat! A szezonnyitó fesztivál is állítólag jó volt ugyebár én lemaradtam róla Katával együtt, de azért az jó érzés volt hogy reggel elkísérem iskolába, délután érte megyek. Olyan voltam mint egy…..
Toncs blogja Fasza nap! 2010.05.27 22:01:30
Ma megbeszéltük Istvánnal hogy a Thanx Jimmy Fesztivál egy marhaság, és azt mondta ha el is megy nem lesz sok kedve. Sőt az én Hey Joe kiséretemre szólózott meg játszott. Szal ha úgynézzük Jammeltem egy magyar rocklegendával! Tessék mondani:) Buksisimi^^!^^Szal jóvolt a…..
Toncs blogja LoL kis hétvége. 2010.05.25 11:53:35
Elvoltunk mint a befőtt egy péntek alatt elment 3000 forintom ergó épphogy hazajutok:)Szezonnyitó pratty volt a balatonparton Siófiokon. Habár javarészt nem voltunk lent mert igazából csak a Magna Cum Laudéra akartunk lemenni de amikor elkezdődött akkor még nagyba készülődtünk…..
Toncs blogja Durva egy nap volt:) 2010.05.21 23:43:00
No háj!Komoly egy nap volt a mai:) Először volt 140 lepedő a kezemben:D Hogy nézett a csaj amikor elővillantottam hogy mizu?:D Jah tudom igaz... Csak a csekkek befizetése miatt de akkor is tök jó érzés volt. Kicsit gazdagnak érezni magad mindig jó. Azért csodálkoztam is mert tegnap…..
Toncs blogja Best of U2B 2010.05.21 10:45:35
  Na jah...  Mi lesz a jövőhéten kit érdekel de hogy egy év múlva mit fogok csinálni az már inkább. Kora reggel már az álláshirdetéseket bújtam de a biodroidon kívül semmi normálisat nem találtam lehet ez van nekem kijelölve?Fuhh mindegy inkább még nem…..
Na!Ezért ennyit idegeskedni... Butagyereeeek!Első feladtlap rulz... Szinte óvodás feladatok! Habár első ránézésre majdnem bepisiltem de ahogy másodjára is elolvastam már csak röhögve néztem ki a fejemből. Szakmai számítás feladat... Na gyerekek mondom mivan! Osztani kell meg…..
Toncs blogja Blöá! 2010.05.20 05:55:25
Bevagyok szarva... Amúgy nagyon vicces néha hogy ennyire nem készülök valamire fel aztán félvállról veszem az egész dolgot, és az utolsó pillanatban meg iszonyatmód berettenek! De kajak olyan hogy mindjárt hányok minden bajom van. Késő este még South Parkot néztem szal kb…..
Hát nekem ez az egéssz úgy kiment a kobakból mint egyszer:)Sinen van az életem gyerekek most tiszta bódottá az egész világ. Holnap szakvizsga írásbeli és tök hülye vagyok az egésszhez az a baj hogy már régen elfelejtettem hogyan kell tanulni. Amúgy meg tök jó mert mostmár annyi…..
Toncs blogja Én hülye^^ 2008.08.21 12:56:58
Sziasztok...Most jut eszembe még nem is írtam meg a második Siófoki utamat...No lássuk:P Hát igen... Összeállt a banda és közös erővel megtámadtuk Siófokot 14.-e reggelén. Szép napot indítottunk és estére nem is változott a helyzet. Kocsibaszálltunk és Peti vezérlésével…..
Toncs blogja Ez mi?:DDDDD 2008.08.20 23:03:36
Sziasztok!!Alighogy hazaértem a 20.-ai Tüzijátékokról és a Mekizésből ezt találtam a levelezőmben!Mivel már én is használtam egyszer kétszer ezt a "szolgáltatást" volt egy megérzésem és lám beigazolódott!!!  Hát ja... Jót röhögtem^^Ez mindent összevetve…..
Toncs blogja Nyaralásunk. 2008.07.20 10:38:00
Sziasztok.   Hát igen megtörtént a nyaralásunk Siófokon. Nagyon élveztünk. Most írok egy kisebb regényt róla ha nem gond.   Ötödikén indultunk már teljes harcjelmezben de nem akartuk elsietni a dolgokat ezért elmentünk a Renault napra a Hungaroringen. Összeszedtük…..
Üdv!   Ma a kétszínűségről szeretnék szólni pár szót. Érdekes téma ez mert egyre több helyen üti fel fejét, és egyre több áldozatot követel magának. Nem tudni, hogy a korral jár-e vagy csak szimplán időszakos divat. Én már egy amolyan mágusra várok, aki rendbe hozza kicsiny és kicsinyes…..
SziasztokA blogom már tényleg unalmassá vált.Nincsenek látogatóim így nincs értelme írni se.Egy két ember jár fel néha napján megnézni történt-e valami érdektelen aztán sanyi...Röviden szólva kicsit fölöslegessé vált a dolog. de ha jól megnézitek az utolsó frissítés óta…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.04 21:14:42
Végre megjött az igazi ihlet, ami az új videót illeti. Majd meglátjátok, hogy ebből változatos videót elkészíteni enyhén szólva kemény dió, de sokan igazi szart akartak, akkor tessék.De ha sikerül megvalósítani azt, amit elképzeltem, akkor még sikerülhet is.Remélem hétvégén…..
Kritikuss 2008.06.06 09:14:13
Toncs blogja Szilvi verse 2008.06.04 13:28:00
Egy gyűrött papíron az arcképed   Egy gyűrött papíron az arcképed. Így őrzöm szívemben az emléked. Régi idők szép napjait. A közös percek sóhajait. A szemed, ahogy rám néztél. A mosolyod, amivel megigéztél. A kezed, amikor a kezemhez ért… A pillanat amikor…..
Kritikuss 2008.06.04 13:36:06
Toncs blogja A kórházi sztori! 2008.06.04 13:01:00
Itt a várva várt sztori:Miután bentmarasztaltak, kicsit szomorkásan néztem a plafont. Ekkor mégcsak hárman voltunk egy szobában. Kicsit beszélgettem a lakótársakkal utánna a nővérke bejött felvenni az adataim. Miután korrepetált a szokásokból meg minden hasonlóból, jött egy…..
SziasztokTegnap kicsit gondolkoztam miután hazaértem a suliból, és eléggé hülyeségek jártak a fejemben. A szokatlannál is sokkal nagyobb hülyeségek.Kaptam egy SMS-t hogy egy bizonyos sálat szolgáltassak vissza. Debil, bunkó kisugárzást villantva a mobilból, akkor még jót…..
SziasztokHát igen igen régen írtam. Végülis azért mert nem volt mit. De amikor lett volna akkor nem tudtam megtenni... Kórházban voltam.Csütörtök reggel fogjuk rá jól indult a napom. Felkeltem, kicsit intéztem a dolgaim, leültem a gép elé mélázni, aztán olyan 10 körül…..
SziasztokElég régen írtam. Sajnos nem volt kedvem és még sok egyéni tényező hátráltatott. Ilyen például az hogy próbáltam úgy eltusolni a problémáim hogy azt mondtam róluk hogy nem léteznek. Struccpolitika. Néha ezt is kell csinálni.XY ismét korházban mert nehéz számára…..
Toncs blogja Happy Birthday Gábor 2008.05.16 20:54:13
SziasztokMost volt bátyám szülinapja és csináltam neki egy képet.Persze rutinból sértésnek vette mert háttérképnek raktam ki...Szóval "lekockáztam".Itt a kép:)..
Kritikuss 2008.05.19 20:18:26
Toncs blogja Szilvi versei 2008.05.15 20:23:18
SziasztokMa egy kedves ismerősöm verseivel örvendeztetlek meg titeket.Megyek Megyek. Nem tudom hová, nem tudom merre.Talán… Északnak, Nyugat felé, vagy Keletre. Amerre a lábam visz. A nagy Ismeretlenbe,Előre, a pocsolyás, esős napfelkeltébe.  Langyeső,…..