Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xDemonswithRyux

35 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immáron hat éve annak, hogy utoljára Linkin Park koncerten jártam. Azóta sok víz lefolyt azon a bizonyos folyón. A The Hunting Party után pedig kétség sem fért hozzá hogy jegyet kell váltanunk a srácok egyik bulijára Európában. Kicsivel fél négy után neki is vágtunk a több mint…..
Immáron 7 éve hogy megjelent a Minutes to Midnight amivel a Linkin Park igyekezett maga mögött hagyni a nu metal-t. Rick Rubin ugyan évekig fogta a kezüket azonban maga Mike Shinoda jelentette ki, hogy elege van abból a hangzásból, amit maguk köré építettek az elmúlt évek során. A…..
1993-at írunk. A farmermellényeket javarészt kockás ingekre cserélték a grunge pedig megállíthatatlanul tör előre. Hiába jelentek meg olyan klasszikusok, mint a Chaos A.D, Individual Thought Patterns, vagy egy évvel ezelőtt a Vulgar Display of Power, a metal valahogy még is…..
Jona Weinhofen az „örökmozgó” gitáros. Ott volt a Bleeding Through egyik legjobb lemezének megírásánál (Declaration), majd Oli Sykes zenekarának segített szintet lépni a There Is a Hell… megírásával. Miután a Bring Me The Horizon-ban sem érezte jól magát, gondolt egyet és…..
Egy emberként mozgó közönség, raszta haj, bonyolult ritmusok garmadája, pálinka, stand up comedy, anyuka, szomjúság, stage dive, pogó, csak néhány kifejezés, amivel jellemezni lehetne a vasárnapi Tesseract, Protest The Hero koncertet, akiket a frissen alakult Intervals és a tavaly…..
A hazai koncertszervezők idén is elkényeztettek minket jobbnál, jobb koncertekkel. Elég csak az áprilisi búcsú turnés Bleeding Through-t vagy a szeptemberi August Burns Red-et említeni. Gondoltak a deathcore rajongókra is, így az A38 fedélzetén köszönthettük a Subliminal Merger-t, a…..
Immáron 10 éve hogy Magyarország legexportképesebb zenekara megalakult a Newborn romjain. Ennek örömére Szalkai Tiboru és Big igyekeztek maguk köré verbuválni egykori társaikat egy négy dátumot felölelő mini turnéra. Ács Máté és Pásztóy Balázs kivételével mindenki jelen…..
xDemonswithRyux 2013.11.06 17:26:36
A 2010-es Müncheni és a 2013-as budapesti koncert után újra egy színpadon a Karnivool és a HAELO. Ezúttal a bécsi Szene-ben. A srácok gondoltak a magyar rajongókra is így két busz is indítanak Budapestről Bécsbe. Az eseményt itt tudjátok jelölni. Jegyet az alábbi linken…..
A Danny Worsnop vezette Asking Alexandria tagjai már a megalakulásuk évében elhatározták, hogy ők bizony széllel szemben fognak pisálni. A Stand Up and Scream „tökéletes” példája a mai napig annak hogyan ne „írjunk” dalokat. Volt itt minden, ami szem szájnak ingere, túlzott…..
Köztudott hogy Borsod-Abaúj-Zemplén az ország „legmuzikálisabb” megyéje, ha szabad ilyet mondanom. Elég csak megemlíteni a kilencvenes években tevékenykedő Bedlam-ot vagy éppenséggel Pataky Attilát, akit előszeretettel rabolnak el a földönkívüliek az acélvárosból, hogy…..
Amikor megtudtam, hogy a Down és a The Devil Wears Prada is megfordul idén a Hegyalján csak egy kérésem volt. Tegyék őket egy napra a kedves szervezők. Amikor megjelent a beosztás félve görgettem le az oldalon attól tartva, vajon melyik kedvencemről kell lemondanom, de mint kiderül…..
Amikor egy műfaj olyan szinten túltelített, hogy minden bokorból tíz zenekar ugrik ránk lemezszerződésért „kuncsorogva” akkor bizony meg tanuljuk értékelni a közepes teljesítményt is. A metalcore nem hogy újra definiálná, önmagát sokkal inkább a szakadék szélére került az…..
Immáron három éve hogy a Jared Leto vezette 30 Seconds to Mars „háborúba hívta” a rajongóit a This Is War keretein belül. A lehető legjobban sikerült kihasználniuk az internet adta ingyenes promóciót, hogy újra reflektorfénybe kerüljenek a Beautiful Lie után. A kérdés tehát…..
Néhány héttel a PeCsás Parkway Drive koncert után bejelentették a szervezők, hogy Frankie Palmeri és zenekara ismét tiszteletét teszi hazánkban ezúttal, mint főzenekar. Jöttek a találgatások afelől mégis kik lesznek a kísérők voltak fanyalgók voltak viszont olyanok is, akik…..
Immáron 3 éve hogy a Bring Me The Horizon maga mögött hagyott egy haldokló színteret. A leírhatatlanul hosszú című album a zenekar eddigi legjobban sikerült lemeze lett. Ebben pedig az egykori Bleeding Through gitáros Jona Weinhofen volt a segítségükre. A Sempiternal két hónappal a…..
2012. január 20-án bombaként robbant a hír miszerint Howard Jones kilép a Killswitch Engage kötelékéből egészségügyi okokra hivatkozva. A kérdés tehát adott volt. Ki tölthetné be a Jones által hagyott űrt? A rajongók részéről csak is egy név jöhetett szóba. Jesse Leach. A…..
2013-ban szinte bárki készíthet death metal lemezt akár a gép előtt ülve. Így felesleges meglepődni a Suffocation új lemezének hangzásán. Manapság már nem sok zenekar van, akik a kilencvenes évek elején elkezdett brutálisabb vonalat képviselik, sokkal inkább a technikára…..
A Bullet For My Valentine (továbbiakban csak BFMV) úgy gondolta még jobban elmerülnek a Don Gilmore által kreált rágógumi pop világában. Don ugyan emelt már magasba zenekarokat produceri munkájával, elég meghallgatni a Linkin Park első két lemezét, azonban tud ő a mélybe…..
2012. november első 01-én reggel 6: 19-kor elhunyt Mitch Lucker a Suicide Silence frontembere. A zenekar azonban váratott magára a közleménnyel, több zenei portál azonban már tényként közölte miszerint az énekes motorbalesetet szenvedett. A csapat 10 éve ütötte fel a fejét az akkor…..
A múlthét sokak számára az Október 23-ról szólt, amikor is hazánkba látogatott a Periphery a Between The Buried And Me oldalán azonban a szervezők szombatra IS tartogattak egy év bulija gyanús koncertet. Ez volt a Heights, While She Sleeps és az Architects budapesti állomása. Sam…..
2012 a csótány éve? SE! Az egykori nu metal „sztárok” végre megtalálták helyüket a szórakoztató iparban. Az egykoron szebb napokat megélt Papa Roach sokáig azt sem tudta mihez kezdjen miután a műfaj végleg kilehelte a lelkét. A zenekarok mentették a menthetőt, mindenki…..
Immáron 5 éve, hogy New Orleans mocsaraiból előmászott és rászabadította magát a világra az Over The Under. A Phil Anselmo (ex-Pantera) vezette Downegyszerűen, nem tud hibázni. Akkoriban ígéretet tettek miszerint a következő anyagra nem kell újabb 5 évet várnunk. És láss csodát…..
Kellett hozzá idő, de csak befejeztem a Vérszomj/Farkasvér trilógiát , amelyet sokan az egyik legjobb farkasemberes sztoriként emlegetnek és ugye már a korábbi részeknél is említettem, hogy azért nem hiába. Persze magas pontszámot sosem kapott tőlem egyik rész sem (ez a mostani sem…..
Július 24-én jelent meg a Slipknot - Antennas to Hell című válogatásalbuma, ennek kapcsán pedig Andy Hallbeszélgetett a csapat két tagjával, M. Shawn „The Clown” Crahan-nel és Corey Taylor-al. A csapat még most sem döntött azzal kapcsolatban mikor is készíti el az új…..
Tom Denney (ex-A Day To Remember gitáros) neve manapság olyan jól cseng a metalcore színtéren, mint Tue Madsen-é a metal világában. Nem csoda hogy hazánk fiai is (Till We Drop) vele dolgoztak egy dal erejéig. Van azonban egy kisebb probléma Tom-al. Mindenkit pop punkosítana, ha…..