Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bircus hungaricus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
Onnan lehet tudni, hogy Meseországban járunk, hogy a fák az égig érnek, és az őzikék számítógéppel készülnek. A fehér hintó fehér belsejében a mi Hereceghünk egy duzzogó Kékruhás Szőkével udvariaskodik. A gyönyörű szőke nők már csak ilyenek, semmi nem elég jó nekik,…..
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Storybrooke új napra virradt! Pörög a toronyóra mutatója! Mindjárt 8 óra! A tanítónéni müzlit eszik! Ó micsoda izgalmak! Emma Swan is felriad és egy olyan ember döbbenetével néz körül, aki még sohasem aludt ágyneműben. Határozottan téliesnek nézem az időt, ennek ellenére…..
hogyvolt Egyszer volt 1x01 - Pilot 2012.08.20 10:00:00
Amelyben megtudhatjuk, hogyan is került át a mi ZS-kategóriás világunkba az összes mesehős, hogy mindörökké boldogtalan legyen. Legalábbis ezt mondja a felirat. Aztán az első képben „A" Herceg vágtat egy impozáns tóvidéken, valami ónoseső-szerű hullik az égből, csúnyácska…..
Az olimpiai aranyérmes tornász szerint brit riválisának lassan érik egy nemváltoztató műtét. „Egészen meglepődtünk az eredményen és nagyot csalódtunk, rengeteg munkák belement a sminkbe és a szett összerakásába" - nyilatkozta az olimpiai ezüstérmes Louis Smith, aki szerint…..
bircus hungaricus 2012.08.21 22:08:04
Vajon tényleg létezik a százezer dolláros bankjegy? És igaz-e, hogy a papírpénz kimosható? Valóban van-e kokain a legtöbb dolláron? Megválaszoljuk a legérdekesebb városi legendákat. Milliárdokba kerül a papírpénz Nem nehéz belátni, hogy a bankjegy sokkal gyorsabban…..
bircus hungaricus 2012.08.20 16:28:48
@Professzore: elég egyszerű
összetekert bankjegyekkel szippantják fel, mamik aztán összekeverednek más bankjegyekkel, és egymásnak adogatják a szemcséket, amik (mármint a szemcsék) aztán a pénzszámlálókban rázódnak ki és kerülnek ide-oda
Eddig tökéletes karrierjükkel, tökéletes kapcsolatukkal, tökéletes mindenükkel voltak a címlapokon. Most valami éppen nem tökéletes, most azzal. A bulvárnak mindegy, hogy jó vagy rossz hír, kihasználják a sztárokat. Ahogyan a sztárok is élvezik, ha írnak róluk, és ott…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
bircus hungaricus 2012.01.21 00:10:33
@FleischerD: a szíjjártó szintet viszont csont nélkül tudja hozni, az már látszik
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..
bircus hungaricus 2012.01.21 00:05:44
@DR.VUVUZELLANÉNI: mert nem mondja neki senki hogy menjen és burogasson
bircus hungaricus 2012.01.21 00:08:23
@Széll Kálmán: a fidesz mindig is a sunyiság és az alatttomosság pártja volt, csak most már nem is titkolják. Gondoljunk csak OV ájtatos képére Strassbourgban és a magyar rögvalóságra - azt meg kikérem magamnak, hogy az én nevemben beszéljen és ha őfelségét megsértik, azt a komlett népre értse!