Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picmania

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
picmania 2010.01.28 09:33:18
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!:Ezt én is megerősíthetem, csak nekem négy nap alatt ért ide Hobg-Kongból a filléres áru. Azért hogy őszinte legyek, hallottam olyant is, hogy egy ismerősöm által konkrétan Japánban feladott cucc több mint egy hónap alatt ért ide Magyarországra...
picmania 2010.01.28 09:35:01
@picmania: Hong-Kong, bocsi...
picmania 2010.01.28 11:13:03
@DaM: Pont azért említettem meg a Japán dolgot(mint másik véglet), hogy nem elképzelhetetlen hogy olyan későn érkezik meg a cumó. Na nem mintha a Camera KFT-t akarnám ezzel védeni...

A másik meg az, hogy szerintem ebben a szituban teljesen mindegy mennyibe kerül az adott objektív(vagy legalábbis mindegynek kéne lennie). Ha 10ezres obit viszek javítani, le se sz*rják, ha meg 250ezrest, akkor nagyfokú gondossággal járnak el?? Na nee...

És az állvány is szintén mindegy hogy mennyibe kerül, vagy hogy bóvli vagy nem bóvli, adott esetben felborulhat. (Hacsak nincs lebetonozva)
Filmdroid Zavart érzek az Erőben 2009.10.22 10:30:46
Nem is oly rég George Lucas azt nyilatkozta az Avatarral kapcsolatban, hogy nagyon örül, hogy James Cameron egy új világot teremt, ugyanis csak kevesen képesek erre. Ő megalkotta a Star Wars világát és Cameron most ezzel próbál versenyre kelni. A Marketsaw oldal információ szerint…..
picmania 2009.12.30 01:09:05
@Spawn85: Hát még én:)
Emlékszem, a '80- as években, a Jedi visszatér bemutatása óta tudtuk, hogy a Star Wars sztori bizony 9 részes (a mellék stb szálaktól eltekintve)
Szóval azóta várom hogy az első, és az utolsó trilógiát is láthassam... (Azóta az első trilógia ugye teljesült:) )
Addig meg be kellett érni a könyvekkel, meg pl a Galaktika magazinban leadott Jedi kristály sorozattal, vagy a Ewokok: Csata endorért c. filmmel, meg ilyesmikel
Szóval én is reménykedem hogy azért meglesz az az 7. 8. 9. rész is valamikor...
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
picmania 2009.11.16 14:04:21
picmania 2009.11.16 14:52:17
@smtm: Ha lehet tippelni szerintem próbálta távolról... Csak akkor meg valszeg olyan pici az az ólomizé, hogy gyakorlatilag csak egy sötét bogyó látszódna ami bármi lehet. Ezért próbálta közelről. Ez egy ilyen cseberből vederbe szitu...
Vasárnap délután 14-en, hétfő délelőtt pedig öten kaptak kipufugógáz-mérgezést az Allee-pláza Interspar áruházában. A hibát a parkoló -2. szintjéről átszivárgó gázok okozták, miután a hipermarket szellőzése lekapcsolt egy kamu szénmonoxid-riasztás miatt. A Homár nem…..
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
picmania 2009.10.30 16:47:31
Franky4fingers 10 kávé után sem lett szebb, de lehet hogy nem is ez a helyes használat. Talán a forró gőzzel szőrteleníthetünk, esetleg a zacc tesz szebbé, utóbbit anyám a paradicsompalánták alá szokta rakni, szóval lehet benne valami. Úgy látszik ma homáros napom van (lásd…..
picmania 2009.10.29 08:15:38
@Secnir: Erről jut eszembe... Még a régi szép időkben, elmentünk egyszer a haverokkal szokásos hétvégi bulizni, csak a hely kivételesen messzebb volt, senkinek sem volt kedve annyit gyalogolni. Az egyik srác(szerencsétlenségére) vállalta a fuvart oda-vissza. A helyszínen döbbent rá, hogy mennyire kib...szott magával, mivel nem ihatott:) Erre elkezdett kávét inni(hogy miért pont kávét, ne kérdezzétek, valszeg azért hogy el ne aludjon unalmában) Aztán a végére, míg mi sík részeget voltunk, ő megivott 17 kávét:D Akkorák voltak a szemei, mint egy japán rajzfilmfigurának(manga?) Le se tudta csukni:D Tudom kegyetlenség, de szét röhögtük magunkat rajta:D
Imádták a kommentelők a Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben című, két héttel ezelőtt élesített posztunkat, amiben Noranora elcsodálkozott, hogyan jöhetett ki páratlan megoldás - 773 - a "3 kislány utazik egy buszon Londonba. Mindegyikük kezében 4 kosár van,…..
picmania 2009.10.02 10:24:22
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
picmania 2009.09.18 09:48:50
@ZOH: "
Egyáltalán nem biztos, egy normális szolgáltatónak nem hiányzik a rendőrségi eljárás, mint macera. Kisebb veszteség megjavíttatni a zárat (és persze kibaszni az ügyfelet, mint macskát xarni)..."

Hát szerintem itt nem az (állítólagos) zártörésről van szó... Ha tényleg ennyi lenne, megérteném hogy nem akarnak rendörségi procedúrát, stb...
Mert Bender a neten fikázta nyilvánosan a céget, meg ide a homárra is küldött posztot, szóval vádolhatná a dunaweb hitelrontásért, cég jó hírének megsértésével, stb, gyakorlatilag lejáratja a céget nyilvánosan. Persze ha olyan makulátlan lenne a cég(de ahogy látjuk, nem az) És akkor még rájön az állítólagos garázdaság, fenyegetés, anyagi károkozás...
picmania 2009.09.18 10:28:45
@Pada0ne: Ühüm, hát lehet, végülis nem ismerem ezt a Bendert személyesen... De mint már írtam furcsa nekem ez a post, meg az egész sztori, úgyhogy nem tudom...
Mindig is izgatott a kérdés, hogy praktikusan mi értelme van az AKCIÓS CESSNA KISREPÜLŐGÉP 500 FORINTÉRT, HA KETTŐT RENDEL, BERLITZ MÁRKÁJÚ HÁNYÓZACSKÓ-KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA *ajánlatunk a 12 centiméter hosszú, újrafeldolgozott nutriából préselt modellekre vonatkozik…..
Péter egy 7 évvel ezelőtti cikkünkre talált, amikor utána akart nézni a még mindig reklámozott AbTronic izomstimulátornak. A cikk szerint Amerikában már 7 éve betiltották a terméket, mert tertmészetesen egy ordas nagy hazugság, sőt veszélyes is lehet. Nálunk meg újra kapható…..
A 100-as szám mágiáját kihasználó gagyizsebkendőket bemutató numerológiai mikrosorozatunk második részében Anna mutatja be a kimért zsepit. Aki lát hasonlót, szálljon be a mókába! Ez volt az első rész. Kérek 13 deka papírzsebkendőt! Szeletelve, hajtogatva. Amit én vettem,…..
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
picmania 2009.09.08 09:52:20
@johevi: Nem vagyok pénztáros:)
Igen ez így van +- 2%, csak egyszer megszámoltam, kíváncsiságból(nem volt jobb dolgom:) ), akkor is 90 db volt benne:) Persze gondolom másnak meg 110 darabost sikerült kifogni...
picmania 2009.09.08 11:09:46
@johevi: :D
Nem, hanem CBA 100 db(és nem CBA 100) 3 rétegü papírzsebkendő cuccot. Ahol ugye a mennyiségi eltérés(elvileg) +- 2% :)
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
picmania 2009.05.22 03:13:59
Na, ez tényleg súlyos. A Reál élelmiszer - vagy, egy boltvezető állítása szerint a beszállítójuk - kézzel, filccel dátumozza át a Túró Rudikat. Ez önmagában is gonosz dolog, de az igazán extrém az benne, hogy nem a napot, hanem a hónapot írják át, konrétan a négyest…..
picmania 2009.05.22 02:44:03
Semmi pánik, a legutóbbinál rövidebb és átláthatóbb Dagályos poszt következik, de a lényeg most is ugyanaz: vagy maguk a pénztárosok sem tudják követni a sokféle belépő rendszerét, ezért aztán össze-vissza adják el azokat, vagy csak kihasználják, hogy a vendégek nem értik,…..
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Nem akarom elkoptatni a felsőfokot, de ezt nehéz meghaladni. KTom fotózta szerdán a Varsányi Irén utcában. A megszólítástól az első mondat enigmatikus zsenialitásán át a befejezés fenyegetéséig végig éreztük azt a bizonyos lúdbőrzést, a tökéletesség érintését. Respekt…..
picmania 2008.05.30 01:22:29
"Kedves" sas32 vagy Süly. Attila!

Meggyőződtél már azóta, hogy mi is volt valójában a szitu ott a bejárati kapunál? Miként kerüld oda a vér, mi történt valójában az illetővel?
Mert lehet hogy tanultál kriminalisztikát, olyan helyen dolgozol, meg ki lehet következtetni, stbstb, de az amit leírtál akkor is csak feltételezés! Legalábbis amikor feltakarítottad a vért, meg kiragasztottad azt a cetlit, nem tudtad pontosan mi történt! Honnan a francból tudod pl, hogy nem kért segítséget, és azok a bizonyos vércseppek nem akkor kerültek oda amikor segítő kezek támogatták?! Ja és azt honnan tudod, hogy nem éppen vmelyik kórházi ágyat nyomja épp az illető? Mert biztos vagyok benne, hogy nem heccből fejbecsapkodta magát, hogy jól kicsesszen veled, vagy a többi lakóval a vér feltakarításával, és most otthon röhög a markába... Vagy te így gondolod, te ostoba? És akkor még ki is ragasztod azt a cetlit, pff... Most aztán húú, neked kellett feltakarítani, irgumburgum, azzal a szerencsétlennel meg istentudja mi van.... Csak gondolj egy kicsit bele. Vagy te szívesebben cseréltél volna vele?! Velem történt egy üzemi baleset, berepedt a fejem, iszonyúan ömlött a vér, összevéreztem mindent mire kiértem a mosdóba, a többiek segítettek. Maga a főmufti mosta le, törölgette a szemcsimről a vért. mások meg feltakarították utánam a vért, mivel én nem tudtam, szorítottam a fejemen a kötést míg kiértek a mentősök. Érdekes senki sem reklamált, h fel kellett takarítaniuk a vért. Te meg itt keménykedsz a hülye cetliddel, mert neked jutott a szar meló! El tudom képzelni, az illető felépül a sérüléséből,, de még kötés a fején, és épp arra jár(hacsak nem ott lakik), te meg jól fejbecsapkodod egy szívlapáttal, az ígéretednek megfelelően, pfff.....
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..