Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsilia

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Kétszeres áron és pazar extrákkal kínálnak az Aston Martin One-77 szériából hét modellt, amiket a Q jelzéssel láttak el. Az Aston Martin mindig is élen járt a luxusautók gyártásában. Miután 2009-ben a Bugatti leelőzte a legdrágább kocsik képzeletbeli versenyében, az…..
kicsilia 2012.09.13 19:07:53
Nóra nem érti, miért várja meg a Regio Játék, amíg valamelyik gyerek kiszúrja a szemét az azonnal széteső búgócsiga darabjaival. Ők első körben még visszavitték a selejtet, de amikor a következő is szétesett, hagyták az egészet. Édesapámék a REGIO játéknagykerben…..
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Aki eddig gyűlölte Chad Kroegert a Nickelbackből az lehet, hogy a következő hír hallatán sem fogja jobban megkedvelni: az énekes eljegyezte sokak jobbkezének tinédzserkori szerelmét Avril Lavigne-t. A két kanadai állítólag már fél éve találkozgat egymással és Kroeger nemrég…..
kicsilia 2012.08.22 19:38:57
Az is csoda, hogy még létezik az Interspar, de van, akinek ez sem elég. Többen is beküldték, például Darazsa, hogy a Sparban magnélkülinek árulják ezt a dinnyét: Íme 2 fotó a SPAR mag nélküli dinnyéjéről. Igaz 109 Ft kilója, nem is 99. A felirat látszik, a magok is, mit is…..
Nagy visszhangot váltott ki a Nagy-Magyarország alakú fenyőerdőfoltról szóló poszt, mely lombhullatás után válik láthatóvá a Budai-hegyekben. A legkülönfélébb légi és űrfelvételeken próbáltunk utánajárni a dolognak - hiába. Alighanem azért, mert ezek nem repülőknek és…..
Hogy miként kerültem Tatára, azt Dani megírta részletesen a Dunai szigetek blogon. Ott botlottunk bele az Ős Metál Kft. táblájába (ilyen provaktív névvel sajnos elkerülhetetlen, hogy ékezeteket kapjon a cégnév). Mögötte az evangélikus templom, a kettő közt pedig András…..
Sajnos nem a Tűz és jég dala-regényciklust megálmodó írófejedelem, George R. R. Martin adott autogramot a Királyok csatája elejére, de azért így is egy egyedi példányt tehettem a könyvespolcom díszhelyére. A Trónok harca tévésorozat 2. évadának horvátországi forgatásán…..
kicsilia 2012.06.07 10:56:20
@Csucsundra: a világ legboldogabb összefirkált kijelző tulajdonosa lennék :)
El tudnád képzelni, hogy egész nap egy kis aprócska növény lóg a nyakadban? Hatalmas ötlet a hordható cserép, igazából nem is találunk szavakat! Annyira egyszerű, de mégis látványos, nem is beszélve arról, micsoda jótékony hatása lehet a lelkünkre nézve annak, hogy mondjuk a…..
A Chanel 2012-es tavaszi/nyári, egészen elképesztő kollekciója, a tengerek csodás világát, a kagylókat, korallokat és igazgyöngyöket idéző darabjai már korábban is lenyűgöztek, de ez az esküvőkre kitalált darab egyszerűen a kvintesszenciája az összes gyönyörűségnek. A…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Még egy nagyon kicsit várnunk kell, amíg stabilizálódik a jó idő, de az már érződik, hogy veszedelmes közelségben van. Erre természetesen fel kell készülni, nem szabad vakon belerohanni a nyárba. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a legújabb…..
kicsilia 2012.04.03 07:40:17
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
kicsilia 2012.03.26 07:51:07
@Cpt. Flint: bocsesz ha félreértettél, nekem a nevekkel semmi problémám nincs, a szinkron fordítására értettem.
A Facebookon már említettem, hogy teljesen elkapott a menta mánia és össze is válogattam pár tetszetős darabot, amiket szerettem volna beszerezni. (További darabok pedig itt. Tényleg, ti használjátok a Pinterestet?) Ezek főleg Zara és Mango cuccok voltak. Sajnos úgy tűnik, hogy…..
A Milla tavaly október 23-án, a Szabad Sajtó útján rendezett tüntetésen jelentette be, hogy alternatív köztársasági elnököt választanak. A szavazás az interneten zajlott. Az álomfőválasztás csütörtöki döntőjébe végül heten kerültek be. A jelöltek között szerepelt…..
Nesze!szer Kérdezd (iPhone) Sirit! 2012.03.03 17:28:00
    Az iPhone tulajdonosok biztos ismerik a telefon hangfelismerő szolgáltatását, a Sirit. Ő tulajdonképpen egy személyi asszisztens, akinek a segítségével akár SMS-t is "írhatunk", anélkül, hogy hozzáérnénk a készülékhez - csak diktálni kell és…..
ANNENN Kétéltű Puma cipők 2012.02.29 19:43:00
Nem vagyok nagy Puma rajongó, de ez a kollekció nagyon megtetszett. A MIHARAYASUHIRO által tervezett párok különlegessége az ellentétes anyagok és színek párosításában rejlik. A cipő orra a már jól megszokott régi designra hajaz, míg a cipő hátsó része mondhatni…..
Nos eltelt a hónap, amelyben azt vállaltam, hogy megpróbálom minimálbérből kihúzni. Nincs mit kertelni, be kell látnom, hogy nem sikerült. Az utolsó héten nagyon elszaladt velünk a ló. Igaz ugyan, hogy nem csak a heti megélhetést finanszíroztuk belőle, hanem azért jórészt…..
Egészen elképesztő elsőre ez a dán találmány. Amíg az ember bemegy a boltba, tíz koronáért (nagyjából 400 forintért) egy rekeszbe zárhatja kis kedvencét. Állítólag piaca lenne, mert hogy nagy probléma Európa- és USA-szerte a kutyalopás. (Kutyások, tényleg az?) Már alig…..