Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wydrian

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányfő friss bejelentése szerint nagyon rá fognak nézni a bankok körmére, létrehozzák az otthonvédelmi monitoring bizottságot, hogy ellenőrizze a devizahitelek elszámolási költségeit. Nézzük, mely pontokon érdemes kapirgálniuk! Aki vett már kezébe devizás hiteltörlesztésről szóló havi…..
Wydrian 2011.08.18 10:05:40
@coeurace: Csak nem MKB?
Némi képzavar van itt, kérem, hiszen a konyhában általában a nők tartózkodnak, sürgölődnek és sütik a palacsintákat, míg a férfiak lelkesednek a Star Wars-sagáért. Márpedig az alant látható palacsintasütő-szett Star Wars-os, sőt, egyenesen Darth Vader fejével forgathatnánk…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
Tékozló Homár Kidobni olcsóbb 2007.10.19 10:10:00
Az alábbi történet nemannyira tanulságos, mint amennyire csak az derül ki belőle, hogy a Pixmania nem magyar cég, hanem francia, és mint ilyen, magyar telephelye sincs, ezért aztán egy csomag visszaküldése is drága. Anikó előbb rendelt, aztán olvasott: Egy MP3-lejátszót rendeltem…..