Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Higgs Bozont

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
A farsang vagy más szóval karnevál gyökerei az ókorba nyúlnak vissza és a kereszténység térhódítását követően is megmaradt. Farsang idején, s kiváltképp a böjt kezdetét megelőző néhány napban (amit farsangfarkának is neveznek) természetesnek számít a vidámság, a…..
Felemelő és meghatározó történelmi pillanat: az első ember a Holdra lép és büszke felfedezőként ledrótozza a zászlaját - majd alig tesz pár lépést.  Robert Krulwich-nak, az NPR szerzőjének mindez határozottan szemet szúrt és nyomban fel is tette a…..
Kedves Modor Tibi! Számtalan posztot olvashattunk tőled arról, hogy mi modoros. Az ember lassan nem mer megszólalni sem, hiszen ad-hoc jellegű, újonnan keletkező társadalmi és társalgási divatirányzatok szabják meg viselkedésünket, netán blogok, amikben leírják, hogy mi menő és…..
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..
"...az emberek tavasszal vesznek telket és ősszel bánják meg." Az alábbiakban száz évvel ezelőtti híreket szemlézünk, a Népszava korabeli apróhirdetéseivel. Tűz a kastélyban, a Váci1 eredete, szükséglakások, és hídfelújítás akkor, amikor még csak négy hídja…..
Három a magyar igazság*: az év első heteiben megnéztem a szegediek leendő 2-es villamosát, láttam tanulómenetet a miskolci 1-es vonal azóta már megnyitott hosszabbításán, és természetesen elmentem Debrecenbe is, ahol ugyan még kicsit távolabb állnak a megnyitástól, de itt-ott…..