Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodolfo63

0 bejegyzést írt és 1742 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
Furcsa érzés, ha az ember saját hazájában prófétává válik. Mi több mint öt éve mondjuk, hogy elegünk van, oszt most akár merre nézünk, mindenhol ilyen táblák alatt vonulnak a népek. Bayer lovagnak meg elege lett a táblák alatt vonulókból, szervezne hát egy Békemenetet. Bayer úrnak egy hibája van…..
Áder János tegnap aláírta a rabszolgatörvényt, majd áldott karácsonyt, békés ünnepeket, nyugodt és boldog új évet kívánt Magyarország minden állampolgárának, de azért leginkább a munkavállalóknak... Megdöbbentő cinizmus, ugye? Orbán Viktor pedig, aki soha nem elégszik meg a második hellyel, péntek…..
Rodolfo63 2018.12.21 23:56:46
@Ellenzéki Tüntető: hol van akár egy ember is, aki követelte ezt a törvényt? sehol... erre próbáltam csak célozni...
Egy kicsit beragadt ez az adás, mert még augusztusban vettük fel, de ettől csak egy kis patina képződött rajta, nem romlott meg. Sőt, el is felejtettem, milyen vállalhatatlan poénokat mondtam felvételkor, szóval vágáskor fogtam a fejem rendesen. Szerencsére vendégünk, Bányai Fanni (avid…..
Rodolfo63 2018.11.04 02:03:07
@p3p3: ohh, köszi, a cikket nem olvastam, soundcloud-on hallgattam meg az adást, aztán láttam csak a cikket :)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A Kínai Népköztársaság, mint azt a neve engedni sejteti, egy szocialista államalakulat. 1949-ben, hosszú polgárháborút követően a Mao Zedong vezette kommunisták vették birtokba az országot, riválisukat, a Guomindangot Taiwanra és néhány kisebb szigetre szorítva vissza.   A kezdetben erősen…..
Rodolfo63 2017.06.07 10:17:09
@sellőlány: szégyeled, hogy magyar vagy? ha színvonalat akarsz, akkor ne a pinyinre hivatkozz, hanem tanuld meg rendesen a neveket leírni, nem annyira nehéz - persze, ha angolból fordítod a cikkeket saját kútfő helyett, akkor már érthető, miért nehéz a dolog
Rodolfo63 2017.06.07 14:22:29
@Liping: ha tisztában vagy vele, akkor ne okozzon már problémát a hagyományos magyar átírás használata, annak a hátrányaival együtt is - ha majd belefutsz olyan esetbe, amikor ténylegesen problémát okoz, meg fogod oldani a dolgot, hogy a 93 db Teng Hsziao-ping közül melyikről is van szó éppen
A kormány Európai Uniós forrásból 1,9 milliárd forintot készül költeni arra, hogy a gyermekotthonok lakóit elrettentse a droghasználattól, miközben az iskolai drogprevenció az utóbbi időszakban országos szinten ennek huszadából tengődik. Az aránytalanság mellett az államtitkár kifejezte, hogy „nem…..
Rodolfo63 2017.05.26 08:50:26
@MaxVal BircaMan HJCD:

mi a gond a marihuánával? ki kell venni az illegalitásból, és máris nincs vele gond - amúgy tudnál példát hozni a kemény kéz elméletedre, ahol működött is? vannak országok, ahol kivégzik a kábítószer fogyasztókat, aztán érdekes módon minden évben vannak kivégzések, mert nincs elrettentő hatása a dolognak
Rodolfo63 2017.05.26 09:23:11
@MaxVal BircaMan HJCD:

jóval kisebbek a vele járó ártalmak, mint más egyébként legális szereknek, vagy akár ételeknek - másrészt a börtön még károsabb, egyáltalán nincs arányban a börtönön okozta károsodás a szer ártalmaival
Rodolfo63 2017.05.26 13:35:12
@kardostamas:

szerintem az ártalomcsökkentés ott kezdődik, hogy nem bűnözőkként kezelik a fogyasztókat, ezután érdemes bármire is pénzt költeni

ha nem így történik, akkor az csak pénzpazarlás
Az előző résznek ott lett vége, hogy Pumped az anyjától pumpolt utolsó ötezresből nem csirkét, hanem fehérjeport vett, bár az is lehet, csirkés ízesítésűt, nem értek a mesterséges testtömegnöveléshez, én organikusan lettem akkora, mint egy kispolski. Pumpednek maradt még 500 forintja, remélem, nem…..
Rodolfo63 2017.03.22 12:47:28
Valószínűleg minden rendes geek felhördült a hírre, hogy Mátrix remake-et vagy rebootot akarnak csinálni. Főleg, hogy sokan már a 2-3. részektől is lágyan falnak mentek. Az újraforgatásra sajnos nincs ráhatásunk, de egy kis nosztalgiázás mellett feltesszük a kérdést: mi lesz az új részben az…..
Rodolfo63 2017.03.18 01:19:52
A legtöbben két, egymástól nagyon eltérő módon jutnak el a fekete-fehér fényképezéshez. Egyrészt vannak, akik fekete-fehér filmmel tanultak meg fotózni, ami alapvetően meghatározza a fényképezéshez való hozzáállásukat. Mások, főként az újabb generációhoz tartozók…..
Van egy világváros, ahol minden férfit kitiltottak egy belvárosi munkahelyről. Megmutatjuk, miért. Sok újítást vezettek be az amerikaiak a munkahelyeken, de a legutóbbi fejleményre nem sokan számítottak: New Yorkban, az egyik közösségi irodában, ami egyúttal klub is, nem látják őket szívesen, sőt,…..
A férfiak tesztoszteron szintje az idő előrehaladásával fokozatosan csökken, ezzel párhuzamosan romlik a szervezet anabolikus képessége, nő a regenerációs idő, fogékonyabbak leszünk a betegségekre, mindemellett pedig a bőr is elveszíti rugalmasságát. Mindezek ellenére mindig akadnak olyanok, akik…..
Rodolfo63 2016.09.26 21:04:03
@karandash: itthon is simán felírnak hormonpótló gyógyszereket (tesztoszteront), nem tudom minek kell itt a sipítozás, hogy bezzeg az óperenciás tengeren túl minden nebido-ból van
Mióta az Eötvös utcába költöztem, küzdök az ételmolyokkal. Folyamatosan takarítunk, kéthetente nagytakarítás, és kéthavonta át vannak mosva a szekrények kívül-belül Domestosos vízzel. Az ételmolycsapdák 3 helyen vannak kitéve a konyhában, amit havonta cserélnem kell, annyira tele lesz. Undorító.…..
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..
A munkanélküliség az egyik legdurvábban a fiatalokat sújtja néhány európai országban, ez is gátolja a gazdasági válságból való kilábalást. Az OECD adatai szerint leginkább Görögország, Spanyolország és Olaszország érintett Európán kívül, igaz az abszolút csúcstartó…..
Rodolfo63 2016.07.17 14:40:13
@AdamSmith: a külföldön dolgozó tudtommal nem jelenik meg a hazai statisztikában - csak éppen munkanélküliként sem látszik, ezért tud csökkenni a munkanélküliség
Mindössze két és fél percbe belefért az összes pucérkodás, ami egyébként rekord, mármint rekordkevés, hiszen a harmadik évadban majdnem tíz percnyi dugás volt, szóval megszelídült a "csöcsös-sárkányos" sorozat.  ..
Rodolfo63 2016.07.01 22:48:54
@tollas: ebben az évadban a nemi egyensúly érdekében a csöcsöket egy pöccsel ellensúlyozták, pina nem volt
Kaptunk a héten két fotót is akadálymentességi problémákról a fővárosban, a képek magukért beszélnek, a kommentárokat a küldőktől idézzük. Fotó: Galgóczi Péter, Rehab Critical Mass Akadálymentes toi toi klotyó, a járdára felhelyezve, nem túl megköezlíthető állapotban. 3 darab métert kellett…..
Rodolfo63 2016.06.11 11:19:28
@anyuli: talán pont ez a metróállomás van a legmélyebben, utólag liftet építeni kissé nehézkes lenne (bár nem lehetetlen)
Rodolfo63 2016.06.12 22:41:05
@Kelly és a szexi dög: nem, egyáltalán nincs túlragozva - már sok-sok éve törvényeknek kellene garantálnia, hogy minden akadálymentes lehessen

hogy miért? mert bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy szüksége legyen rá
Június 23-án népszavazás lesz az ország EU-tagságáról. A Brexit kézzelfogható közelségbe került. De mi lesz akkor, ha a NEM-ek győznek és kilépnek az angolok az EU-ból? Nézzük meg együtt!..
Rodolfo63 2016.06.11 11:18:26
Sok minden szeretnénk lenni, de a mai posztban bemutatott képeket látva nicaraguai rákhalászok szinte biztosan nem. Nem véletlenül tartják ezt a világ egyik legveszélyesebb munkájának...
Vendégbloggerünk, AaannnaaA, a A célszemély hogyvoltjának írója így látta az ötödik évad nyitányát.  Utolsó (és egyben csonka) szezonjával kezdett a Person of Interest (itthon: A célszemély), amiből megtudjuk végre, mi lesz a Gép és hőseink sorsa – legyőzik-e a…..
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Rodolfo63 2016.04.24 00:55:53
@Ding Chavez: a levrone képek ebből a videóból vannak:

www.youtube.com/watch?v=45gT5fu5PKU

egy időben leeresztett, ennyi, van ilyen
Rodolfo63 2016.04.24 00:57:00
@káposzta: ha feleslegesen vannak ekkora izmok, akkor gyorsan ledobja a test, mert minek legyenek? ezek nem természetes méretet, erőltetés hatására alakulnak ki - ha nincs tovább extrém terhelés, az extrém méretű izmokra sincs szükség
Rodolfo63 2016.04.24 01:19:34
@káposzta: direkt az erőltetés szót használtam, mivel ez már extrém terhelés, amivel elérik ezt az izomzatot

extrém terhelés + koksz + extrém mennyiségű kaja kell ehhez

ha ezek megszűnnek, akkor a szervezet lebontja ezeket - tényleg néhány hét alatt már "látványos" mértékben tud csökkenni az izomzat - a testünk a szükséghez alakítja az izomzatot, relatív gyorsan
A világ nagyvárosai közül egyre több kénytelen szembenézni az ingatlanpiaci válsággal. Ilyen hely például London, vagy az Egyesült Államokban San Francisco, ahol a gondok már egészen szélsőséges méreteket öltenek. Amire az emberek szélsőséges válaszokat adnak. Itt egy ember…..
Rodolfo63 2016.04.12 22:39:01
@SassyInSantaMonica: szerintem nem a dobozban élést tiltják, hanem az üzletszerű szoba(rész) kiadást
Arnoldról már mindenki látott képeket, vannak olyan fotók, amik szinte beleégtek a retináinkba, most mégis sikerült egy olyan gyűjteményre bukkannunk, ami kizárólag privát és talán még soha nem látott felvételeket tartalmaz Schwarzeneggerről. Ezzel az egyveleggel kívánunk mindenkinek jó hétvégét és…..
Rodolfo63 2016.03.20 00:14:39
@pepito1: akkoriban a szteroid nem volt tiltott és mind tolták - de kitartás, akaraterő és munka nélkül nem sokat tudott volna elérni szteroiddal sem...
Vendégszerzőnk, Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása   Arthur Schopenhauer német filozófus szerint minden igazság három lépésen megy keresztül: először kinevetik, majd erőteljesen ellenzik, végül pedig, mint maguktól értetődő dolgokat, elfogadják őket. Úgy tűnik a pénzteremtés folyamata…..
Rodolfo63 2016.03.05 22:03:09
@unionista᠍:

"de ez a hitelkeret úgy keletkezik, hogy leütik az entert. ehhez nem nagyon kell betétet gyűjteni."

tehát, betét nélkül végtelen mennyiségű hitelt tud adni egy kereskedelmi bank?
Rodolfo63 2016.03.05 22:15:01
@pitcairn2: ehhez az ábrához érdemes lenne párhuzamba tenni egy hitel mennyiség grafikont is