Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caaroy

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megérkezett az Aranyélet harmadik évadának legújabb előzetese, de emellé egy nagy bejelentése is volt az HBO-nak: október 14-én az HBO GO-n rögtön elérhető lesz mind a 8 epizódja a sorozatnak. Az eddig megjelent előzeteseket itt lehet megtalálni, láthatólag sötét fordulatot vesz a történet, ami a…..
Caaroy 2018.10.08 18:45:48
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Azóta már élesült egy olyan EU szabvány, ami szerint a hazád streaming szolgáltatását más EU országban is el kell érned. Vagyis ha magyar lakcímmel rendelkezve van HBO Go előfizetésed, akkor azt el kell érned más EU országból is.
Próbáld ki.
London, 1908. Olcsó bérház, szoba.  "Pierrot rémült arca felfelé néz. Kitágult pupillák. Mondana valamit, csakhogy a száját ronggyal bekötötték, így csak ennyi hangot tud kiadni: Mmmm-mmmm"..
Caaroy 2018.07.01 07:34:47
A sorozatjunkie vette észre, hogy a tegnap esti Mr. Robot-évadnyitó egyik jelenetében pont egy olyan képet vágtak be illusztrációnak, amin Orbán Viktor, Theresa May és Donald Trump látható. Az epizódban a főszereplő éppen arról beszél, hogy a társadalom zsákutcában, minden tönkre van téve, és akkor…..
„Amikor a szovjet tankok lánctalpai a magyar anyaföldet tapodták” - kezdett Attila cimboránk rögtönzött szónoklatba a tábortűz körül, mi pedig szakadtunk a röhögéstől. Attilának is volt tokája, rezgett szépen beszéd közben, a torokrecsegés és az orrhang is tökéletes volt. Hibátlan előadás. Senki nem…..
Az a legszebb ebben a derékig a meleg szarban ugráló kormánypárti sajtóban, hogy...de hát nincs benne semmi szép. Ripost, 888, Pesti Srácok, Origo, Lokál és Tények - ezek ugyanabban az akolban laknak és dörzsölgetik egymásba a trágyát, az egyik megmarkolja, feldobja, a másik tátott szájjal alááll,…..
Caaroy 2016.12.05 20:56:36
@hordalek: A napi béred ezzel a kommenttel már meg van, ugye?
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
Hopp, már el is érkeztünk a rettegett Klónok támadásához. Nem kíméltük, de a film se minket. Íme, minden idők legrosszabb Star Wars epizódja. Intergalaktikus hiszti, egy rakás fűben hempergés, és Az Ember, Akit a Midikloriánok Nemzettek. Mit is mondhatnánk még? Kapd be…..
Caaroy 2015.12.03 20:02:39
@Warlimont: Nekem specieal azért fontos, mert én magam is megteszem azt a plusz munkát, ezzel is megtisztelve az olvasóimat amikor én írok, hogy mindahányszor észreveszem a saját hibámat, rögtön szerkesztem és kijavítom.
Nyomtatásban pedig különösen elszégyellem magamat, ha mégis benn marad, és inkább egy korrektort is felkértem, ha már én nem tudok tökéletes lenni.

Ahelyett, hogy nagy pofával nekem álljon feljebb, ha egy büdös ótvar gané vagyok, akinek annyi alázata sincs a munkája iránt, hogy azt jól végezze. Mint egyeseknek. ;)
Az a baj a Titánemberrel, hogy amúgy nincs vele, olyan nagy baj. Olyan, mint az Üvegtigris, tök jó kuncogós film és történet, de amúgy se eleje, se vége nincs. Az egész egy katyvasz. Értem én, hogy a kelet-európai romantikát próbálta megfogni, és hogy nagyon magyarra akarták…..
Caaroy 2015.05.18 01:11:49
Köszönjük a kritikát! Számunkra nem a tartalma hanem a meglétének ténye fontos, ezért kitettük Facebook oldalunkra is:
www.facebook.com/titanember

Továbbá a mellékelt szerkesztői email címre elküldtem hosszúra sikerült észrevételeimet vele kapcsolatban. Remélem megfontolásra kerülnek, és esetleg átértékeltek néhány általam félre- vagy puszta meg nem értésen alapuló véleményt.
A sors fintoraként éppen akkor lép ki bátran az újságospiacra egy vadonatúj magyar képregénysorozat, amikor az előző vadonatúj magyar képregénysorozat bedobja a törülközőt, és visszatér az „alternatív”, kisebb közönséget, de azt teljes biztonsággal elérő terjesztési módhoz. Reméljük, az új magazin…..
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Caaroy 2014.06.23 16:53:26
@Pécsi bölcsész: Persze, bölcsészként elbaxhatod, azért nem tanulsz rendes szakmát!
A baj akkor lesz amikor elmész politikusnak, és akkor is elbaxod.
Az ország legjobban tarháló szervezete, aki közel háromszázmilliót rakott össze magának az elmúlt évben, újabb komoly harcra készül a kormány megvédésében. Most nem ingyen buszos kirándulást szervez a gyarmatosítás ellen, nem kívánja a Szellemi Honvédelem intézményével…..
Caaroy 2014.06.17 09:28:29
@Trackers: Nem régi besúgókat keresnek, hanem újakat.

A besúgó is ember, és elpatkol idővel.

Te például tökéletes besúgó lehetsz, mert láthatóan nem érdekel a cikk lényege, kizárólag várod a válaszokat, akiket feljelenthetsz. A jelenben.

Tessék, itt vagyok neked!

És folytathatod az elődeid hagyományait. Vagy észreveheted miről szól a cikk, és láthatod, mit szerveznek a kommunista hagyatékokat egyre inkább ápoló Fideszesek. Új emberek, régi módszerek.
hacsaknem Szégyelld magad, MTVA! 2014.03.09 13:09:42
Március 15, az 1848-as forradalom, sajtó- és szólásszabadság ünnepe, nemzeti ünnepeink legnemzetibbje. Legalábbis 1848 óta, őseinkhez hasonlóan így tudtuk mi itt nagyon sokan széles e Kárpát-medencében. Az Erkel Színházban Szente Vajk rendezésében idén színpadra állított Red…..
Caaroy 2014.03.10 08:48:12
@-JzK-: Ha ebben látod a baloldal/jobboldal közötti különbséget, nem csodálom hogy a kommunista Fideszre szavazol.
A fővárosban szilveszterezőket nem csak koncertes bulik, hanem performanszok, kiállítások és egyéb kultúrális különlegességek is várják.  Bambi szilvesztereA Deák téren hóemberjelmezbe öltöztetett, jellegzetesen a magyar erdőkben őshonos vadállatokat lehet etetni, a…..
// Mint oly sok minden, a tévében csendesen pattogó fahasábok-kandalló-ajándékkal teli harisnya szentháromság is egy véletléennek köszönheti létét. 1966-ban a WPIX nevű New York-i televízió karácsonykor éppen egy kosárlabdameccset közvetített volna, de a mérkőzés…..
Caaroy 2013.12.23 18:41:22
A kecske is jól jár és a biokáposzta is megmarad – állítják a szervezők. A Hajógyári szigetet elborító áradat már évek óta szúrja az újpestiek, az óbudaiak és Tarlós István szemét, Gerendai Károly pedig attól fél, hogy alábbhagy a külföldiek érdeklődése a…..
Caaroy 2013.11.15 19:33:46
A focisták szerint annyi narancssárga volt a stadionban, hogy mindenkiben Orbán Viktort látták. Még mindenki sokkban van a tegnapi 8:1-es Hollandiától elszenvedett vereség után, de mi már most próbáljuk kideríteni, hogy mi lehetett a vereség oka. "Egyrészt a nagyobb…..
"A határokon átívelő szeretet és a sportszerűség lángja ez" - nyilatkozta Putyin elnök Moszkvában, miután elindult a 2014-es Szocsi Téli Olimpiai Játékok lángja. A melegek jogaiért szervezett moszkvai tüntetést az Orosz Olimpiai Bizottság tagjai borították lángba, a…..
Caaroy 2013.10.07 17:19:51
A hajléktalan kérdést rendező alkotmánymódosítás után sem áll le a kormány, a büdösök kerülhetnek a célkeresztbe. „Ki ne érezte volna már az orrfacsaró szagot a hatos villamoson, kit ne zavart volna egy kellemetlen illatélmény egy liftben?” – fogalmazott Kocsis Máté…..
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
Caaroy 2013.09.29 18:48:38
@Budai Andris: Hát, véleményed szerint élni a törvény adta jogokkal csalás, akkor jelents fel csalásért. :) Most is egy törvényadta jogommal élek, amiért kifejetem a véleményemet.

Gyerünk, jelents fel csalásért!!!! Hajrá!!!
A becenév miatt ne aggódj, majd a rendőrség felderít az IP címem alapján.

A fellebbezési időszak azért van, hogy a szavazatok megszámlálása ne jelentsen egy végérvényes eredményt, mindaddig amíg mindenki által nem tisztázódott a helyzet. A számlálása eredménye, a tudatlanságoddal ellentétben Nem-Hivatalos Eredmény.

Azért létezik törvény a fellebbezésre, amit utána meg lehet járni, mert mindenkit megnyugtató eredménynek kell születnie.

Amennyiben nem érkezik törvénybe foglalt időn belül fellebbezés, akkor válik hivatalossá.
Amennyiben beérkezik a fellebbezés, azt követően megvizsgálják a kérvényezők kedvéért, mert ez egy törvényi jog. Ha nem tetszik, szólj a Fidesznek, hogy vegye el ezt a jogot! Hisz micsoda egy ország az, ahol az emberek élnek az adott jogaikkal?

Amennyiben minden rendben zajlott, fellebbezés ide/oda, a szavazat számláláskor megadott eredmény válik hivatalossá.

Amennyiben valami csúnyaság történt, akkor pedig hálát adhatunk a demokráciának, hogy működik.

Természetesen Neked felesleges mindezt leírnom, de szólásszabadság van, és a Magyar Embereknek mindenképp fontosnak tartottam mindezt leírnom.

Amennyiben nem tetszik, hogy éltem a törvény adta jogommal, tessék csalásért feljelenteni. Aztán bízd a bíróságra.

Ja vagy az Neked nem tetszik, akkor gyere és verj halálra, ha Nálatok ez dívik. :)
A geekek szerint a Warnerrel egyesült DC képregénykiadó mindig is erősebb volt sztoriban a legfőbb konkurensnek számító Marvellel szemben. Batman, Superman és a barátaik ráadásul a mozifilmekben és a tévésorozatokban is hagyományosan népszerűbbek, gondoljunk csak Christopher Nolan…..
Október 1-jétől pozitív lesz a költségvetés egyenlege, miután a hiány előjelét egy 2/3-os törvénnyel fordítja meg a törvényhozás. „A mohó multik és az őket kiszolgáló poszt-kommunista, szemkilövető, oligarcha maffiabaloldal lobbija ellenére sikerült ezt elérnünk.…..
A miniszterelnök tüsszögése és orrfolyása már múlóban van, amióta elkezdték az új, 12 ezer férőhelyes kaposvári stadion építését. Orbán Viktor egészségügyi állapota a munkálatokkal párhuzamosan javul. Míg az alapozásnál még köhögést és hőemelkedést is…..