Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P23

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Mondd meg a barátodnak, hogy csirkepaprikást csináltam nokedlivel, de tegnapról maradt még sárgaborsó-főzelék bélszínrólóval, ha szereti - mondta anyám, amikor egy angol barátom járt nálunk látogatóban. Magyarázat helyett inkább felemeltem a fedőt, és megmutattam a…..
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
Fodor Gábor A hozományvadász 2012.04.13 09:13:00
Az oly gyakran emlegetett kifejezetten Magyarországra jellemző problémák közül számos leírható a hazánkban húzódó, hosszú múltra visszatekintő törésvonalakkal. Kelet- és Nyugat-Magyarország, főváros és vidék, meggazdagodók és elszegényedők, jobb- és baloldal, nyugatias…..
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
Nem könnyű – és talán nem is kell - egy nyilvánvaló normasértés esetén kizárólag pártpolitikai keretekben elemezni. Schmitt Pál most már bizonyítottan plagizált kisdoktorija kapcsán – ahogy korábban a korrupciós botrányok vagy éppen az őszödi beszéd ügyében…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Van az a képzet, hogy itt mindenki ránk leselkedik - a gonosz Nyugat és Kelet összecsapásának fő színtere Budapest. Hát egy fenét!Egyszerűen a megnövekedett figyelem miatt Magyarország belpolitikai ázsiója megemelkedett. Fontos lett a magyar belpolitikai oldalak melletti kiállás, a…..