Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fegyelmezett névtelen kommentterrorista

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktornak a múlt héten újabb ötlete támadt: vegyük el az állami költségvetési támogatást a pártoktól a következő két évben, hiszen olyan rossz helyzetben van a magyar költségvetés. Hogy miért van rossz helyzetben a költségvetés, az elmúlt két év unortodox…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.21 13:39:49
ez kib@szott jó:D
"az intézményesített korrupció felfalja az országot"

mondja ezt egy olyan ember
- aki 91-92-ben bűnszövetségben lopott az adófizetőktől tisztikaszinót orbánnal, simicskával, tóth bélával
- aki 94-98 között bűnszövettségben lopott boldvaival, simicskával, szokaival, tocsikkal, ungárral, a vektoros fiúkkal, demszkyvel metrót, önkormányzati pénzeket, amit csak értek
- akinek lehetősége lett volna 94-98 között törvényjavaslatot tenni a pártfinanszírozásra a szoci/szadesz 2/3 birtokában. tett ilyet?
- aki fikázta, akadályozta kellert 2002-től, aki nem váltotta le poltot - volt párttársát
- aki még két éve is lehurrogta azokat akik előre megmondták, hogy orbán lepusztítja a demokráciát és kirabolja az országot, hisz "adni kell neki még egy esélyt"

de legalább felvett több mint 150.000.000,- forintot az adófizetők pénzéből "tiszteletdíjra", költségtérítésre, bizottságosdira, miegymásra, mint orsz.gy. képviselő

az, hogy orbán kiüresíthette a demokráciát, hogy létrehozott egy latorállamot neki is köszönhető, mert mindig csak a másik oligarchája volt büdös, mindkét oldalnak. az, hogy orbán az elmúlt 20 évünk legkártékonyabb politikusa hatalomra juthatott pont az ilyen mihaszna jófiúknak köszönhető, mint a blog szerzője, így talán nem lenne rossz ha nem okítana minket a nemzet testén kitüremkedő rákos daganat arról, hogy mi "falja fel az országot". fodor gábor ugyanolyan gyilkosa a demokráciának, csak ő a babaarcú változat.
"A rendszerváltás előtt ezerötszáz téesz és százhúsz állami gazdaság létezett, ezeket privatizálta el sok helyen a menedzsment a tagok elől. Tőkéstársaságok születtek, amelyek utóbb konglomerátumokká egyesültek. Olykor persze összecsapnak a jobbosok a balosokkal, de a végén…..
Kettős Mérce A kör bezárul 2012.05.18 13:53:35
Ha tényleg átmegy Orbán javaslata a pártok állami támogatásának elvételéről, a körül bezárul. A Fidesz birodalma a pártrendszert is felszámolja és nagyobb társadalmi ellenállás nem lévén, az utolsó szög is bekerül a magyar demokrácia koporsójába. Amit tudunk, az az, hogy…..
Nem, nem és nem. Nem gondolom, hogy bárkinek haszna lenne a mindenkori kormánytöbbség klientúraépítéséből (na jó, a mindenkori kormánynak és klienseinek rövid távon igen). Sőt, meggyőződésem, hogy a klientúra építés átláthatatlansága - akármilyen nemzeti érdek…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.16 15:38:35
@török gábor: hazudsz, te tányérnyaló gazember! putyilov nagyon helyesen leírta, hogy neked mi a szereped, te oligarchák csicskája. neked, mint a fidesz ügyeletes "független jófiújának" csak a pénz számít te kollaboráns, hiába mentegetőzöl itt te ribanc!
Meglepetésként érhette azokat, akik rendszeresen tanulmányozzák a költségvetés helyzetét, hogy a megszokott siralmas adatok helyett, ezúttal a büdzsé 290 milliárd forintos többlettel zárt. Ez mintegy 210 milliárd forinttal több, mint tavaly áprilisban - ami több mint meglepő. Az…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.09 11:41:26
ProgBlog Irodalmi zsidózás 2012.05.09 00:34:00
„Én a tökéletesség ostromlásában hiszek – és a jövő mindenképp az enyém!”Richard Attenborough: Tűzszekerek (Harold Abrahams szavai) - 1981 Van abban valami ironikus, hogy párhuzamosan derül ki az egri önkormányzat „büdöszsidózása” és az, hogy a…..
14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József "igazi arcára mutat rá". A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem hallottunk. 16 óra 30 percig senki nem találta a blogot az interneten, aztán meglett. Addig ezt írtuk:…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.03 07:28:53
@sárkányfő: nyerges nem önálló szereplő, hanem az orbán család strómanja, mint ahogy garancsi is. elképzelhetetlennek tartom, hogy a maffiában valaki annyit/többet lophasson, mint a don vagy a könyvelője (simicska). netán valaki azt hiszi, hogy mészáros futball-akadémia főnököt, meg flier autószerelőt védi ezzel a támadással ez a züllött mti?
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.03 12:42:32
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is probably a duck. (Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg kacsa.) – az angol mondásnak különös aktualitást és magyaros…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.05.03 12:37:34
@Arbet: szerencsére itt vagy te, aki felül tudsz emelkedni a birkaságon. követni foglak, okosakat írsz.
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Kötöttségek nélkül Barter 2012.04.30 12:58:00
Ami elsőre úgy tűnt, hogy nem több figyelemelterelési és szarterítési próbálkozásnál, válaszul a Schmitt botrányra, úgy néz ki, még sincs minden alap nélkül.Gyurcsány szakdolgozatáról egyre több érdekes momentum derül ki, maga Fletó pedig egyre jobban elmerülni látszik az…..
channels.comKOMMENTÁREgyszer már azt hitte, eljött a történelem vége. Tévedett. Aztán búcsút intett a neokonzervatívoknak, s Obama mellett tette le voksát. Most a magyar politikával foglalkozik – jó szándékkal, de bizony felületesen.   Tulajdonképpen…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.02.01 18:20:05
@Terézágyú: :DD

@Dr. Cica75: a pázmány nem egyetem, hanem komisszárképző.
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.02.01 18:37:18
@egyiptomi ugróegér: elmondom: 2002ben jelentkeztem oda a jogi karra, pont aznap volt a szóbeli felvételi beszélgetés amikor a söpredék lezárta az Erzsébet hidat, követelve az országgyűlési választások eredményének újraszámolását. Természetesen ez kellemes alkalom volt arra, hogy azok a tanárok/tanársegédek akik a felvételizőkkel foglalkoztak, kifejezzék szimpátiájukat a csőcselékkel, egyben előttem gyalázzák a szociálliberális kormányt majd az én véleményemet is kérték a történésekről. Természetesen alkalmazkodtam a helyzethez és helyeseltem a fideszes faszszopók gyűlölködő hazugságait, csak hogy felvegyenek. Ez sikerült is, de inkább otthagytam a picsába az "egyetemet", mert ott nem az oktatás volt a lényeg, hanem a káderképzés, a hazug fideszes propaganda terítése.
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.02.01 18:41:45
@Hörcher Ferenc: hiába finnyáskodsz tányérnyaló, a pázmány nem egyetem, hanem fideszes csicskaképző, pont olyan gerinctelen szarházi pártkatonák részére, mint amilyen te is vagy. attól mert telefossátok ehhez hasonló - függetlennek hazudott - párthű blogokkal a netet, attól még nem lesztek elemzők, csak pártkatonák.
  Ma újabb felvonásához érkezik a 2008 áprilisa óta tartó közös történetünk Tomcattel, délelőtt 10 órától folytatódik az ősszel megkezdődött polgári pörös tárgyalás a Fővárosi Bíróságon. Az egész a Tomcaték nem szolgálják ki a MAGYART című poszttal…..
fegyelmezett névtelen kommentterrorista 2012.02.01 15:11:17
@Csigafattyú: Mi az, nincs kit feljelenteni ma?

Ezt pont te kérdezed, zsírdisznó? Pedig láthatóan áttértél a megélhetési feljelentgetésekre/perekre a szánalmas szarok pár száz forintos lehúzásáról. Egy filléres szélhámos vagy, nem több, nem kevesebb.