Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szombuda

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igazán prémium okostelefonra vágyunk, akkor az első kérdés sok esetben a már sok éve igen klasszikus kérdésnek számító lehet: android vagy iPhone? A válasz közel sem egyszerű, hiszen komoly eltérések vannak az árkategóriák közötti eredményekben. A két óriás között sokan csak az operációs…..
"Én azt mondom ilyenkor, hogy menjetek csak, dolgozzatok, mosogassatok, vigyázzatok az angolok gyerekeire, kell a tapasztalat, hogy utána értékeljétek az itthoni lehetőségeket."..
szombuda 2018.04.12 10:47:33
@Mikk^: azért ne felejtsük el milyen munka mennyit ér...egy adatbevitel vagy call center (egyik sem az én területem, direkt hozom példának) egy kezdő nettó 200-250 fizu nem olyan rossz. Persze itt megint diploma függő, egy mérlegképessel vagy IT diplomával simán megvan a kezdő 300-400 nettó. és + 500k éves cafeteria...
Egy gyakornok gyakorlatilag adminisztrál, olyan low profile feladatokat kap amikkel megalapozzuk a későbbi komplexebb feladatokat. Ergo annyi pénzt kap amennyi a munkája ér, ennyi...aztán ahogy halad nem ritkák a 20-30% fizetésemelések évente ahogy fejlődik...annyit kap amennyit belteesz a munába.
De emellett az talán elvárható még a gyakornokoktól is, hogy tisztában legyenek a diplomájuk és a tudásuk értékével és ennek megfelelően árazzák magukat a piacon mikor jelentkeznek egy munkára. A másik, hogy minden nagy cég ma már arra törekszik, hogy kinevelje a juniorokból a későbbi senior munkavállalókat, de ha egyszerűen megy a lébecolás, az elvárásokat havi szinten sem hozza nagyon junior feladatoknál sem akkor nem fogjuk beletolni a "zsét". persze van sok kivétel de egy nem kis réteg már az interjún elhasal az elképsztő elvárásaival és a fogalmatlanságával...erről nehogy már a munkavállaló tehessen! egész nap a mobiljukon lógnak talán egy 15 percet rá tudnak szánni hogy a cégnek, a piaci viszonyoknak, a szektornak utánanézzenek ahova jelentkeznek. Vagy legalább egy állás börzére slattyogjon már el...

Nekem nem jók a tapasztalataim, nagy hányada a mai Z generációnak nincsen tisztában a munkaerő piaci lehetőségekkel és a helyzetével, a munkák jellegével és csak a pénzt várja mintha alanyi jogon járna a jólét.
Designban, vagy magyarosabban ipari formatervezésben az utóbbi időben az Apple a világ egyik legjobbja. A Samsungot meg eközben mindenki piszkálta, hogy csak másolja a cupertinoi céget. A Galaxy S8-cal viszont megtörtént az elképzelhetetlen: a Samsung egy kicsit lenyomta az Apple-t...
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
A NOKIA 3310 kétségtelenül az egyik legnagyobb sikere volt a vállalatnak és egy, a legnépszerűbb a világ készülékei közül. A Barcelonában megtartott MWC ( Mobile Word Congress ) kongresszuson bemutatásra került a 3310 új verziója, mellyel kétségtelenül a Nokia nagy visszatérését próbálta…..
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
szombuda 2017.01.06 19:06:38
Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.  Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc…..
szombuda 2016.12.21 17:31:14
@Ballib Cenzúrázók Réme 15a: pihenj, még agyvérzést kapsz. Nagyon szuper csak tudod nem csak az a lényeg hogy mit hanem hogy hogyan. Mert a sok kerítés építés jözben szétlopják az országot mint az MSZP tette évekig. Nagy megváltás tényleg...
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
szombuda 2016.11.15 00:02:23
@Lotoloslepülőlés: hogy mennyire igazad van, engem meg 5-6 éve vagy tán régebben az index sport szerűen tiltott le a fórumokból hozzászólások miatt, ha olyat mertem mondani ami nem a nagy libsi média gyomra szerint volt megírva. Ez a nagy betűs magyar média szerintük, az igazság ferdítés, cezúra csak akkor nem fáj ha az nekik kedvez. Lám a tv2 180 fokot fordult, egyből keserű a szőlő.

Megjegyeznem nem néztem egy percet sem (na jó, 5 percet néztem) a vajna kettőt, de nem is fogom ezentúl sem. eddig mondjuk azért nem néztem mert a liberális szennyet ontotta a tények, most meg azért nem mert propaganda szennyet nyomnak.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
szombuda 2016.11.08 10:44:17
@EU: de legalább veled +1 egy értékes emberrel többen vagyunk : DD szánalmas
szombuda 2016.11.08 10:45:23
@Pink Petsch: várom a cikk irodának oknyomozó riportját izgatottan! Linkeld ha elkészült plz
szombuda 2016.11.08 13:17:28
@Pink Petsch: haha de okos vagy :) az nem önbíráskodás? Szerinted ez lenne a megoldás? Azért cuki hogy közben Te analfabétázol másokra :)
Blue Lemon Spaghetti carbonara 2016.06.20 09:14:16
Folytatjuk  a 'zacskós és üveges mártás alapok nélkül könnyebb' sorozatunkat, aminek első eleme a mézes csirke volt. A spaghetti carbonara alapnak nevezett ételport a boltban lehet kapni, 26 grammot 338 forintért. A gyártó így írja le a receptet: "a csíkokra vagy kockára vágott sonkát vajon…..
Márton önostorozó levele a balul elsült fapados utazások állatorvosi lovát vagy inkább ménesét tárja elénk. Van itt minden a félrefoglalástól a rossz méretű bőröndig, ami cifra káromkodásokat, fortyogó dühöt, értetlen arckifejezéseket és csendes beletörődést…..
Néha, baráti összejöveteleken szóba kerülnek rég elfeledettnek hitt játékok, és gyermekkori emlékek. Az ember szívesen nosztalgiázik, és ahogy végig gondolja a régi szép időket, azonnal mosolyra szalad a szája. Fiúknak és lányoknak egyaránt megvolt a kedvencük. Néhány apróságot szedtem össze, a…..
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
szombuda 2016.05.08 22:33:34
@kisvagány: igen ez nagyon okos gondolat, a kresz meg szépirodalom, csak az értelmesebbje olvasta. Te nyilván nem.
szombuda 2016.05.08 22:37:03
@cso zsi: tök mindegy, akkor is figyelek a másikra ha megvan az éves vezetett 20e km ha nincs.
szombuda 2016.05.09 06:40:44
@hagyma: ezt jól kiszámoltad Zsenikém :) 18+15 az pont húsz. Haha :))
A biztosítás meg a bónusz rendszer miatt alacsonyabb nem az életkor miatt te... okosat szóltál. Ja nem
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
szombuda 2016.04.05 12:03:56
@high up.: Már elnézést, Te meg ki a tököm vagy?!:)

Végtelenül együgyű hozzáállás :) igen, a saját nemzeted szeretete NYILVÀN abban nyilvánul még hogy úton útfélen mindenkit ölelgetsz válogatás nélkül. Ahogy mindenki minden nap ezt csinálja ugyebár:) ...hülye
Veled le sem állok vitázni annyira gyökér vagy.

VÉGEZTÜNK
szombuda 2016.04.05 16:30:43
@közösperonos átszállás: ezt most értenem kéne?!
Kb 5 év alatt amióta megvan ez az acct csináltam 50 hozzászólást. Ez már bér kommentelesnek számít vagy mi? :))

Nyugi nem veszem el a munkád :))
szombuda 2016.04.05 17:30:35
@közösperonos átszállás: fú basszus, ne legyünk már ennyire kockák :) rohadtul nem mosdatok senkit, ha ennyi időd van olvasd vissza miket írtam, egy rohadt szóval nem említek nevet vagy pártot. Sőt a téma is a magyarság tudat volt nem pedig politika...köze sem volt az általad leírt témákhoz.

De nektek, kik ebből éltek további jó szórakozást kívánok.:)
Egész nap hullottak a fejek a Tv2-nél, de azt nem gondoltuk volna, hogy emiatt híradóparódiába fog fordulni a 6 órás Tények - aminek ráadásul ma a szerkesztőjét is kirúgták. A mai nap egyik legfontosabb híre, Biszku Béla halála például csak a 38. percben hangzott el, addig Azurák Csabáék lényegében…..
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
Tegnap este indult ismét a TV2 Hal a tortán című műsora, felturbózott főcímmel, átalakított műsorszerkezettel, párokban főző celebekkel és a nekik immáron mindenféle idióta feladatokat is adó Lázár séffel, szóval már csak nyomokban hasonlított arra a műsorra, aminek szánták. Sebaj, az ilyen…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..