Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meglehetvenni

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képek: Krúdy a Mókus utcában (Puffancs) és a Kazinczy utca (Két Cica Konyhája) Hölgyeim és uraim, ez itt kérem a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának újabb nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb…..
meglehetvenni 2012.08.26 11:11:46
@TARTYOM: De volt zsidónegyed. Nagyfater is így hívta, de Eszéky néni a kerület postása is, sőt az ott lakók is, nincs ebben semmi különös. Mindegy, de azért érdemes megkérdezni a régi öregeket, mielőtt tagadnánk a dolgokat.

ja: epiteszforum.hu/node/2605
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
DopeManTV Utállak SP!!! 2012.04.23 19:23:00
   Most már azért fölébredhetne Magyarország!  Mivel bombázzák itt a gyerekeket?  Ez károsabb, mint a designer drog. Tényleg ezek vagyunk?  Amatőr műkedvelőket, fürdőszobai énekesnek is kevés nímandokat bujtatnak sztárjelmezbe?  Nem vagyok irigy.…..
Időnként belenézünk a Marslakókba és ránézünk a nézettségére, és jól eső érzés tölt el bennünket, a nép ítélete továbbra is minket igazol. A múlt héten a köztévé oknyomozó- és bulvárújságíróit a teljes népességből mindössze 168-208 ezren nézték, de az öt…..
meglehetvenni 2012.04.24 08:17:26
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért március 15-i ünnepi tüntetése a Szabad Sajtó útról. Az élő közvetítés rögzített felvétele...
meglehetvenni 2012.03.15 16:24:25
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
meglehetvenni 2012.01.22 22:27:40
@röhögő: És te mit csinálsz addig űrszemét? Röhögcsélsz vagy mi az anyádat?
meglehetvenni 2012.01.22 22:37:52
@röhögő: Én?? Miért akarnám elküldeni az IMF-et? Hol írtam ilyen csúnyaságot?
meglehetvenni 2012.01.22 22:42:34
@meglehetvenni: Szerinted nekem is tényleg ok minden? Minden tetszik? A lófaszt! Csak az előbb aki kérdezte a megoldást, na arra én is bőszen hallgattam, mert megoldást én sem tudok.
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
meglehetvenni 2012.01.21 21:11:12
@Mária: Ön is nyugdíjas? Ez egy nyugdíjas blog? Már értem, miért csak a neten megy a hősködés. Gyógyszert beszedni ám, mert kilenc óra elmúlt.
Szevasztok

Hajrá Viktor!
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
meglehetvenni 2012.01.21 17:24:09
@Netszamuráj: "Egyébként szerintem sokkal inkább központosítani kellett volna az EU-t, sokkal kevesebb beleszólást engedni a tagországoknak "

Hajrá Demokrácia!
meglehetvenni 2012.01.21 18:07:35
@irógép: Korrekt!
Nem, továbbra sem fogok nagyon hírekről véleményt írni, node most mégis.   Az alábbi cikk szerint mostantól a diplomásoknak Magyarországon kell dolgozniuk a képzési idő kétszereséig, a végzés utáni 20 évben bármikor.   A cél elvileg az, hogy itthon tartsuk a…..
Fülke Az erő előtt 2012.01.19 07:00:00
Olvasd a Sárdobálót is!Mindig is mondtam, hogy Orbán Viktor nem csak a legtehetségesebb, de a legőszintébb magyar politikus. Sokan vélték úgy, hogy az ő és az egész Fidesz jobboldali fordulata politikai színjáték, hatalomszerzési trükk. Nem gondolja komolyan. Ma már…..
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
meglehetvenni 2012.01.20 14:44:32
@dr. Kotkodus: Nem hiszek a Fidesz-Jobbik szövetségben. Vona is hatalmat akar, és oda nem fér be más.
Mivel Viktor, tudja, hogy a Jobbikra nem támaszkodhat, kifelé kacsingat, és a határ másik oldaláról pótolja, az így kieső szavazókat.
Ami baj lehet, a kiábrándult Fidesz szavazó a Jobbikot is erősítheti.