Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DesTiny

25 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
DesTiny 2015.02.15 00:34:06
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
DesTiny 2015.01.13 06:49:38
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Elhasználta, a romantikus vacsi volt az.
DesTiny 2015.01.13 06:54:54
@beacska: azt el is felejtettem:D Majd lesz vmi nyáltól csöpögő bejátszás és odaadja Dennisnek
Nagyon izgalmas rész elé nézünk: vajon Komisz spermácskája betalált Kazal petesejtecskéjébe, avagy sem? Két napja ezért rágom tövig a körmeimet. Nem ezzel a témával kezdünk, naná, majd ellövik az első öt percben a rész legizgalmasabb pontját. Nem, előtte még végig kell…..
"Hogy míg nyomorra milliók születnek, Néhány ezernek jutna üdv a földön,”Vörösmarty Mihály   Méltatlanul keveset foglalkozik úgy az „ellenzék”, mint a kormánypárt az ország szerintem legnagyobb gondjával a szegénységgel, illetve annak növekedésével. Nem volt…..
DesTiny 2014.10.30 17:59:49
@Blogger Géza: hehe, a közmunkásokat dolgozóknak számítják ezért ilyen szép ez a statisztika:) szóval a helyzet közel sem olyan szép, mint ahogy látszik.
Des apróságai 08.26 2014.08.26 23:14:38
Néhány darab ami nemrég készült el. És a hónap tanulsága: csiszolni csak szépen óvatosan. Ugyanis, ha belecsiszolunk a növénybe és utána víz éri (pl megmossuk), elkezd kifakulni, ráadásul nem azonnal, hanem néhány nap (vagy hét) alatt, kivételt képeznek ez alól a levelek,…..
Felhasznált anyagok:  0,3mm-es réz ékszerdrót 0,8mm-es réz ékszerdrót 1db 2cm-es rózsakvarc kő   A 2. drótot elég akkor formára hajlítani, amikor már betekertük amit kell, ha összedrótozás előtt formázol az egyébként is nehézkesebb és hosszadalmasabb…..
Des apróságai 2014.07.04 23:32:00
Most kezdtem csak el ismerkedni a műgyantával, sajnos közel sem olyan egyszerű mint amilyennek tűnik. De az elkészült darabok egy része egészen jól sikerült. De még van néhány megoldandó problémám, mint csiszolás. Az valahogy sosem sikerül szépen, hiába polírozgatom utána…..
Des apróságai Réz füli tutorial 2014.06.29 23:30:53
Alapanyagok:  réz ékszerdrót 0,8as réz ékszerdrót 0,3as gyöngy-bármilyen drótvég olvasztáshoz 1 db pencil torch, kb 600Ft Ebay       ..
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
Des apróságai 2014.05.26 01:05:00
Mindig elfelejtem mi az amit feltöltöttem és mi az amit még nem.  Ez is sea sediment, Réz dróttal, antikolva, A réz sokkal szebben néz ki, mint az ezüstözött ékszerdrót. Ezt egy magyar honlap tutorialja alapján csináltam, de olyan rég volt, hogy már nem emlékszem melyik…..
Des apróságai Ametiszt gyűrű 2014.05.25 20:49:09
Felhasznált anyagok:  0,8mm.-es réz ékszerdrót (ez még Perényi Annától van, de nagy bánatomra ő már nem árul drótokat) 0,3mm-es réz ékszerdrót kb 1cm-es ametiszt ovális (kb 300ft ebay) gyűrűmérő rúd ( kb 900Ft-ebay) Fontos, hogy az alja lapos…..
Des apróságai 2014.05.18 03:03:50
Ezzel az ametiszttel sokat szenvedtem, csináltam is róla egy tutorialt, de a képek fele el van mosódva, de azért lehet hogy felteszem ami megvan.  Ez az új pici szívem csücske, a golden obsidian (magyar nevet ismét nem tudok), fekete alapon arany csillogás.   Ez fogalmam…..
Des apróságai hóvirág tutorial 2014.05.11 00:47:00
  Készült:  1mm-es réz ékszerdrót 0,4mm-es réz ékszerdrót üvegmatrica festék  lakk   Ez egyébként egy tésztanyújtógép (vagy mifene), alkalmas gyurmázáshoz és ékszerdrót lapításhoz. A formát ajánlott nyújtás előtt kialakítani.  A cicamancs nem alapvető…..
Ma szivárvány holdköveket fogok mutatni. Ez egy nagyon szép fehér vagy enyhén áttetsző kő, kékes, sárgás, zöldes színekkel. Van egyébként pink és kék is, de az még nem nagyon akadt a kezem közé, arról nem tudok nyilatkozni. Ez volt az első antikolt ékszerem. Amit itt…..
Des apróságai 2014.05.05 00:30:17
El vagyok maradva a bloggal is meg a képekkel is, de mostanában teljes erővel záródolgozatot írtam. De most, hogy végre az is megvan megpróbálom behozni magam. Réz ékszerdrót és sea sediment (aminek még mindig nem tudom a magyar nevét), magam hajlította füli alappal, jó lett…..
Felhasznált anyagok:   labradorit szilvamag 0,8mmes drót  0,325mmes drót Én először feltekertem aztán hajlítottam, de igazából fordítva szebben néz ki. A szilvamag abból a szempontból trükkös, hogy nehezebb rendesen ráformázni a drótot mivel a vége elég hegyes. Miután…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
DesTiny 2014.02.14 21:25:09
@Lali@Lali73: Meséld el nekem légszi mi is a a túlzottdeficit eljárás , mert szerintem fogalmad sincs róla, mint ahogy sok minden másról sem. Attól hogy néhány szám mesterségesen meg van szépítve attól az országnak még nem megy jobban.
Szóval, mivel mostanában drótékszereket készítek így most ebből mutatok be egy kis ízelítőt. A hátteret ne nézzétk az egy másik medál lesz....majd egyszer Felhasznált anyagok: 0,8as ezüstözött ékszerdrót                                  0,325-ös…..
Vidéki lakosnak véletlenül sikerült úgy megfélemlítenie a kéményseprőket, hogy évek óta nem hívják vissza: Vidéken, családi házba költöztünk, ahol gáz nincsen ezért fával fűtünk. 2011 ősz elején jött a kéményseprő. Talált egy használatban lévő kéményt, amit…..
Des apróságai Újra itt 2013.09.24 15:26:54
Jajj de rég jártam itt, mindig terveztem, hogy folytatom az írást, de valahogy sosem volt rá időm, na de majd most. De időközben a gyurmáról átpártoltam a drótékszer készítésre, azt hiszem egész jól fejlődöm is.  Na azért néha még gyurmázgatok is, mondjuk…..
Des apróságai Ékszermatrica 2012.04.21 02:04:00
Vettem ékszermatricát...nagyon szép. De nekem rendesen meggyűlt vele a bajom, először is vízbe áztatjuk, akkor lejön róla a papír, azután a fóliát(vagy nem tudom miaz) le lehet szedni a mintát jelen esetben virágot, ezt külön kiemelem mert nekem először fel sem tűnt.  Azután…..
Amikor megvettem az első csomag átlátszó süthető gyurmám, azt hittem tényleg teljesen átlátszó és rögtön bele is sütöttem egy rózsát...hát tévedtem, nagyot. De azért próbálkoztam mindig mindennel, kb két hete, amikor elkezdtek nyílni a virágok eszembe jutott hogy…..
Des apróságai chainmail 2012.04.20 23:46:00
De rég írtam....ennek több oka is volt, egyrészt fényképezős problémáim voltak, másrészt véletlen levertem a kész gyurmácskáimat és a fele széttört. Na de most itt vagyok és mutatok néhány dolgot:)  Ezeket például takarítás közben találtam, még tavaly készültek…..
Sokszor csak az utolsó pillanatban jut eszembe, hogy "Ó miért nem vettem " Úgyhogy röviden felsorolom mi az ami a gyurmázáshoz jól jön.  1. Szerelőpálca, fejes és szemes. Figyeljünk oda, hogy a megvett szerelőpálcához legyen ugyanolyan szerelőkarika vagy lánc és kapocs, vagy…..
Des apróságai újrahasznosítás 2012.04.01 22:21:00
 Valami mindig megmarad. Olyan kis apró fecni ami túl kicsi ahhoz hogy bármit is lehessen belőle alkotni, de eltesszük hátha jó lesz még valami szép szín kikeverésére. Én ezt zacsiba gyűjtöm és néha, ha már mindenből kifogyok elkezdek mintákat vésni bele. Ha megtetszik…..