Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nsk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cecil az oroszlán lelövése óta tudjuk, hogy a világ ismét süllyedt. Nem fejlődött, nem evolvált, nem - horribile dictu - "felvilágosodott", hanem süllyedt. Az embertelen ál-természetbarát ál-zöld ál-latvédők hamarabb és hangosabban sírnak pusztán egy állatért, csak nehogy a…..
Atomenergia, atomvilág Modern idők, modern halál Minket senki nem kérdezett Akarunk-e radioaktív életet Az ökológia mattot kapott Az öreg Föld jövője halott Fertőzött, sebzett bolygón élünk Ölbe tett kézzel nézzük, ahogy elégünk Ketyeg a bomba, bármikor robban A…..
Egész pofásnak indult kis mozgalom volt.Tisztának tűntek.Állították, hogy nem látnak esélyt a koalícióra másokkal, mert először önmagukat is meg kell határozniuk és a többi párt sincs tisztában magával. Én a HetiVálaszos cikket például úgy éltem meg, mint ha lebohócozná…..
nsk 2012.01.21 10:38:45
@pandava: a legelso post, ami ki lett torolve, így szólt: alternatíva?! - kérdéssel kezdodott, a választ majd az ido adja meg+arra hogy alternatív valóság-e, vagy sem, szintén. A valóságot nem weboldalakon keresztul ismerem meg, azok csak néha segítenek osszefuggéseket meglátni. Mondj ma egyetlen politikai pártot, ahol nem a gyűlöletkeltés a napi téma. Valaki ellen mindig uszítanak. Ezért sem érdekel a politika, csak az osszefuggések. Tudom, hogy amíg az ember nem lép tovább saját osztonein, addig nem lesz igazságos és kornyezettudatos emberi társadalom. Szomorú hogy egy zold blogon is errol kell írogatni, de Ángyán úr esetébol is látjuk, hogy nagyon is sok az osszefuggés a politikával.
nsk 2012.01.22 20:48:38
@Pacsker: nem vagyok én buszke semmire, ahogy már említettem nem vagyok még csak szimpatizáns sem, de neked se az adja a buszkeségedet, hogy buddhista vagy, egy esetleges háború esetén a legnagyobb demokrata is simán golyót ropít a fejedbe, ha az o érdeke úgy kívánja, nem még egyes embertársaink... Nem kívánom védeni a hungaristák érdekeit, tegyék meg maguk, ha akarják, még csak nem is Magyarországon élek, csak azért írok még ide, mert nem tetszett, ahogy egy ártatlan felvetésemet kapásból kicenzúráztad... Béke!