Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turai

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kezükben van a csepeli önkormányzat két hazugság gyára, a Csepeli Hírmondó és a csepel.hu   Németh Szilárd és a csepeli Fidesz a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem ők nyerték meg 2014-ben az országgyűlési választásokat Csepelen. Ezzel a ténymegállapítással  kezdi írását dr. Szabó Szabolcs,…..
Már csak kettőt kell aludni, és milliomos lesz Ábel Attila, valamint Morovik Attila (képünkön), Csepel két fideszes alpolgármestere! Bár az ügydöntő képviselő-testületi ülés csak csütörtökön, január 26-án lesz, de biztosak lehetünk abban, hogy a bárgyú mamelukok…..
Németh Szilárd, a rezsihuszár és birkózó elnök akarja megkaparintani a csepeli kultúra nagy múltú művelődési intézményét Használni nem képes, de ártani tud Csepelnek Németh Szilárd (képünkön), a kerület korábbi polgármestere, a rezsihuszárként, rezsikommandósként…..
Kerületünknek, a baloldali vezetés idején kiterjedt kapcsolataik voltak finn, horvát, német, román, és lengyel testvérvárosokkal. A korábbi együttműködés, - mely a kultúra, az oktatás, a turizmus céljain alapult - megszakadt, és az agresszív aktuálpolitika mezsgyéjére,…..
Németh Szilárd, a XXI. kerület korábbi polgármestere 2010-es hatalomra kerülése óta mindet elkövetett azért, hogy az önkormányzat 1994. és 2010. közötti vezetői közül minél többet rendőrségre, ügyészségre juttasson és a bírósággal elítéltesse őket. Már a kezdet…..
Horváth Gyula publicisztikájában írja: A csepeli rendelő szervezeti rendjét visszaállítják a 2012-es állapotnak megegyező szintre. Arra a modellre, amit még a szocialista vezetés alatt tevékenykedő szakemberek hoztak létre széles szakmai konszenzus alapján. A felismerés…..
Ismét meghosszabbította a nyomozást az ügyészség a csepeli Burattino Általános Iskolában korábban testnevelő tanárként dolgozó férfinak az ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy több fiútanítványával erőszakoskodott. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség…..
Hudák János, a csepeli önkormányzat képviselő-testületének tagja, a Párbeszéd Magyarországért Párt képviselője saját blogján figyelemre méltó írást tett közzé. Ebben a múlt csütörtöki, január 29-i képviselő-testületi ülés egyik megdöbbentő mozzanatáról számolt…..
Pénteki bejegyzésünkben - a fideszes városvezetés hivatalos híroldalának információja alapján  - közöltük, hogy a csepeli önkormányzat képviselő-testülete január 29-én ülést tartott. (Csepeli óvodák összevonása, 30 milliós önkormányzati támogatás a Munkásotthonnak,…..
Nem fogják elvégezni a nemzetbiztonsági ellenőrzést Habony Árpádon - derült ki Semjén Zsolt válaszából, amelyet az Együtt politikusa, Szabó Szabolcs (képünkön), Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének írásban feltett kérdésére adott.  "Magyarországon –…..
Újsághír: a Belváros nagyra becsült lakója, minden kormányok legjobbikának legfőbb tanácsadója hetvenezer forintért vásárolt vodkát kedvenc éttermében, öt darab húszezressel fizetett, és nem kért vissza egy fillért sem. A hír kapitális tartalma nem abban áll, hogy a nemzet…..
"Csepel lesz a birkózás Felcsútja! Még polgármester korában elboronálta, hogy a patinás Csepeli Birkózó Clubnak ő lesz az elnöke. Úgy látszik, hogy arra azonban nem terjedt ki a figyelme, hogy a közgyűlést szabályosan bonyolítsák le. Úgy lett elnök a közgyűlésen, hogy nem is…..
Turai 2015.01.20 11:14:13
Közeledik az év vége, ezért a következő napokban több részletben is beszámolok arról, hogy mit tettem országgyűlési képviselőként az elmúlt bő fél évben. Először kezdjük a szikár statisztikai számokkal, vagyis nézzük a hozzászólások, önálló indítványok és nem…..
Az utóbbi napokban elemzés is napvilágot látott az oktatási rendszerben tapasztalható problémákkal kapcsolatban. Mind azt igazolta vissza, amiről én magam is sokat beszéltem és írtam az utóbbi hónapokban. Az MTA Közgazdasági Intézete tanulmányt tett közzé arról, hogy a kormány…..
Az Áruház téri szakorvosi rendelőintézet (a volt SZTK) és a Deák téri piac közötti területen a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt és a Szolidaritás Mozgalom csepeli aktivistái együtt gyűjtöttek aláírásokat szombaton az Orbán-kormány országromboló politikája…..
Legutóbb, a kerületi tanévnyitó adott számára nagyszerű alkalmat politikai maszlagjai sokadszori ismétlésére. A visszafelé mutogatás, az elődök eredményeinek állandó lebecsülése, személyük lejáratása, a csepeli emberek munkájának semmibevétele. Nem akárhol. Egy általános…..
Mi, a csepeliek civil közössége  nyílt levélben fordulunk Önhöz, a Helyi Téma című újságban, ez év május 23-án Az átszervezések után is működnek a kerületi művelődési házak - címmel megjelent interjúja kapcsán. Várjuk szíves válaszát, munkájához jó…..
Turai 2012.06.08 14:43:34
Turai 2012.06.08 17:16:07
@magánzó és kamikáze: "Nem akarok feltétlenül viccelődni azon, hogy aki zongorázni szeretné a különbséget, hová is iratkozzon... "
Erre válaszoltam-ne idegeskedj
Hogy mond, hogy mond? Hát a maga módján. Németh Szilárdék például rendkívüli képviselő-testületi ülést rendeznek pénteken délután kettőtől a Szent Imre téren. No nem azért, hogy köszönetet mondjanak a csepeli pedagógusoknak. Á, dehogy. Ők a pedagógus nap alkalmából a…..
Csütörtököt mondott munkatársai körében Németh Szilárd fideszes polgármester szerdán, és úgy is lett. Csütörtökre a XXI. kerület jelenlegi városvezetője nyilvános meghirdetés nélkül rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze. Összejött az ülés. Összejött…..