Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moslekzabalo.il

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pilóta százados, a csapatfőnök ezredes, a rendszám cseh. A versenyzés drága, a támogatók egy része állami megrendelésekből él. Honnan kerültek gumik a rendőr-versenyautóra? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.04.15 22:37:32
Fuggetlenul attol,hogy felhaborito amilyen lehuzas folyik itt a fakabatok altal megint egy szokasos csuszatatasokkal es tudatansaggal teli ocska, hangulatkelto cikk:

"Vasárnaptól lecsukhatják gyorshajtásért"

Hosszu evek ota lecsukhatnak barkit akitol semmilyen formaban nem lehet behajtani a kozigazgatasi birsag osszeget.

"Röviden ez annyit tesz, hogy akit például rajtakapnak, hogy nem adja meg az elsőbbséget, szabálytalanul előz, vagy tiltott helyen fordul meg, fixen 15 ezer forint helyszíni bírságra számíthat, és nem reménykedhet, hogy a rendőr elengedi egy ötezres átnyújtása után."

Kb. tiz eve nem fogadhat el a rendor helyszinen keszpenzt,hulyegyerek.

"Mivel mostantól részletes nyilvántartást vezetnek a korábban elkövetett szabálysértésekről, biztos lehet a felsoroltaknál lényegesen magasabb pénzbüntetésben, aki fél éven belül többször is szabálysértési ügybe keveredik, vagyis notórius szabálysértő"

Eddig is pontosan nyilvantartottak.Rajtad kivul szerintem mindenkinek ismeros a feljelento rendor szokasos kerdese: "Volt mar kiemelt szabalysertes miatt elmarasztalva az elmult ket evben?"

Mi ebben az ujdonsag?

"Hogy is van ez? Akit engedélyhez kötött járművezetés szabályainak megszegésével elkövetett szabálysértés miatt legalább kétszer jogerősen felelősségre vontak, az újabb – ugyancsak engedélyhez kötött járművezetés szabályainak megszegésével elkövetett – szabálysértés miatt a szabálysértési hatóságnak járművezetéstől eltiltást is alkalmazni kell.

Fordítsuk csak le magyarra: ha megdőlünk a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértésével (bármilyen KRESZ-szabály megsértéséről beszélünk), vagy a közúti közlekedési igazgatási szabályok megsértésével (mondjuk, nem íratjuk át az autónkat), ugrott a jogsink"

Te szerintem ne nagyon forditgass magyarra es legfokepp tartozkodj a szakiranyu cikkek irasatol amig nem vagy tisztaban azzal,hogy a gepjarmu at nem iratasa a legkevesbe sem engedelyhez kotott gepjarmuvezetessel elkovetett szabalysertes.

"Aki nem tud, vagy a rendelkezésére álló 30 napos határidőn belül nem akar fizetni, azt egyszerűen le is csukhatják, és ugyanerre számíthat, aki kiemelt szabálysértést követ el, például ittasan vezet."

Az, hogy egy ittas vezetot vagy egy elmebeteg amokfutot lesittelnek egy kicsit szerintem minden normalis ember szamara orvendetes es udvozlendo. A nem ennyire durva szabalysertoket tovabbra is csak akkor fenyegeti elzaras ha a birsag osszege semmilyen formban sem hajthato be.Pont ugy mint a balos kormanyok idejen.

"A közlekedési szabálysértések ügyében eljáró hatóságok, vagyis a rendőrség, illetve Nemzeti Adó- és Vámhivatal akár le is foglalhatja az autót. Erre szintén a notórius szabálysértőknek kell számítaniuk. Jó tudni továbbá, hogy a hosszabb hivatali eljárást generáló ügyek költségeit ezután szintén az autósokkal fizettetik majd meg, egyszerűen hozzáadják őket a bírsághoz."

Ez is pontosan ugy mint szamos nyugat-europai orszagban.
Amugy meg a hozzad hasonlo liberalis szarkeverok mindig a Nyugat segget nyaljak.Hat most itt vannak nektek az eurokonform buntetesi tetelek es az ottani szigor.Ezt akartad,akkor meg mi a faszt rinyalsz?!
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.03.28 10:37:10
@Shadowbull:

"csak agyverzest ne kapj. mar habzik a szad."

Ugy nezek ki?:)Ugyan! Szaraz tenyek felsorolasatol meg senkit nem utott meg a guta.Ellenben azokkal szembesulni hulyesegek firkantasa utan valoban nem lehet tul kenyelmes...
Szerintem csak keversz raccse kolegaddal vagy esetleg a nemet honfitarsaid 20% szazalekeval.(Nyilvan ok is mind felrevezetett szittya bogatyas es futyulos barackos,moslekzabalo mucsai melymagyarok.)
moslekzabalo.il 2012.03.28 11:12:00
@malenykij polgar:

A hozzad hasonlo demagog szerencsetleneknek meg az a kozos jellemzojuk,hogy a szanalmas sztereotipiak es liberalis kozhelyek puffogtatasan felul max.szemelyeskedesre futja erdemi cafolat helyett.(Mentsegedre szolgaljon,hogy ezutobbi abszolvalasa tortenelmi tenyek eseten meglehetosen nehez feledat.)
moslekzabalo.il 2012.03.28 11:42:29
@malenykij polgar:

"Az alapvetö közgazdasági és politikai ismeretekhez sem kell külföldre menni, ezekre szert lehet tenni a mezökövesdi városi könyvtárban is, vagy épp az interneten."

Akkor alklomadtan latogatsd a szoban forgo intezmenyt kisse szorgalmasabban ill. gubbassz valamivel tobbet a monitorod elott mert amit az altalam leirtakhoz sikerult hozzaboffentened azt nagy valoszinuseggel egy melegfelvonulas transzparenserol koppinthattad.
Pár napig a budapesti agglomeráció ingázói is kipróbálhatták Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.03.11 12:54:28
@kisqtya:

"Az Ikaruson nincsenek a plafonon "csatornák", műanyag burkolatok, a nyugati buszokon ezek zörögnek, nem a szélfogó és a kapaszkodó."

Maradjunk annyiban,hogy a Volvon -viccen kivul -minden,de MINDEN zorog.

"Az Ikaruson az ablakoszlopokon sincs burkolat, ami van kevés burkolat, az pedig csavarozva van."

Igen es meg sok mas amit anno bocsulettel a helyere illesztettek a sok mas alkatresszel egyetemben,mellozve a sporolast.
Figyeld meg az pl. ajtokat.
A Volvobol azok is ki akarnak szakadni mig az Ikarusban szo szerint rezzenes nelkul betonbiztosan allnak a legeslegszarabb Thokoly uti vagy Kossuth Lajos utcai (Buda fele) szakaszon is.

"Megjegyzem azért van néhány Ikarus, amin a motor rezonanciája miatt igencsak tud zörögni 1-2 oldalburkolat ill szélfogó."

Hogyne.Tul alacsony alapjarat eseten regen is gyakran megesett, mar gyerekkoromban(bo 35 eve) megfigyeltem,hogy zizeg mint egy villanyborotva:)

"Továbbá egy alacsonypadlós busznak jóval kisebb a rugóútja, és keményebbre kell hangolni, ne koppanjon le az alja."

Igy van.Elvileg.Csak eppen a Volvo eseteben ez hulyeseg mert -mint fentebb mar leirtam - egy csatornafedelen valo athaladas is felutessel jar, mig a hasonlo epitesu MAN hibatlanul abszolvalta az utvonalan eszlelheto legszarabb szakaszokat is,mind komfort mind egyeb zorejek tekinteteben.

"Hasonlítsd össze egy Volvo meg egy 200as Ikarus plafonját.. Az ikaruson egyyszerű csavrozott fa burkolat, a Volvon meg műanyag hegyek."

Jezus fasza!Hat ha szerinted az a mindenfele szintetikus szarbol preselt valami amiket az Ikarus belsoter-boritasara hasznaltak oldalt es a plafonnal az echte fabol van?! Akkor biztos el tudnam adni neked a menzarol csort kanalakat a nagyi szazeves ezustkeszletekent.:)
Mellesleg eszem agaban nincs valami buta romantikaval a szarra rongyolodott, regesreg bontasra erett ocska Ikarusokat isteniteni.Egyszeruen csak a Volvo a szar,de nagyon.

@tonalcar

"Nem láttam még beázó Ikarust."

No-no. Akkor nem csak figyelmetlen de nagyon fiatal is vagy.:)
Az Ikarusok legfobb osseszerelesei tipushibaja volt a hatso szelvedo katasztrofalis tomitetlelnsege meg a vadonatuj peldanyokon is.Szinten iskolabol jovet jokat rohogtunk es alig vartuk ahogy a hatso viszonylattabla korul hompolygo mocskos cunami egy komolyabb fekezesnel vegre lehanyja a szigornanal csak szepsegeben es eleganciajaban komolyabb osztalyfonokunk hofeher kabatkajat.:)
moslekzabalo.il 2012.03.11 12:57:01
@kisqtya:

"Amúgy meg a magyar buszok is nyugati fődarabokból épülnek fel."

Bocs,de ez is hulyeseg. A kesobbi 260-asokon(ezekrol van most szo) ZF a valto es ezzel vege is.
moslekzabalo.il 2012.03.11 13:01:08
@moslekzabalo.il:

"A kesobbi 260-asokon(ezekrol van most szo)"

Hulye vagyok,280-asokrol van szo.
A kialakult hóhelyzetre való tekintettel gyorsbeszerzési eljárás keretén belül 14 új buszt vásárol a BKV - adta hírül a Nemzeti Álhírügynökség. - Az Ohio állam-beli Circleville-ben székelő Patrick Enterprises buszainak köszönhetően nem ér minket többé felkészületlenül a…..
moslekzabalo.il 2012.02.28 21:32:03
@V12 Power: "Sajnos tényleg kinézem dicső országvezetésünkből,"

Mar csak azt kene megmondanod,vajh' mi koze a jelenlegi orszagvezetesnek a BKV 2002-2010 kozott(gyakorlatilag nulla fejlesztes mellett) felhalmozott 64 milliardos adossagahoz?
moslekzabalo.il 2012.02.29 12:11:14
@ZBR:

"Már csak azt kell elmondanod, hogy vajh' a tomboló gazdasági válság közepén miért is nem gondolkozik el a kormányunk azon, hogy esetleg a 65 éven felüliek nem kicsit gáláns utazási kedvezményét megnyírbálja?"

Tokeletesen igazad van,hogy ezt a liberalbolsevik szavazotabor derekhadat ado nyuggerek lekenyerezesere szant populista huzast regesreg annulalni kellett volna.De sajnos ez nem ilyen egyszeru.Kepzeld el azt a balodali nyuszitest amit ez kivaltana.Minden a fasiszta Orban altal megnyuzott nyugdijasokrol zengene az elmehaborodott,tolvaj Gyurcsany blogjatoltol kezdve a szarfrocsogo,demagog Szanyin at a slampos es tajekozatlan liberalis vagy a szimplan hazug es lobbista szocialista brusszeli kepviselokon at. Hogy a total idiota - mellesleg a szocalistak altal a "BKV rendbetetelere" kinevezett - Horvath Csabat aztan ne is emlitsem aki nemregiben meg a BKV jarmuvein valo utazas igyenesse tetelerol abrandozott.

"Az is érdekelne, hogy a BKV-nak jogosan járó 32 milliárd forintos normatív támogatást miért is nem kapja meg a cég?!"

Imigyen szol a hivatalos indoklas:

"A 32,2 milliárd forintos összeget nem zárolta a kormány, az a főváros részére akkor fizethető ki, ha mind a Fővárosi Közgyűlés, mind a kormány elfogadja a fővárosi közösségi közlekedés hosszú távú fenntarthatóságát biztosító koncepciót."

Mellesleg tobb szempontbol is nagyon helyes ez a kvazi kieheztetes: Raszoritjak a fovarost a leheto legszogorubb koltsegvetesi fegyelemre. A kozvelemeny folyamatos figyelmet is jobban fenntartja ez az allapot lattatva,a BKV-nal vegbement iszonyatos rablas es hozza nem ertes okozta amokfutas eredmenyet es nem mellesleg talan arra is modot ad,hogy a Demszky-fele felelosok ezuttal ne uszhassak meg mint ahogy ezt mar a "kovetkezmeny nelkuli orszagban" megszokhattuk. A szamomra egyre kevesbe szimpatikus Tarlosnak is egy jo lecke,hogy rajojjon a BKV es a fovaros rendbetetele nem csak annyibol all,hogy kellemetlen modoru es nagypofaju lobbistakent majd megprobalunk tobb penzt szerezni a kozponti koltsegvetesbol.Nagyon jol fogalmazott a Lazar amikor jelezte,hogy maroktartas helyett ideje lenne valami koncepcioval is elohozakodni...

"Megmondom neked. A kormány vagy nem tudja, de látszólag nem is akarja megoldani a BKV problémáját..."

Meg ez is meglehet,de ez teljesen irrelevans eredetileg feltett kerdesem tekinteteben es egy jottanyit sem valtoztat azon a tenyen,hogy a BKV 2002-es konszolidacioja ota a 2010-ig felhelmozott 64 milliardos adossaghoz a jelenlegi kormanynak az egegyadta vilagon semmi koze nincsen.
moslekzabalo.il 2012.02.29 21:27:11
@- Szerzet -: Koszi! Eszmeletlenul jopofa!:)

@V12 Power:"Hogy mennyi közük volt hozzá? Aki azt hiszi, hogy nem kapták meg akkor is a részüket (mindig 70:30 volt a konc felosztása mindenkori kormánypárt:ellenzék arányban)"

Ha valamivel ala is tamasztanad a kis hipotezisedet eme 70-30-at illetoen akkor vegtelenul halas lennek.Komolyan.
Addig meg maradok annal a massziv tenynel,hogy a fovarost 1947-ota a baloldal uralta 2010-ig, na meg annal,hogy a korrupcios buntetoeljrasok politikus terheltjei valami rejtelyes oknal fogva kivetel nelkul mindig a szocialistak vagy a szabad demokratak soraibol kerulnek ki.
Mint ilyenkor mindig, most is letaglóz, mennyire komikusan drága lett itthon az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.02.03 00:17:39
@Mészáros Laci:

Bocs,de meg azert a Simicska szemelyenek valodi sulya es szerepe is kerdeses ebben az ugyben.
Tajekozott es olvasottnak latszo emberkent nagy valoszinuseggel te is pontosan tudod, hogy a "Simicskahoz kotheto" kifejezes egy meglehtosen tag es rendkivul sokfelekeppen ertelmezheto fogalom.
Az ilyen tipusu oknyomozo,leleplezo -vagy legalabbis annak szant - cikkek akkor ernek valamit es akkor hitelesek ha nyilvanos cegadatokat is mellekelnek hozzajuk az involvalt ill. inkriminalt szemelyek,cegek,szervezetek szerepenek pontos es vilagos tisztazasat elosegitendo.
moslekzabalo.il 2012.02.03 11:22:47
@Mészáros Laci:

"én azér nem a népszabadságból vagy a népszavából tudok simicska szerepéről...

Nezd,hogy te mit tudsz vagy mit nem,plane, hogy honnan vagy milyen formaban tettel szert az eziranyu valos vagy valotlan ismereteidre engem istenigazabol nem kulonosebben erdekel. Olyannyira,hogy ennnek feszegetesere egy darab betu formajaban sem tettem kiserletet nemhogy minositettem volna.
Pusztan igyekeztem ravilagitani,hogy az ugyben illetve az ott teritekre kerult cegekben Simicska szerepenek pontos jelentoseget ill.tulajdonosi vagy erdekltsegi merteket sehogy sem tudom ebbol a cikkbol hitelt erdemloen kifurkeszni - barki mashoz hasonloan.
(Tudod...Kurvara nem mindegy hogy esett vagy ugrott...)

"De nem kell nekem hinned."

Ahogy a multban sem volt ra pelda ugy a kozeli vagy tavoli jovoben sem igen fenyeget annak veszelye hogy en jelentos kozeleti kerdesekkel vagy egyeb, uzleti elettel kapcsolatos informacioimat egy internetes bulvaroldal kommentablakjabol szerezzem.:)
Mas kerdes persze ha ez egy vagy tobb link
formajaban -legalabbis reszben - alatamasztva erkezik mit pl. itt es most, toled.
Amit ha jol emlekszem annak rendje es modja szerint meg is koszontem.

"jaj nehogy a szocifanok közé sorolj"

Kezdesz te is "ommmosodni" mert elkepzelni nem tudom, hogy erre hol tettem akar legkissebb utalast is.

@Shadowbull:

"Nem mintha vedeni akarnam a Pistat, de ha Magyarorszagon dolgozik, akkor ott is adozik, fizet jarulekot."

Pedig nagyon ugy fest.
Ha valaki,szerintem te pontosan tudod,hogy a gepjarmu utan fizetendo, uzemanyagon feluli kozterheket veletlenul sem szemelyi jovedelemado es egeszsegbiztositasi vagy nyugdijjarulek formajaban szokas megfizetni.
Szerintem azt is total felesleges neked leirnom,hogy teged harsany hahotazas kisereteben ugy rugnanak seggbe a Finanzamtnal,hogy leeegne a hajad ha te magyar rendszamu autoval jarkalnal be minden nap a munkahelyedre azzal a hivatkozassal,hogy neked a nemet autos infrastruktura hasznalata alanyi jogon jar, hisz megfizetted a jovedelemadot es az egyeb szemelyi jarulekokat.

"Tehat pont annyival jarul hozza a kozuthalozat fenntartasahoz, mint barki mas."

Ja-ja. Mint barki mas aki szlovak rendszammal jar:))))) Ne nezzel mar total hulyenek...

Ami onmagaban nem baj.
Pusztan ne pont neki legyen olyan nagy a pofaja nulla forint temaban es ne pont az uthalozat fenntartasanak kerdeseben.
Plane ugy,hogy mindennek a tetejeben szimplan hazudik.

"Ez igy korrekt. Kar hogy nem veszed eszre, hogy a legtobben igy vannak ezzel, es allandoan az elmult X ev buneinek a felsorolasat varod el attol, aki Viktorekat kritizalja."

Ne haragudj de ez is egy csusztatas.
Te nem veszed eszre es ha egy kicsit is figyelmesebben olvasgatnad a hozzaszolasaimat akkor tan eszlelned,hogy en csak es kizarolag akkor nyitom ki a pofam ha olyasvalamit tulajdonitanak a jelenlegi vezetok hibajanak ami egy hulye szamara is napnal vilagosabban az elozo tolvaj es felmerhetetlenul kartekony garnitura talan evtizedek alatt sem helyrehozhato nyilvanvalo rablasanak vagy merhetetlen hozza nem ertesenek az erdmenye.
Talan nem veletlen,hogy kezzel foghato es ertkelheto cafolat -meg a magadfajta egybirant ertelmesebb polgarok reszerol sem - nem igen erkezett az ostoba es frocsogo mellebeszeleseken kivul.

Nezd meg ezt a semmibol felfujt demagog szar cikket. Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy epeszu embernek a 2002-2010 kozott szinte nulla fejlesztes melletti 64 milliardos adossagot felhalmozo BKV lattan csak Vitezy(Erdos Peter)Davidka alkalmassagat jut eszebe feszegetni es egy azonnal cafolt baromsagot iteire szedni ugy,hogy a valodi tolvajok vagy felelosok nevet meg csak erintolegesen sem emliti.
moslekzabalo.il 2012.02.12 22:29:56
@Közbiztonság Szilárd:

"Magyarul semmi adatod, csak hazudsz gátlástalanul, gondolván, hogy senki nem veszi észre."

Szerintem pont magadbol indulsz ki.

"Kérem az ADATOKAT."

Nesze,hulyeje.Az elvtarsaid szocsovenek talan elhiszed:

nol.hu/belfold/tarlos__utdij__az_biztosan_nem_lesz_

"a másik az adósságállomány kezelése és rendezése. Mint mondta, 2002-ben konszolidálták ugyan a BKV-t, de mára 74 milliárdos adósság keletkezett, és csak 2012-ben 54 milliárd forint hitelt kell visszafizetni."

"Hát most nem jött be."

Hat neked biztos,hogy nem,te tudatlan-tudalekos faszkalap :)
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
moslekzabalo.il 2012.02.08 12:46:48
moslekzabalo.il 2012.02.09 02:54:46
@dennisthemenace:

Ja,tudom.Nepnyuzo,szarkevero, tolvaj hienaknak a segget nyalni az bezzeg jo duma.
moslekzabalo.il 2012.02.10 22:12:52
@dennisthemenace:

"Nem emlekszem, hogy az Orbány kormány seggét nyaltam volna..."

De en sem emlekszem,hogy az Orban komany nevu nepcsoport az elso ami eszebe jut mindenkinek ha barhol a vilagon a kapzsisag, a telheteTlenseg, az allando szarkeveresssel egybekotott feszultsegkeltes vagy ha a mas nepek leigazasara valo orokos hajlam nevu tulajdonsagokat megemlited XD
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.02.04 00:22:42
@moslekzabalo.il:

"az altala is alairt ketoldalu szerzodesben vilagosan korulirt,az atvetel egyik alapeltetelenek szamito feletelenek minosulo kitetelkent magara nezve kotelezokent elismerte. "

Jezus,de ciki,micsoda katyvasz,most latom,kicsit bena lett a kimasolas,bocsanat:)

Szoval:

Az altala is alairt szerzodesben vilagosan korulirt, az atvetel egyik alapfeltetelenek minosulo kitetlkent magra nezve kotelezokent elismerte. :)
Csak azt nem értjük, miért az egyik legdrágább kerületbe telepítették ezt a zseniális töltőállomást. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.02.02 11:11:43
@hallari:

"A hibridet meg én is megvenném, ha Lázár Janihoz hasonlóan én is egy fontos ember hátán kapaszkodtam volna föl az uborkafára, de nem így történt."

Hat akkor mielobb baratkozz meg vele, uram bocsa probalj meg valtoztatni rajta a masok tarsadalmi statusza es anyagi helyzete miatti fustolges helyett.Hatha akkkor teged is megved az egykulcsos adorendszer.XD
moslekzabalo.il 2012.02.02 11:32:44
@gastro, missing in action:

"Viktornak is megfelelt a szolnoki porosút.. Felhigult a hegy, mit mondjak.."

Ejjh,milyen szepek is voltak azok a dalias,tomenyhegyu,viktormentes idok amikor csak az MSZMP-S elvtarsak koptatagattak az utat a rabolt villaikba igyekezven vagy a Bela Kiraly uti kormanyvendeghazba menet,azelott meg Rakosi elvtarsnak zartak le az AVO-sok a Lorant utcat .Meg idillibb volt amikor madarcsicserges kozepette Simor Janos neves avos verolegeny (Farkas Vladimir Nincs mentseg c. konyveben nev szerint tobbszor is emliti a helyszinnel egyetemben) -hon szeretett jegybankelnokunk apucikaja- nyugodtan pufolhette halara a nepi demokracia ellensegeit az Eotvos uti AVH-s kihallgatobazis pincejeben idonkent fel-fel kapdobaszva a kezibeszelot, kovetendo a Viranyost ellepo szovjet MGB-s tisztek altal a kezibeszelobe rebegett ukazokat.
moslekzabalo.il 2012.02.02 11:35:33
@moslekzabalo.il:

kezibeszelobe rebegett=keszulekbe rebegett
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
moslekzabalo.il 2012.02.01 15:46:07
@Shadowbull:

"Meg senkit sem akartam a velemenyeert uldozni."

Szo se rola a mas velemenyt kepviseloknek a tenyekkel valo szembesitese helyett az egybites hulyetol a mindenfele partkatonava minosito, habzo szaju orjonges tenyleg nem uldozes.Mint ahogy az sem ha ezt utan az illetonek tulajdonitod.
moslekzabalo.il 2012.02.02 05:19:07
@Shadowbull:

"ha azon kezdenek el dolgozni, hogy teged innen kitiltsanak, mert hulye vagy, akkor uldoznelek:)"

Te,es egeszen biztos,hogy en vagyok a hulye?
csak onnan jut ez eszebe,hogy az "EU nyujtotta ezernyi" lehetoseg kozul a becsi cukraszda nyitas pompas lehetoseget vazoltad fel elso es egyetlen elszalasztott opciokent (Biztos duborogne a koztudattan "szar" osztrak sutemenyek, kavek oshazajaban egy ilyen profilu -es plane magyar bolt. - nemde?)
Ez monjuk csak egy a sok kozul. Nyilvan van hasonlo okossag is tarsolyodban mondjuk, hogy magyar vallalkozokent nehany tarsunkal osszedobhatnanak egy premiumauto-manufakturat Munchenben. Biztos menne az is.Elvegre unios polgarkent lehet,s ha baj van te majd segitesz az eldasban :)
Ideje továbbgondolni a regisztrációs adó, illetve a rendszámok kérdését, nem pedig hetente új ötletekkel rettegésben tartani az autósokat. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
moslekzabalo.il 2012.01.28 21:49:49
@klarky:

"a béna gazdaságpolitika miatt elszabaduló devizaárfolyamokért nyilván az arabok és az oroszok a felelősök, ugye?
"
Nem.
Zsidok es amerikaiak.(pontosabban amerikai zsidok)Akiktol hemzseg a forintot rangato spekulansokkal teli penzpiac.Es akiknek ezen akcioikhoz es az ettol hullamzo arfolyamhoz az egvilagon semmi koze a jelenlegi gazdasagpolitikanak.(Vagy ha szerinted megis akkor valamit most kurvajol csinal a kormany,hiszen szarnyal a forint.)

"Cseppet sem érdekel, h máshol mennyi a benzin..."

A koolaj,szinten a fentiek altal manipulalt vilagpiaci ara pedig ugyanugy szarik a fejedre,nyugodj meg.
moslekzabalo.il 2012.01.28 23:02:51
@Shadowbull:

"Eppen csontig nyalnak az IMF-nek..."

Aztan nehogy az legyen ennek a pszeudo-nyalasnak a vege,hogy a kotelezo targyalasi korok lefutasa utan szepen megkoszonjuk az IMF "segitseget" es Szaud Arabiaval allalpodunk meg a vedohalorol, fele akkora kamatert, mindenfajta egyeb feltetel es nepszuverenitast erinto idiota megkotes nelkul, beleverve az elso,amde rendkivul fontos es meretes szoget a liberalis penzvilag uzleti hegemoniajanak es zsarolasi potencialjanak hazai koporsojaba,azutan,hogy Orban Brusszelben immaron sokadszorra csinalt hulyet a felkeszuletlen es Magyarorszagot nyilvanvaloan politikai celzattal tamado es lobbierdekektol iranyitott balos EU-prominensekbol ill. ujsagirokbol,tokeletesen szembesitve oket az atlatszo es hazug, kettosmerces baromsagaikkal.
moslekzabalo.il 2012.01.29 12:09:39
@Shadowbull:

"LOL"

Hi-Hi.
Ezt mondtak 2010-ben a bankado es a multiadok bevezetesekor is, ma meg fel Europa csinalja vagy tervezi ugyanezt.:)

By the way nekem is LOL meghozza nem is akarmekkora amikor olyan vallasosan istenited a csod szelen(mint szervezet persze,es leszamitva termeszetesen a Nemetorszaghoz hasonlo,sajat gazdasaga tekinteteben kivaloan prosperalo eszaki tagallamokat) tancolo EU-t aminek merhetetlenul impotens prominenseirol az ostoba KGST-vezetok konferenciarol-konferenciara torteno utazgatassal teli szanalmas vergodese jut eszembe ahogy kisertetiesen hasonlo,kenyszeredett vigyorral es vallapogatassal teli puszilkodassal kezdik meg az ujabb es ujabb, termeszetesen sehova sem vezeto,bohozatba illo targyalasaikat -sikertelenseguk teljes tudataban,persze - az altaluk eloidezett es szamukra reges-reg teljesen megoldhatatlan gorog valsagrol es a becsodolt eurorol szervezett 1672.-ik egyeztetes kereteben,hogy aztan a meg idozitetett bombakent ketyego Portugaliarol,Spanyolorszagrol,Olaszorszagrol,Franciaorszagrol egy nyikkanast se ejtsek.
Dilettenans bagyazs ez,Egykomam. Nezegetheted oket akarhonnan es fenyezheted oket barmennyire is.
Es meg ezek akarnak nekunk felelos gazdasagpolitikarol tanacsokat osztogatni.Rohej.
IMF detto.Ahova alabukat betettek csak es kizarolag megszoritasokkal teli, a multinacionalis erdeket mindig mindennel elobbre tarto es a penzpiacok utasitasait alazatos szolgakent betartato kezivezerlessel kombinalt stagnalas volt az eredmeny,novekedes meg sosem.
Recseg-ropog az egesz mukodeskeptelensegenel csak az alnok hazugsgaban gusztustalanabb rendszer aminek max. egy kore van meg,oszt irany a pocegodor.
Tudja ezt az Orban is,meghozza egeszen pontosan.
Ha nem igy lenne, nem lenne ekkora pofaja hidd el. Mint ahogy az is a napnal vilagosabb,hogy az altala kepviselt politika sokkalta szimpatikusabb az EU-n es a liberalis uzleti eliten kivul eso, tehetosebb orszagok vezetoinek es penzembereinek szemeben, mint az adossagba, csodbe es orokos rabszolgasaghoz vezeto "eurokonform"seggnyalas aminek sajna vege,meghozza egyszer es mindenkorra.

Figyelj arra amint mondtam -nem kivanok biznygatni semmit sem - aztan majd nezzuk meg kb. ket honap mulva,hogy hol a faszban lesz az IMF. Akkor majd kiderul,hogy te rohogsz egy jot egy osszeeskuves-elmelet gyarto idiota baromsagain vagy esetleg en dorzsolhetem tuzesre a tenyeremet ismetelten a balos-tolvaj penzbagazs ujabb szopasan mint ahogy a bankado,a multiado vagy a MANYUP idejen tehettem.
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
moslekzabalo.il 2012.01.23 14:07:14
@igazi hős:

"Ha ennyit tudsz írni a kormány védelmében, akkor nem érdemes koptatni a billentyűzetet."

Ha kevesled, olvasgathatsz itt batran. Ha most nekiulsz reggelig tan vegzel is vele:

www.korrupedia.hu/index.php/Kezd%C5%91lap
moslekzabalo.il 2012.01.23 20:42:19
@igazi hős:

"Nézd, ha már listát akarsz csinálni (kényszeres szokás nálatok, ugye)"

Nalunk ez a kenyszeres szokas nalatok meg az ideologiaval teli ures pofazas.
Most is csak mellebeszelsz mikozben nem linkelsz lofaszt sem:))

"nekem elég a fideszesek gazdasági bűnügyeit lesöprő ügyészek neve."

Sorold oket batran...

"Nem kell jó ügyvédre költened, ha már megvetted az ügyészt is."

Latom ezt megtanultad,hisz pompasan beled sulykoltak a bunozo tolvaj elvtarsak.
Koszi, ha majd lopni tanad kedvem milliardos tetelben az allami vagyonbol feltetlen eszembe jut a kis intelmed.

"A linkelt lap a Simicska és Varga nevekkel kezdődik? Vagy személyesen Kósával?"

A magy semmi amit be tudtal linkelni biztosan.

@Jean-Baptiste Emanuel Zorg:

"az a baj, h nem értem, h miről beszélsz,"

Nem baj. Eleg ha csak a "lopas", "tolvaj", "milliardos" ill. "MSZP" es "SZDSZ" szavakat sikerul felismerned.Ebbol manapsag egy hateves gyerek is tudja,hogy szorosan osszetartoznak.