Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apu azért iszik, mert Te sírsz!

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég három szélsőjobboldali alkotó tevékenységét jutalmazta állami kitüntetéssel a kormány, ennek nyomán hatalmas felháborodás- és tiltakozáshullám árasztotta el a médiát. Az ország újra kettészakadt, mint minden ehhez hasonló esetben: a balliberálisok hüledeztek,…..
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
 Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton gondolkodik, beszélget, ironizál, és még titeket is provokál, hogy nehogy belenyugodjatok a világ dolgaiba. Szemeket kinyitni!..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
Puzsér: Ezek tényleg azt képzelik, hogy elhisszük, hogy Oszama bin Ladent az amerikaiak ölték meg?! Egyrészt mi az, hogy agyonlövik? Miféle jogállam jár el így? Ez inkább Al Capone módszereire emlékeztet. Bíróság elé illett volna állítani, és nyilván ugyanaz lett volna a…..
„Szia Vali!Egy éve halt meg Laci az M1-esen, és tudom, hogy már nem hozhatom vissza, de legalább másnak ne kelljen elveszítenie a párját elalvásos autóbalesetben! Amióta megvettem az elalvásblokkolót, nagyobb biztonságban érzem magam, bárcsak hamarabb rátaláltam volna. Ráadásul…..
Ha véletlenül erre az oldalra tévedtél, irány az igazi BLOG:   Apu azért iszik, mert te sírsz!    ..
Puzsér: Teli van az ország zsidóval, de egyeseknek semmi se elég. Számtalan nemzeti radikális felületen, fórumok topikjain és blogok kommentjeiben zsidóznak le úton-útfélen boldog-boldogtalant, apátlan-anyátlant pusztán ideológiai alapon, származástól szigorúan…..
Puzsér: A kultúrnépek és a barbárság közti kulturális különbséget jól mutatja a szarás körülményrendszere.  A civilizált ember nem képzeli azt, hogy bármikor menekülnie kell. Biztonságos falak veszik körül, mert mielőtt még szarnia kellett, keményen dolgozott. A barbár…..
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..