Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bihari László

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy jó pár hely a földön még ami szerepel a "ha egyszer nyerek a lottón" listámon. Ez a hely is oda tartozott. De most már lehúzhatom róla, mert nem kell nyernem ahhoz, hogy ide elutazhassam. Ugyanis van egy kártyám Aloe Travel Service logóval.Igen ez a reklám helye volt…..
Az európai embernek fogalma sincs arról mit jelent a béke, a hit és a hála. Egészen addig amíg el nem látogat a földi paradicsomba. Azon szerencsések közé tartozom akik már láthatták, hogyan kellene élni minden embernek a Föld nevű bolygón. Erről nehéz írni, inkább elmesélek…..
Nos, az a helyzet, hogy minden valamire való embernek egyszer ki kell próbálnia Miamit. A Bad Boys óta a Will Smith rajongók zarándokhelyévé vált Ámerika ezen csücske, ami az ATS kártya tulajdonosoknak igazi luxust kínál. Nem biztos, hogy az amerikai álom téged is meg fog fertőzni,…..
Vannak akiket kiborít a csend. Egy ismerősömnek Sopron tetején van panziója, ahonnan az első éjszaka után kijelentkezett a fővárosi népség miután egész éjszaka bömböltették a TV-t. -Tudja, ekkora csendben  a feleségem nem tud aludni. A nyugatinál lakunk... Na akkor…..
Vannak olyan helyek ezen a bolygón, ahova a hétköznapi ember a boha atyaúristennek sem jutott volna el soha, mert közel féléves fizetésébe kerül egy picurka hetecske is azon a placcon. Na de ha van ATS kártyád akkor meg azon kell gondolkodnod, hogy kit vigyél magaddal!Nem tudom,…..
Törökország évek óta kedvelt célpontja az európai utazóknak, több utazási elemző szerint az idei nyár nagy nyertese a török riviéra lehet, feltéve, ha nem rendeződik a helyzet az egyiptomi és tunéziai térségben.No, de kinek kell annyi homok, meg teve, mikor félrészegen…..
11 nap mindössze 740€ (≈ 199,800,-Ft!) A megadott ár tartalmazza a kapcsolódó ÖSSZES költséget (Hotel, repülőjegy, reptéri illeték stb.) és per fő értendők! Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális…..
7 nap mindössze 188 €! (≈ 50,700,-Ft) A megadott árak tartalmazzák a kapcsolódóÖSSZES költséget:  Hotel, repülőjegy, reptéri illeték benne az árbanés egy fő részére értendők!     Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk…..
     8 nap mindössze 262 €! (≈ 70,740 Ft) A megadott árak per fő értendőek, tartalmazzák a kapcsolódó ÖSSZES költséget (Hotel, repülőjegy, reptéri illeték stb.)Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes,…..
Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel…..
       Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya…..
 Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe…..
  Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az…..
 „Gondolkodni mindenki tud. Jól már csak kevesen!” Itt az ideje, hogy olyan módon gondolkodj ami Önmagad és mások javára válik! A Gondolatébresztés Napja segít Neked, hogy olyan gondolatokat tehess a magadévá, amivel pozitív változásokat índíthatsz el az…..
Hát ezt is megéltük: egy hirtelen ötlet nyomán itt a nulladik, úgymond kísérleti TV adásunk! Ami persze nem TV, hanem videó, a Youtube-on nézhető, de ott legalább bármikor. Amíg le nem törlik, persze. Mert azért nem finomkodom a megfogalmazásaimmal és nem próbálok elfogulatlan,…..
Subba Napi gif: Touch my tralala 2010.06.28 09:00:00
 ..
Bihari László 2010.06.28 12:43:07
A válófélben lévő pasikkal az a baj, hogy tulajdonképpen nősek. A héten a képeket a NAK blogból lopom   A szakítások az életemben soha nem voltak egyszerűek, sablonosak és felejthetőek. Íme az egyik gyöngyszem. Kriszti barátnőm betöltötte a harmincat. Egy…..