Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorka.rotterdamban

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy egyre régebb óta élek itt, úgy kezdem egyre inkább magaménak érezni ezt az időszakot. Már kevés dolgon lepődök meg, az újdonságok is kezdenek kifogyni. Egyre inkább elkezdtem "hollandosulni"(: Ezt hívják megszokott hétköznapoknak.Na azért persze nem olyan mint az…..
Holland kaland by Dorka 1 hónap 2012.02.19 19:04:46
 Már egy hónapja itt élek. Nem tudom, hogy ez sok vagy kevés, mindenesetre egy    forduló. Már itt is megszoktam, de azért sokat gondolok az otthonra. Nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe a Rózsa. Lehet ez beteges, de csak most jöttem igazán rá, hogy mennyire szeretem,…..
 Ha beteg vagy, akkor beteg vagy. Már nem kell eljátszani azt, hogy beteg vagy, és így nem kell menni a suliba... Egy idő utána( amikor felnősz??) inkább próbálod magad meggyőzni, hogy márpedig te nem vagy beteg, és lehet menni suliba, dolgozni, akárhova. De hidd el nekem, beteg…..
 Sziasztok!Mint a címből is láthatjátok nem tűntem el. Az ok amiért nem írtam nagyon egyszerű: ismételten beteg lettem. Csak ez az amsterdami betegségnél kicsit komolyabbra sikerült mivel elkaptam az influenzát. Csütörtök óta vagyok beteg, péntek óta van lázam... Ma már…..
Igen, a cím tükrözi mi a helyzet, bár ez igazából itt egy mondás.... Nem akarok több szendvicset látni!! Komolyan. A hollandok állandóan azt esznek, mindegy, hogy reggeli ebéd vagy épp vacsora van. Komolyan mondom, ennyi kenyeret enni már beteges. Gyorsan le is szokok róla, mert…..
 Tegnap volt az első nap az iskolában. Megbeszéltük a többiekkel, hogy együtt megyünk. Ez nagyon jó mert bennem akkora káosz van a sulit illetően, mint még sose. Általában ugye a Terroregyetemre tök felkészülten megyek minden félév elején. Időben megnézem milyen…..
 Emlékeztek még a legelső napra, amikor iskolába mentetek?? Igen, igen, arra gondolok amikor 7 évesek voltatok.. megvan?? Nekem is csak homályosan dereng, de azt tudom, hogy nagyon izgatott voltam, és nagyon féltem is, hogy mi lesz ha anyu otthagy engem. Hát.. körülbelül ma így…..
Holland kaland by Dorka Pilot 2012.01.19 21:27:26
 A repülőn alvás nagyon ... kényelmetlen. Valahogy ezt a részét mindig elfelejtem a dolognak, és amikor ismételten megtörténik, akkor újra tudatosítom magamban, hogy na ezt ne felejtsd el, mert utána nem térsz normálisan magadhoz vagy 2 órán keresztül-bármennyi időt is…..