Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Akula dr.Omedár

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk, ha az aktuális kormány nekiáll egy monumentális építkezésnek, hisz hónapokra-évekre témát adnak vele, legyen szó metróról, autópályáról, hídról, stadionról, lakóparkról. Garantált a bénázás, a haveri cégek felbukkanása, az elcseszés, a lopás, és a többi…..
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
                                               BIZOTTSÁGI JELENTÉS                              …..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.27 15:30:41
@tollaszerge: nem volt aznap taggyűlés
Varánusz Szalai Anomália világa 2012.03.25 04:32:00
Nemzeti Főmédiaasszony tegnap nem rövid, ám képzavarokkal teli előadásban foglalta össze hatóságának elmúlt időszakát az Asszonyok a Nemzeti Egységért mozgalom Félidőben című teadélutánján. A kettős mércével támadók az olvasatlanság kalapácsával igyekeznek léket…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.25 11:11:05
@Rodeo36: a krumplileves...legyen krumplileves!!!
Rendhagyó módon egy disznóvágáson kezdtük el a cupertinói cég legújabb tabletjének tesztjét. Első nekifutásra két napot halasztanunk kellett a műveletet, mert az Apple képviselete nem tabletet, hanem hallucinogén tablettákat küldött szerkesztőségünkbe, ezért meg kellett…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.13 13:30:31
Selmeczi alá valami elképesztően zseniális szöveget tolt az írnok, mert ugye Gabikáról nagy teljesítményeket sosem feltételezünk. Egy rövid MTI-sajtóközleménybe belezsúfolni a teljes "elmúltnyolcévet" tényleg példát mutat minden közleményíró pártállami (vagy állampárti)…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.12 17:05:13
Ennyi, meszeltek Jason O'Mara és Stephen Lang időutazós scifi kalandjának, a Terra Novának, a Fox ugyanis bejelentette, hogy nem kér a második évadból. Ez kellemetlen hír a készítőknek és a rajongóknak, viszont halvány reménysugár lehet az Alcatraz és a Fringe követőinek, mert…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.07 06:55:38
@Bruti: " Spielberg mostanában mindent elbasz amiben benne van a keze." nem is, a The River tök jó sorozat
Három évre szerződtették, mégis csak 257 napot tölthetett a Chelsea kispadján Andre Villas-Boas. A portugál trénert azok után menesztették, hogy szombaton csapata újabb vereséget szenvedett, ezúttal a „bivalyerős” West Brom gyalulta le a Kékeket. A Chelsea utolsó 12…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.05 18:32:28
@narancs66: időnként beáll fát vágni,szvsz
A kutatók azt vizsgálták két hónapon keresztül, hogy milyen hatással van a környezetre a házasságkötés közben történő nemi aktus. Lord Tamblecarry, a kutatás vezetője, elmondta: nehezen indult a kutatás, ugyanis kevés párt találtak, akik hajlandóak a polgári vagy, akár az…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.03.01 18:00:19
@Madnezz: várjál csak, amíg be nem szerelik a (nem is olyan rejtett)kamerákat a lakásokba !
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.01.21 11:19:10
@parnalarva: "Magyarország államfője nem egy totál idióta."
biztos, hogy nem az. nézd meg az életpálya modellt: siker siker hátán, és folyamatosan minden rendszerben. én a helyében írnék egy bestsellert( besztsallert)Hogyan éljünk qrva jól minden rendszerben címmel
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
Dr.Akula dr.Omedár 2012.01.20 11:10:56
@Androsz: a 12 milliárd a kép-viselő urak éves jövedelme, tehát nem kevés. ha még hozzáadjuk azokat a juttatásokat+prémiumokat, amiket év végén osztogattak(ügyészség +5 milliárd,Áak 100 milla,BKK és BKV 80 milla,MÁV 40 milla,MFB 115 milla,MNV 67 milla,Szerencsejáték 202 milla,SzalaiA 787 milla és még kb.12 millárd. belátható, hogy 1xüen kell ez apénz a nemzeti középosztály felvirágzásához.
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
Ha kiderül, hogy Schmitt Pál doktorátusa érvénytelen, akkor hamisan írta alá Dr. Schmitt Pálként a törvényeket. Érvénytelen lehet az Alaptörvény, a NENYI és az újévi beszédek. Kezdhetjük elölről. Dr. Trajmcsik Frigyes alkotmányjogász tollából érdekes elemzés jelent meg…..