Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KnitKat

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
KnitKat 2020.12.19 22:42:07
Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
KnitKat 2019.09.10 21:41:38
@Regina Falange: amennyire emlékszem, a brit Love Islandben sem szerepel sokat a műsorvezető, és a játékosok maguk bonyolítják le a játékokat. asszem igazán csak a vége felé lesz szerepe Lalinak.
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
KnitKat 2019.02.14 15:48:21
@Gia: biztos én vagyok naiv, vagy elfogult, de gyanítom, hogy ennek egy részét már huncinak is megmondta, csak nem lett belőle sértődés és alpári ordítozás, úgyhogy nem került be az öfikbe.
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Hungarocell-táblákat megtámadós akciójelenettel indítunk, amelyben egyszerre fedezhetők fel a Kill Bill, a Linda-sorozat és bármelyik Bud Spencer-film kevésbé jól sikerült jelenetei, majd az egész önfeledt burleszkbe torkollik. Később, a romok tetején Greg azonosul a globális…..
KnitKat 2019.02.01 22:38:49
@introverted22: @Ármándójózsi: Ha Zsu nagy különbséggel megy vissza, sztem biztos újratervezik a tattikát.
14 perc. Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy…..
Anikó csinos a farmer szettjében és a félretűzött hajával plusz hatalmas beleéléssel, ennek köszönhetően legalább három pével mondja, hogy ez itt már megint a póverbájbigbrádör. Egyem a szívét, izgul is. Már, hogy holnap kiválasztás. Csoki és Ginu csap majd össze a mi kegyeinkért. Aham. Eldönthetjük…..
KnitKat 2018.12.02 22:49:30
KnitKat 2018.12.02 23:09:13
@Pamutbojt: sajnos valszeg a döntőig :(
Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél…..
Korán reggel, amikor elkezdem ezt a hogyvoltot (a megjelenési idő miatt nem nagy spoiler, hogy a befejezés ekkor még messze van) egy kicsit nehéz követni, amikor egyszerre négyen magyaráznak, mint egy 90% -kal csökkentett értelmű Woody Allen-filmben. De aztán lassan tisztulni kezd a kép. Ott vesszük…..
KnitKat 2018.11.09 22:23:05
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
KnitKat 2018.11.09 19:52:24
@csillagporszem: az amcsi verzióban a merge után a kiszavazottak is beülnek minden tanácsra, persze csak nezőként, szerintem erre gondol doktorfaktor
KnitKat 2018.11.09 20:42:45
@Chuck Νorris: ne de Fanni sem puszta jószívűségből mentette meg, ráadásul az hamarabb volt, mint amikor Bártendör és Fanni akarta kiszavaztatni, majd a következő tanácson ugyanúgy rá szavaztak. Mindig a legutolsó emlék lesz neki a legsértőbb.
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
KnitKat 2018.11.07 22:13:19
rtl.hu/rtlklub/survivor/survivor-a-tulelok-viadala-2018-11-08

Az rtl oldára feltöltött előzetes kicsit más, mint amit a műsor után mutattak. Ebben a 'kúszó-mászó' feladatnál ott vannak mind a négyen. Bár Dávid arcát verseny közben nem mutatják, de 0:20-nál szerintem az ő testét látjuk, Tamásnak a jobb kezén van ugyanis a kendő.
A másik játékban viszont Szandi az egyetlen, akit nem látni...
Egyébként csak most jöttem rá, ezért kell az egyen versenyruha, nehogy felismerjük őket ilyen esetekben :D

Amúgy hajrá, Xanaxandra!
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Iliász egy kedélyes mandirigma lakoma közepébe csöppen, ahol szolidan genya hangsúllyal ereszti el: „szevasztok srácok, na mi újság?” A többiek olyan kényszeredetten mosolyognak, mintha a döntőben derült volna ki, hogy húsz milla helyett egy éves fitneszbérlet, meg egy paleo tiramisu a főnyeremény.…..
KnitKat 2017.10.13 11:45:49
@Raven!: Ha az utolsó két kiesőről is cetlizés döntött volna (mint az amcsiban is), egy lány biztos döntős lenne.

Haragszom is, hogy így csinálták, Barbinak abszolút semmi esélye nem volt már így. Szandi is a bibis keze miatt, meg mert mentálisan teljesen megborult szerintem, hátrányos helyzetben volt, de végülis ezt magának köszönheti.
Ma csappantás lesz, egy töki megy, az már tuti, de hogy ki, azt előre nem lehet megjósolni. Gólem a hegyen indul meg a kamera felé fenyegető léptekkel, lábán a Nike-szponzorcipő, testén sorban az ötödik garnitúra textil, basszameg a kutya, T69 ruhatárát meg a hajába belebaszott…..
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
KnitKat 2014.12.18 00:07:35
@kamilla123: Szerintem meg pont, hogy Au nem kellett volna oda, a felét nem értette szerintem annak, amit Sixx mondott, és amúgy is csak magáról képes pofázni. Liluval legalább lényegesebb, értelmesebb dolgokról tudott beszélgetni.
KnitKat 2014.12.18 00:14:08
@Haplo: Örülök, hogy kivehettem a szádból a szót, úgymond:D Általában azért nem szoktam kommentelni, mert mire meg fogalmazom a gondolataimat, valaki leírja őket helyettem, és nem akarok folyton csak +1-ezni meg ilyenek:D
KnitKat 2014.12.18 00:18:05
@kamilla123: Pont ezért nem kellett volna egyáltalán ott lennie Aunak, mert semmit nem tudott hozzá tenni a műsorhoz, csak Lilu csicskáztatta őt az elején, meg mikor már nagyon nem bírt magával. Az utóbbi pár elég szürreális BV után azért mindenképpen felüdülés volt ez a mai:)
Lilu van, Bencus biztos piheg a tegnapi faktor után, nem mintha ez olyan nagy baj lenne. Összetett lesz a műsor, egy óra összefoglaló, 45 perc időhúzás, 15 perc kiválasztás lesz, de ne legyünk gecik, előre dörzsölöm a tenyerem ha arra gondolok, milyen fejeket fognak vágni az…..
KnitKat 2014.12.01 22:46:04
@MolnarErik: Mindenesetre szívesebben néztem volna ezeket, mint Pöcköt és Dennist. Azt már láttuk, gyanítom fogjuk is még párszor.
Megint Bencés napunk van, ami azért jó, mert Lila oda-vissza billegésétől, a múltkor már leszédültem az ágyról. Bencénk továbbra is az applikáció jelentőségét sulykolja. Persze, nekik biztos fontos, de nekem, aki csak passzívan szórakozok a műsoron, teljesen mindegy, hogy…..
KnitKat 2014.11.26 22:55:31
@foxwiththegloves: hetedik, ha jól láttam

egyébként nem értem, hogy lehet Márnemszűzpöcök a legszimpatikusabb
KnitKat 2014.11.26 23:14:39
@malevil2050: lehet én vagyok rosszul bekötve, de nekem attól még, hogy sokat szerepel nem lesz szimpatikusabb. attól félek, hogy olyan lesz mint Zsófika tavaly és a butaságával egészen a döntőig menetel, mert ez szórakoztatja az embereket.
@Krétagarbó: én sem értem. sőt Maci harmadik helyét sem.
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
KnitKat 2014.11.25 12:49:41
@fran7: Bandi és Melinda a VV5-ben voltak.
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
KnitKat 2014.11.20 11:45:44
@hannamontanna: nekem Szűzpöcök Kinga és Zsófika keveréke
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: na, akkor jól emlékeztem :) idén csak sejtelmesen informálnak minket, hogy a legnépszerűbb egy lány, meg ennyi és annyi fiú és csaj van a top3-ban, stb. nagyon gyanús... :D
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
KnitKat 2014.11.19 14:30:34
@mézescsók: jogos.
egyébként meg a szóban forgó reklámban, ha ugyanarra gondolunk, Kiss Ádám van. azt hiszem.
KnitKat 2014.11.19 22:55:03
@Mirocska: a negyedik szériában, és talán az ötödikben is
KnitKat 2014.11.20 11:39:12
@mézescsók: Vikcsu ha talál/kap maga mellé egy-két jó partnert (pl. Edina), érdekesen játszana szerintem.
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..