Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bflegman

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pablo Escobart a kolumbiai hadsereg nem korrupt része és az amerikai DEA közös akciójában ölték meg (nem ez volt a cél, de jobb volt ez így mindenkinek) még 1993-ban. Halálakor a Medellín kartell egykori feje multimilliárdos vagyonnak bírt. DE HOL A LÓVÉ, EMBEREK? Na, ez a jó kérdés, kérem szépen,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
bflegman 2012.09.17 00:04:21
@protézisesh: minden közalkalmazott az államkincstártól kapja.

És - de nem biztos, hogy felfogod -, hogy valaki közalkalmazottként dolgozik, az ugyanúgy dolgozik, mint te a - legyünk a POÉN kedvéért demagóg módon uszítóak: szürkegazdaságban adóelkerülő - cégednél. És a munkáért, mindegy, hogy ki a munkáltató, bér jár. Maradjunk - továbbra is a poén kedvéért - uszítóan demagógok: anyád nyugdíja a közalkalmazott bérét csökkentő levonásokból (is) van.

szóval jobb lett volna nem hörögni.
bflegman 2012.09.17 00:07:08
@bflegman: tehát, csak hogy értsük, a rosszindulatúnak tűmő megjegyzéseket az irónia szülte. Szimplán unalmas, hogy egyes versenyszférai arcok azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt, valamint mindenki mást ők tartanak el.
Fotó: Elvira (Nemzeti Múzeum), Volcy11 (Feneketlen-tó) Mai mérkőzésünk résztvevője két olyan negyed, amelyet 2007-ben ismertek el hivatalosan is önálló városrésznek. Ezen kívül azonban nem nagyon egyeznek semmiben. Ők SZENTIMREVÁROS és PALOTANEGYED. (Határok itt.) A tét…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..
bflegman 2012.08.17 14:33:03
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..
Fotó: dave.m (Kopaszigát) és vakegér (Parlament). Szeretettel köszöntöm a szurkoló közönséget, valamint a rádióhallgatókat és azokat, akik otthon, tévékészülékeik előtt követik a bajnokság nyitómérkőzését. Itt a Dunán úszó sportstadionban csap össze most Buda és…..
bflegman 2012.08.08 00:03:35
Folytatjuk sorozatunkat A szürke ötven árnyalatáról, alias KANF-ról (a Könyv, Amelyikben Nincs Félrefordítás). Egyébként kb. ezzel a poszttal érkezünk el a könyv negyedéig. Jó mulatást. „…I leave her a groveling message to tell her I am alive and have not succumbed to…..
Hát mégsem lesz választói regisztráció. Feliratkozni kell a szavazati jog gyakorlásához! Ez mindjárt más! Ahogy az NER szelleméhez illik, széleskörű társadalmi egyeztetés után döntött a Fidesz elnöksége: Előfeltételhez kötik az voksolást. A félázsiaiak vezére, akinek…..
bflegman 2012.07.30 17:08:21
@nandras01: a "vádlottak, álljanak fel" jó lesz?

nandras01 2012.07.27. 15:48:06
azt hiszem ide már kevés a "kurva anyjukat!", valami ütősebbet kell kiatalálni...
Kezdődjön tehát a Vese által beharangozott leitercunami az év sikerkönyvéből. Ne feledjük, a fordító a feltételezést is sértőnek találta, hogy ebben a könyvben bakik lehetnek. Nos tehát: „I set up the mini-disc recorder, and am all fingers and thumbs, dropping it twice…..
A széteső tricikli után most egy széteső babakocsiról kaptunk hírt a Brendonból. Az egy hétig kitartott járműről a bolt vizsgálata megállapította, hogy az külső behatásra pusztult el, azaz nem cserélik. Nemtudom milyen gyakran fordul elő nálatok babakocsis sztori,…..
Péter egy hónapja várja a Brendon "szakvéleményét", hogy végre kicseréljék a kéttétört tengelyű 25000 forintos triciklit: Tavaly, fiam 1 éves szülinapjára vettünk egy kis triciklit a Brendonban. Az árak elég szélsőségesek voltak, egészen a pár ezer forinttól a majdnem…..