Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismanó

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Only weather... 2008.03.03 07:32:30
Vihar után a firkás fiúk marha viccesnek gondolták magukat..... Helló! Tegnap este készült a kép. Szomorú, hogy össze van firkálva, viszont akkor, a viharban nagyon röhögtünk rajta egy kollégámmal. (Angolul kevéssé értk kedvéért: Minket már csak az időjárás állíthat…..
Új MÁV blog Hoppá 2008.02.29 14:14:00
Frappáns és lényegretörő levél! Tisztelt Máv-Start! A mai napon Dunakeszi -Gyártelepről 7.13-kor a Nyugatiba (pontosan) induló (2127-es) vonat a menetrend szerinti 7.34 helyett 7.50-kor ért be a Nyugatiba, 16 perces késéssel!!! -Miért késett vonat? -Milyen intézkedéseket tettek…..
via mavsztrajk.info Billentyűzetet ragadtam, mert elviselhetetlenül irritál Gaskó István. Túlzás lenne azt állítani, hogy hazudik. Azt is túlzás állítani, hogy igazat mond. Lavírozik, mint egy katona az aknamezőn. A kérdés csupán az, mikor robban az akna. Ez egy kis oknyomozó…..
Gratulálok Fővárosi Bíróság, MÁV, stb...SajtóközleményIdézés kibocsátása nélkül utasította el a Fővárosi Munkaügyi Bíróság a MÁV ZRt. keresetét, melyben a munkáltató annak megállapítását kérte a Bíróságtól, hogy a VDSzSz sztrájkja során jogait…..
Igen Drága Olvasóim igaz a hír. Hamarosan bevezetik az online jegyvásárlást kedvenc kötöttpályás vállalatunknál. Még békeidőben, januárban alkalmam volt tesztelni a rendszert. És erről kívánok most néhány szót szólni. Na csapkodjunk bele a lecsóba. A MÁV-Start az…..
Volánosdi Pénztárzárás deluxe 2008.02.07 13:28:17
A volános pénztárakban is van káosz úgy látszik. Érdekes, hogy a biztonsági őr mondja meg a frankót nem a pénztáros. Vagy lehet valami bűnös szimbiotikus kapcsolat van közöttük? Hello! Amikor tegnap megláttam az új blog születését, nem gondoltam volna, hogy rögtön…..
Talán már sokan szívesen elfelejtenék a január 2-i eseményeket, amikor sorozatos szakmai hibák nyomán teljesen összeomlott a vasúti közlekedés a főváros környékén. Én azonban még nem üríteném agyunkból a hófrászt, már csak azért sem, mert még nem értesültünk a MÁV-os…..
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..
A biztonságunkat, a fejlődésünket és munkahelyünket!Erről szól a történet. Ha a munkabeszüntetés folytatódik, a személyszállítási feladatok és az ahhoz szükséges állami pénzek egy részét a vasúttól átteszik a Volán társaságokhoz.â01D- nyilatkozta Kákosy Csaba…..
Magocska húga utazott, és belefutott a váltásba... Azok meg gondolom jót röhögtek... Sziasztok! Hugom tegnapi (02.06.) történetét szeretném megosztani veletek. Budapestről szeretett volna eljutni Békéscsabára vonattal. Én mondtam, hogy ne menjen, de mindenáron haza akart menni.…..
Vajon ki lehet a szponzor? Miért fizet a VDSZSZ a sztrájkolóknak magasabb órabért állítólag, mint amennyiért normál esetben dolgoznak? Öntsünk tisztavizet a pohárba!!!!!!! Ez nettó vagy bruttó? Vagy zsebbe fizetnek? Forrás: bumeráng (töltsétek le) Aki nem tudja itt van…..
Az ilyen vasúti dolgozókat távolítsák el. Nem a blog mélyíti a szakadékot utas és vasutas között, megteszi azt a vasutas saját maga is. Ismét harmadrendű tényező vagyunk. „Tisztelt” MÁV ! Kápolnásnyékről utazom naponta a fővárosba, a visszaút évek óta egyre…..
A legszomorúbb, hogy van igazságalapja a következő levélnek. Ideje lenne nekünk utasoknak is felnőni. De! Az amortizálásnak nem lehetünk csendes szemlélői, ha nem szóluhnk semmit, akkor ugyanolyanok vagyunk mint azon utas, aki tönkreteszi a kocsikat! Bár itt most kisség túlzott…..
Hát ez kész, kedves VDSZSZ, amennyiben sztrájk lesz, úgy mi is megtesszük a kellő intézkedéseket. Folyamatosan figyelni fogjuk a kedves dolgozókat, és közzétesszük a szabálytalanságokat, visszaéléseket, és munkaügyi feljelentéseket fogunk tenni. Mostmár tényleg elég legyen a…..
Kedves információs hölgyike! Az alábbi panasz landol a MÁV-Start-nál. Erőt egészséget! A minap részesülhettem abban a szerencsében, hogy utólagos számlakérelmem közben egy alapos kioktatásban részesüljek. A győri információs pultnál már egy ideje felfedeztem az…..
halmozottan agyatlan emberek kerülnek sokszor sajnos olyan munkakörbe, ahol a bmeg és egyéb kötőszavak használata nem ajánlott. Ld (nyelvművelők kedvéért) 4. pont. Az alábbi levelet 2008.január 9-én küldtem el a mávnak az eszrevetel@mav-start.hu címre, ma érdeklődtem is felőle,…..
Új MÁV blog MÁV IT 2008.01.10 07:48:00
Új év, régi jegy. A MÁV IT mintha nem lenne a helyzet magaslatán! Haliho, mellekelve kuldok 2 fotot arrol a jegyrol, amit meg 2007 december 29-en vettem. Ekkor a penztaros nagyon kedvesen felhivta a figyelmemet arra, hogy sajnos a januar 1-i jegyemre meg 2007(!) 01.01. lesz nyomtatva, mert…..
Új MÁV blog Re: Hóhatár 2008.01.10 07:53:43
Egy bennfentes infója:) Azt tudjuk, hogy a MÁV IK sincs a helyzet magaslatán. Abba meg bele se merek gondolni, mennyi pénzt számlázgatnak... Mégsem kommentelek, inkább leírom, mi a helyzet a hótakarítással (ülj le, mielőtt elolvasod!) A vasúti épületek rendben tartása (így a…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
A folytonosan növekedő késés esete, amikor még tervezni sem lehet, mert ugye a remény hal meg utoljára. A legszebb, hogy a visszafizetés sem megy egyszerűen... Kedves MÁV blog!   Hadd kezdjem azzal, hogy rendkívüli örömömre szolgál, hogy létezik egy ilyen blog. Nem hiszem,…..
Új MÁV blog A másik oldal 2007.12.18 11:25:27
Ma ezt a levelet kaptam. És igen van igazságalapja. Sokszor mi utasok is tahók vagyunk. Sajnos hazánkban még nem alakult ki az utazási kultúra, de remélem ki fog. Üdv! Lehetetlen jegyváltás, bunkó jegyvizsgáló... Lehetetlen, bunkó utas? Igen ilyen is van.Velem is előfordult, hogy…..