Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coolet

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Torontoban forog épp José Padilha Robotzsaru remake-je, a képeken azokat a jeleneteket veszik fel, ahol az Omnicorp bemutatja a legújabb biztonságtechnikai termékét a médiának. Joel Kinnaman játsza Alex Murphyt, és ezeken a képeken már kesztyűje is van a szerelésének, bár valamiért…..
Javában forog a Vasember harmadik része Floridában, bár egy kis időre félbe kellett szakítani a forgatást, hiszen Robert Downey Jr. bokája megsérült. Jelenleg a Floridai tengerparton vesznek fel jeleneteket, és ennek köszönhetően, két kép napvilágra került Stark legújabb…..
Coolet 2012.10.04 08:16:36
Daniel Radcliffe így fog kinézni  a Horns-ban, ami az elsősorban képregény-író Joe Hill regényén alapszik. A filmet 2013-ban fogják bemutatni. A történet szerint a fiatal férfi főhős barátnőjét borzalmas körülmények közt meggyilkolják, ez pedig elindít egy eseménysort,…..
Coolet 2012.10.03 16:05:54
Ahogy már korábban is írtuk Adele adja elő az új James Bond film betétdalát. A mostanában nagy népszerűségnek örvendő énekesnő klipjének világpremierje pénteken lesz, a Bond filmek 50. születésnapján. A külön a filmekhez készült főcímdalokat, amik címe emiatt…..
Filmdroid Parker poszter 2012.10.02 14:04:06
Érkezett egy poszter a Parkerhez Jason Statham filmjéhez. A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még…..
Coolet 2012.10.02 14:19:45
Érkezett pár kép és egy videó is a The Lone Ranger Disney filmhez. Idén már sikerült egy csúnya bukást bemutatnia a Disney-nek a John Carter filmmel,úgy tűnik ez jövőre is meg fog ismétlődni. Gore Verbinski rendező jócskán elszállt a Johnny Depp főszereplésével készülő The…..
Volt egy-két kirúgás, mielőtt hozzáláthattak volna a Bullet to the Headnek. Wayne Kramer rendezőtől azért váltak meg, mert ő egy komorabb hangvételű akció-thrillert akart, de Sylvester Stallone ebbe nem ment bele, így került Walter Hill a rendezői székbe. Majd Thomas Jane-t…..
1994-ben volt látható a két fura fazon Lloyd és Harry különös, s vicces kalandja, a Dumb és Dumber - Dilibogyók. Jim Carrey és Jeff Daniels igencsak próbára tették a rekeszizmokat az ökörködésükkel. Jóval később 2003-ban készült egy előzményfilm, amire nem is érdemes több…..
A W magazin augusztusi száma közölt egy interjút a két színésszel, akikről kiderült, hogy a Prometheus forgatásának kezdete óta barátok. A közös hangot nem csak a film miatt találták meg, hanem mindkettejük életében  egy érdekes időszak volt az, amikor hiába nyújtottak…..
Coolet 2012.09.20 09:26:15
A múlt heti volt az év leggyengébb hétvégéje, egy filmnek sem sikerült átlépnie a tízmilliós határt. Ehhez képest kicsit javult a helyzet, az első két helyezett is 15 millió dollárnál többet keresett, de még ezek sem álom számok. Főleg ha figyelembevesszük, hogy mindkettőnek…..
Filmdroid Robotzsaru poszter 2012.09.17 12:00:00
Ritka az amikor olyan egyetértés alakul ki kommentelőink között mint az új Robotzsaru kinézete kapcsán. Egyöntetűen utálta mindenki azt ahogy kedvenc robot rendőrünk kinéz Jose Padilha készülő filmjében. Sokan reménykedtek, hogy ez csak ez vázlat, majd jön rá egy kis CGI, vagy…..
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
A csúcson kezdett a Feláldozhatók második része, közel 29 millióval, amely 17%-al kevesebb mint az első rész által összeszedett 35 millió, ám ez még így is szép egy R kategóriás filmtől. A kritikákat sem nevezném rossznak, a rottentomatoes-on 67% az átlaga, a nézők pedig még…..
Coolet 2012.08.23 11:37:46
@BeniMan: Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Vagy korábbról pl. a Szikla Conneryvel, Herrissel.

Jó az, ha zúznak rendesen a fiúk, csak legyen kissé életszerűbb. A sosem kifogyó táras, sérthetetlen Istenek kora lejárt. :-)
Coolet 2012.08.23 12:11:24
@FayeFaye:
Ízlések és Pofonok - ebben az esetben szó szerint. :-)

Kár tovább nyúzni ezt a témát.
A hónap végén kiderül mit alkottak a "nagy öregek".
Filmdroid Csajos Expendables 2012.08.21 15:00:00
A The Bridesmaids hatalmas sikere után - amit mindenki a női Hangoverként emlegetett - úgy tűnik van ráció a sikeres koncepciók pénisztelenítésében. Legalábbis erre gondolhatott a 1984 Private Defense Contractors cég (The Grey, Machine Gun Preacher), amikor kitalálták, hogy egy…..
A múlt héten megkaptuk az első előzetest a következő James Bond filmez a Skyfallhoz, amelyben láthattuk Bond következő ellenfelét Silvat. Javier Bardem elég érdekesen néz ki szőkén, de tény, keresve sem lehetett volna jobb ellenfelet keríteni Őfelsége titkos ügynökének. Még…..
Filmdroid Új Expandables 2 jelenet 2012.08.16 09:00:00
A Lionsgate megint kidobott egy egyperces jelenetet, hogy a rajongók átvészeljék még azt a pár napot, amíg a film a mozikba kerül. Jól látom, hogy a hősök tüzet nyitnak egy civilekkel teli repülőtéren teljesen autómata fegyverekkel, mielőtt még látnák, hová céloznak? Még jó,…..
A Prometheus befejezése elég sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, teret engedve a sequeleknek. De egy kiszivárgott listából a kivágott jelenetekről kiderül, hogy 35 extra percnyi anyagot kapunk a Blu-ray kiadáson, ebből 15 percet a film harmadik felvonásából vágtak. Lista és egy…..
Alice immáron az ötödik részben próbálja túlélni a zombikat. Mivel a rendező, aki egyben a férje örömmel látta, hogy a 3D-t mennyire "zabálják" a nemzetközi porondon, így az ötödik felvonásban is így akciózhat Milla Jovovich. A tervezgetés első fázisában kikérték a…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.14 22:03:00
Minime pozitív írása után érkezzen egy negatív kritika Mráz Zoltán tollából. “Big things have small beginnings.” Ha jól sejtem ezt afféle tagline-nak szánták a készítők, amit majd sokat idéznek a film rajongói (lásd „In space no one can hear you scream.”). Én…..
A Hajnalhasadás első részében Bella egészséges gyermeknek adott életét. A folytatásban, ami elvileg az Alkonyat franchise utolsó része lesz a Renesmee névre hallgató leány is fontos szerephez jut. Edward és Bella gyerekét Macenzie Foy játssza. ..
Hugh Laurie, a Dr. House sorozat sztárja is benne lesz a Robotzsaruban. A színész most már teljesen ráér, nem kell a határidőnaplójába pislantania, ha felkeresik egy szerepajánlattal. Véget ért a Dr. House széria, többé nem bújhat a Vicodint két markékra habzsoló, mindig…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..