Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erin Brockovich

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Adele tarolt a vasárnap este megrendezésre került 54. Grammy Díjátadón, ha esetleg nem értesültetek volna erről... Nem kevesebb, mint hat díjat zsebelt be - köztük Az Év Albuma és Az Év Dala elismeréseket. Mindemellett, még a márciusi amerikai…..
“Az még elmegy valahogy, hogy az ingatlanos szerint a bérleti jog helyezkedik el a 10. emeleten és hogy az, hogy „infrastruktúra” azt jelenti: jó kilátás és elrendezés…de azt, hogy Szegeden összesen 3 darab tömegközlekedési eszköz van, már erősen cáfolomJ És akkor még nem…..
  Azt kell mondjuk, jó fej ez a Beyoncé-Jay-Z házaspár. Nem nagy pénzekért adták el Ivy lányuk első képeit (alig múlt egy hónapos), egész egyszerűen az énekesnő saját közösségi oldalán osztotta meg a képeket. Mutatjuk a kicsit, és egészen biztosnak érezzük, hogy…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.26 14:30:00
Aki munkaidőben nem kávézik, ne is olvasgasson.  Megírtuk mi is, hogy az Office spinoffot tervez Dwight Schrute karakterének, nu, erre Rainn Wilson azzal reagált a Twitteren, hogy nem kell mindent elhinni, amit a sajtóban olvashatunk. Az Ew.com összeveti Obama és Bartlet (West Wing)…..
Erin Brockovich 2012.01.27 12:01:37