Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xamuraj

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy megérzésem, hogy a sejtelmesen hangzó cím egy igazi gyöngyszemet takar, sajnos ez csak többé-kevésbé jött be. Lassú menetű és jól felépített történettel operál ez a film, abszolút nem érheti panasz a rendezést, minden a helyén van, de egyáltalán nem az a…..
Az A Good Marriage Stephen King azonos című kisregénye alapján készült thriller, amely azt a kérdést feszegeti, hogy vajon mennyire ismerjük azt a személyt, akivel az ágyunkat is megosztjuk? Darcy (Kristen Conolly) és Bob (Anthony LaPaglia) 25 éve él harmonikus és boldog…..
Azt hiszem ismét csak tanúbizonyságot nyert az a tény, hogy ha nagyon vársz egy filmet, akkor szinte biztos, hogy rossz szájízed lesz, miután megnézted. Legalábbis a The Woman esetében megint így jártam. A történet a következő: adott egy kisvárosi ügyvéd bácsi, aki eléggé…..
Cápák, éjszaka, 3D-ben, ez szinte kötelezően jól kell, hogy elsüljön, főleg ha hozzávesszük a járulékos elemeket, teszem azt a bikinis lányokat. David R. Ellis és kis csapata tehát jogosan bizakodott és várta, hogy "bankot robbantanak". A terv azonban nem jött össze, a 25…..
Tales from the blog Altitude (2010) 2010.10.28 12:01:00
Az Altitude trailer-ét elnézve az lehetett az első gondolatunk, hogy ugyan az a polip, hogy a picsába tud repülni. Az a helyzet, hogy majd erre is választ kapunk. Úgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy nem sok mindent tudtam róla, tényleg csak a trailert néztem, abban meg ott ültek a…..
Az elrettentő magyar cím miatt az első szó, amit meg kell említeni kedvcsinálás gyanánt az egyszerűen csak ennyi: Lynch. Ugyan nem David (Twin Peaks, Mulholland Drive, Veszett a világ), akiről szó van, hanem a lánya, Jennifer második saját próbálkozásáról, persze apuci…..
A legtöbb egészséges ember számára a most bemutatott filmek szimplán zavaros, öncélúan undorító, értelmetlen alkotások, és valószínűleg igazuk is van. De mindettől függetlenül el tudom képzelni, ahogy fura ruhákba bújt, hasonló produktumokban mély értelmet találó,…..
A 2005-ös Valami van odalent című film az 1971-ben megjelent Man-Thing elnevezésű Marvel képregény alapján készült, amelyet még anno Stan Lee, Roy Thomas, Gerry Conway és Gray Morrow álmodott meg és egy mocsári szörnyről szólt.  Az igazság az, hogy nem igazán ismerem a…..
Pascal Laugier első rendezése a Saint Ange. Több fórumon és blogon olvastam, hogy nem az igazi a film... és hogy érthetetlen... meg, hogy kb. agyfaszt lehet kapni tőle... Ezek után sokat nem is vártam ettől az alkotástól, ebből kifolyólag pedig sokáig kedvem se volt megnézni. Végre…..
xamuraj 2016.08.04 16:56:22
Mindenekelőtt leszögezném, nem rajongok a gore filmekért, legtöbbször a teljesen értelmetlen történet és a sok perverz véres jelenet mellett semmi különlegessége sincs, sőt egyenesen visszataszítóak. Elismerem, hogy érdekesek, de sokszor negatív értelemben. Azonban vannak…..
A Meidzsi-restaurációról és annak hatásairól és ellentmondásairól már beszéltünk a Kuroszava mester remekműve, a Yojimbo kapcsán. Most ismét egy olyan filmet veszünk elő, ami ezt a témát dolgozza fel, egészen átfogóan és valósághűen. A film nem konkrét történelmi…..
Mostanában nem készülnek jó gengszterfilmek, Miért? Egyszerűen azért, mert napjainkban a bűnözés világa sokkal fehérgallérosabb lett, mint korábban, a mai modern technika feleslegessé teszi a fizikai erőszakot, egyre inkább a számítógép veszi át az übercool mordályok helyét.…..
Az előző erre tekinthető meg. Egyébként úgy tűnik mintha A lényt koppintották volna le.   ..
Horror-Mirror Amivel még tartoztam 2010.11.08 08:05:00
Slaughtered Vomit Dolls (2006) Rendezte: Lucifer ValentineUgye mindenki emlékszik a trilógia második részére, ami talán minden idők legbetegebb és leggusztustalanabb filmje. No, az előd se semmi.Itt végre van kerettörténet, csak éppen ez sincs túlbonyolítva: egy férfi…..
Mielőtt gyorsan végig görgetnétek az oldalt (á, kit áltatok, már késő), hogy hozzáfűznivalók elolvasása nélkül csak a címeket nyálazzátok el, jöjjön egy szokásos kis összefoglaló a tavalyi évről! Bármit is írjanak egyes fanyalgók, 2013 igenis a horror éve volt!…..
Nyakunkon az év vége, én pedig egy kis lemaradásban vagyok az idei termést illetően. Úgy hogy most kutyafuttában próbálom darálni az arra érdemeseket, elvégre mindenféle ócskasággal nem akarom fárasztani sem magamat, sem a nagyérdeműt. Sajnos ennek ellenére ebben az eresztésbe…..
Horror-Mirror Mozi: Carrie 2013.10.29 12:51:54
Végre sikerült megtekinteni, ráadásul ingyen, hála a Fórum Hungarynak. (Ti posztert, én jegyet kaptam, ez szerintem fair megoldás.) Lássuk először a kötelező linkeket: az első két filmváltozatról itt, a könyvről pedig itt lehet olvasni. Az írás meglehetősen spoileres lesz.…..
Geekblog Z világháború 2013.06.25 13:42:53
Nem vagyok hozzászokva egy zombifilmben ahhoz, hogy valahányszor fogsorok csattannak a húson, golyók csapódnak be, és fejszék meg feszítővasak találkoznak élőholt koponyával, a kamera szégyenlőssé válik – ráadásul nem a jelenet dinamikáját megtartva, hanem látványos…..
xamuraj 2013.06.28 16:50:39
@Keresztény szellemiségű luxuskurva:

Nem,nem mindig.
Nem sajnálni kell:nem ezt kértem/írtam.Nem hinném,rá lennének amúgy se szorulva.
Egyszerűen csak van abban logika,ahogy döntöttek,miszerint a vér mint árvaházban a szülői értekezlet.
xamuraj 2013.06.28 19:27:23
@chuck-d:
Szerintem csunyán félreértesz.
Én ugyanis csak annyit mondtam,őket is megértem,ÉS megértem a nézőt is.Innentől meg a példád...DD
Szóval,a magam részéről én is mint néző,a nézők pártján vagyok.Viszont nem írok,nem melózom egy hangot sem,ha abból pénz nem néz ki,nem dolgozom ingyen,Krisztus koporsóját se húzkodták ingyen.
Nincs gond,csak én a büdös életben nem láttam olyan dolgot,ami egyértelmű volna:))
Geekblog Snowpiercer trailer 2013.06.12 23:59:11
Posztapokaliptikus-jégkorszakos, hatalmas vonaton játszódó sci-fi vérmocskos osztályharccal, a zseniális Bong Joon-hótól. Hollywood csomagolhat. ..
Geekblog VHS paradise: Kobra 2013.05.15 06:00:00
„Dögvész vagy. És én a gyógyszer.” Az amúgy igencsak gáz dumákkal teletömött filmnek ez az örökbecsű sora ott díszeleg a poszteren is, ami olyan eszméletlenül szupercool, hogy azt sem tudom, hol kezdjem méltatni. Stallone szerelését, napszemüvegét, géppityuját, laza…..