Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foton öv

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nyugat- és multiellenes unortodox magyar gazdaságpolitikai részeként(!) Orbán Viktor a magyar kormány nevében eddig hat stratégiai partnerségi megállapodást kötött multicégekkel, akiket "jó"nak tart. 2012.07.20.: Coca-Cola2012.11.02.: Richter (pdf)2012.11.07.: Alcoa-Köfém…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
foton öv 2012.11.16 17:12:10
Pézsma Haláltánc 2012.11.13 20:49:46
Miért és miként változik önpusztítóvá az erő politikája?  Miért érzik úgy egyre többen, hogy a politika süket és vak, és nem hallgat a józan észre? Hogyan falja fel a fülkeforradalom gyermekeit? Haláltánc első rész. Megszaladás és Danse Macabre Megszaladásnak…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
Magyarország Magyarországi anyakönyvek (1895-1980) (ugyanitt felvidéki és több magyar helység, európai és más kontinensek anyakönyvei is)  Magyarország (és néhány elcsatolt rész) indexelt római kat. anyakönyvei (1895-ig) Magyarország (és néhány elcsatolt terület) indexelt református…..
A pedagógusok elbocsátásával az egészségügyben ellátottak száma is jelentősen csökkenhet, így 2013-tól már nem is lesz rá szükség. "Nyilván sokaknak nehéz lesz megszokni az elején a sok üres épületet, de a kínai áruházak hamar pezsgő közösségi térré…..
foton öv 2012.10.25 13:10:52
Megszólalt a Rikkancs című köztéri szobor ügyében eddig önmagának nyilatkozási tilalmat elrendelt Rogán Antal V. kerületi polgármester, de lehet, hogy jobban járt volna, ha továbbra is őrzi a szobor titkát, amit csak ő ismert - ebben a formában legalábbis.Az előzményekről:"–…..
Varánusz Bajnai: ok a pánikra 2012.10.11 05:33:28
Véget ért az utóbbi két év legnagyobb konteója, fény derült a Hogyan Tér Vissza Bajnai Gordon Tervre. A messiásvárók megnyugodhatnak, a politikai paletta összes többi résztvevője kicsit betojhat, de legalább máris indulhat a ki-kivel-miért-milyen körülmények között…..
Orbán Viktor miniszterelnök, „elismerve és méltányolva Szász Jenő Erdélyben eddig kifejtett tevékenységét”, felkérte a Magyar Polgári Párt elnökét a Nemzetstratégiai Intézet megalapítására és vezetésére – szólnak a hírek. Azt is megtudtuk, hogy a találkozón…..
A regisztráció bevezetése mellett semmilyen technikai érv nem hozható fel – erről szólt a legutóbbi bejegyzésem. Valójában persze nem is ezek miatt akarják azt bevezetni a kormánypártok. Nézzünk néhány korábbi nyilatkozatot a valódi motivációval kapcsolatban.  „Ha…..
foton öv 2012.09.24 11:55:41
@states1: Azért véleménye bárkinek lehet, nem??! Azt le is írhatja, nem??!
Akár több részletben is!!
Ha neked ez nem tetszik, kérlek ne ezt olvasd, hanem továbbra is csak "nyaljuk a kormányunk hátsóját" szintű blogokat és újságokat!
Egyébként pedig szerintem igaza van a szerzőnek, pártállástól függetlenül.
Vajon tényleg megvédte a politikát vagy a parlamentet ez a szűrő attól, „hogy nyilvánvaló paprikajancsik, bohócok, kalandorok, haszonlesők, megélhetési emberek kerüljenek tömegével a parlamentbe? Gondoljunk csak Torgyán Józsefre, vagy néhány olyan figurára, akiket mindenki…..
ProgBlog Idegbaj és bilincs 2012.09.14 22:02:04
„A költő - ajkán csörömpöl a szó,de ő, (az adott világvarázsainak mérnöke),tudatos jövőbe láts megszerkeszti magában, mint timajd kint, a harmóniát.” József Attila: A város peremén – 1933 tavasza     Vajon miért bilincsel meg és szállít el kihallgatásra negyven…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
A délelőtt az LMP parlementi képviselői és aktivistái a tavaly karácsony előtti, Parlament előtti tiltakozás stílusában leláncolták magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén. A magánterület e megsértői ellen a rendőrség lép fel. Ahogy Hugh Grant-ügyben, itt is…..
foton öv 2012.07.12 11:06:00
@azbesztos: hidd el, tényleg kellenek az ilyenek is mint te!
S. Gabikával már ketten vagytok buták és alulinformáltak egy időben! Neked elnézhető (talán) de Gabinak???! (jaa, neki is, annyi gógyival a fejecskéjében)
A kérdés persze csupán egy provokatív cím, amely rá akar mutatni Orbán Viktor meglepően silány történelem-ismeretére. Bár valószínűbb, hogy Viktor nem annyira nem ismeri a Honfoglalás tényét, mint inkább bután megfeledkezett róla, vagy igénytelenül nem törődött vele,…..
foton öv 2012.07.04 10:28:07
@puhosh:Ez a fajta hozzáállás és vélemény már nagyon ciki! Hidd el!! Az írás pedig pontos és jó.
Örülünk, Vincent? Que? 2012.06.26 00:12:00
foton öv 2012.06.26 11:11:23
A Mandiner hirdetménye: "Méry Péter Határtalan dal című számában énekesként közreműködött Varga Miklós, Balázs Fecó, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Bódy Guszti, Kefir, Matisz Flóra, Tamás Gábor, Dér Heni, Szikora Róbert és Kovács Nóra.  A számmal belföldi és…..
foton öv 2012.06.22 15:43:18
Olyan jó, egyszerű és kényelmes mindig és mindent valaki másra fogni. Kinevezni egy megátalkodott ellenséget, akivel saját mulasztásaiért, hibáiért, esetleg az anyagi érdekekből bevállalt tudatos rombolásért majd el lehet vitetni a balhét. Olyan jó, egyszerű és kényelmes…..
Itt van nekünk Menczer Erzsébet, fideszes képviselő, Óbuda reménysugara. Menczer a Kulturális és sajtóbizottság tagja, az ő neve alatt került megszavazásra a médiatörvény módosítása, ami érinti a folyamatban lévő Médiatanács-Klubrádió meccset, bár Karácsony Gergő szerint…..
Megy a budapesti városvezetés sunnyogása ezerrel a 3-as metró ügyben. Egész konkrétan hülyének nézik a főváros népét. Tarlós és Vitézy urak bőszen elmúlttökmindegy hány éveznek, ahelyett hogy tennék a dolgukat. Ami most éppen a 3-as metró felújítása volna. Demszky…..
I. "De továbbra is kitartok amellett, hogy azokat a külföldi befektetőket, akik tisztes haszon ellenében a magyaroknak munkahelyeket és a magyar emberek munkájával értéket teremtenek, mint az Audi, a Mercedes, a Huawei, a Nokia, a Bosch vagy éppen az Opel, azokat igenis…..
1. A demokráciaMég a látszata is! Mert igazi demokráciáról a fülkeforradalom óta nem beszélhetünk. Elég csak megnéznünk a törvénykezést (akár visszamenőlegesen is), vagy a különböző hatalmi ágak vezetőit. Már szó sincs arról, hogy esetleg az aktuális politikai oldallal…..
Szokás szerint bedobták a levládámba a Helyi Téma c. hírmondót (Bp., VIII.), én meg belenéztem. A kis színes hírek egyike Oszkó Péter könnyűzenész fellépéséről számolt be. Az ex miniszter szájharmonikán játszik, ezért a hozzáértő szerkesztők érezvén, hogy van ennek a…..