Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iepi

29 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyensúlyt! Harminc felett 2014.06.18 11:12:29
Húsz éves korom körül úgy képzeltem, hogy a harminc feletti nők már öregek. Nagyon öregek. Úgy gondoltam, hogy mire oda jutok, addigra már megismerem a világot, annyi élményt és tapasztalatot gyűjtök, hogy semmi másra nem fogok vágyni, mint a "normális életre". Férj, autó,…..
Iepi 2014.06.18 13:01:49
Ha "csak úgy vannak", az is egy döntés. Lehet, hogy ahonnan te nézed, rossz döntés, de az ő döntésük. Majd én mondom meg, kívülről, hogy rossz nekik, vagy üres, meg ez nem is élet, mert "csak úgy vannak" egy kapcsolatban..? Nem mondom meg, mert nem én élem az ő életüket, nem én vagyok a bőrükben.
A "másik oldalnak" is ezt mondom, mert én is kapom, hogy ennyi évesen már miért nincs családom. Nincs. Majd ha eljön az ideje, akkor lesz.

Viszont azt egyáltalán nem értem, hogy mitől lett akkora divat mostanában mások családi állapotával foglalkozni, beleokoskodni akár kéretlenül is kívülről és megmondani, hogy: Ha szingli vagy, akkor ketyeg az óra, miért nem szülsz gyereket, önző dög vagy. Ha férjed van, vagy hosszú kapcsolatod, akkor biztos szarul élsz és miért nem lépsz, te gyáva..? "Ez az egy életed van, soha nem késő újrakezdeni!!!" ez is egy óriási nagy szlogen manapság, tiszta szerencse, hogy szólnak, én hülye még a végén azt hittem volna, hogy van vagy száz életem. Ha pedig gyereked van, akkor meg majdnem leköpnek, mert a "társadalmi elvárásnak" feküdtél le, mintha egy nő csakis azért szülhetne gyereket, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljen. (Lebensborn, mi? Volt már ilyen a történelemben, de nem itt és most, ugye..?)

Nem létezik olyan családi állapot, amibe ne lehetne belekötni, ha az embernek beleköthetnékje van. Mitől lett ez ekkora divat..? Tényleg nem értem.
Colos kiakadt, mert fogom magam, hazajövök, neki meg nem is szólok. Jogos. De én is kiakadtam Colosra, mert fogja magát, vesz egy kocsit - Espace -, meg olyan dolgokat kezd csinálni, amiket én is akarnék. Elvetemült terveiről reggelizés közben számol be, ami csoportos. Mr Colos egy…..
Na kérem, megjártuk Las Vegast, ahol a gyönyörű emberpár összeházasodott, utána én még elhúztam a csíkot máshova, munkavégzés végett is, a blogot meg hagytam halódni. Most meg feltámasztom. Las Vegasról nem tudok sokat mesélni, összeadási műveletet végzett egy Bono-nak…..
Piát rosszul toleráló hústornyokkal ismeretségben állni megviseli az idegeket és a bokát. Ez az aktuális életbölcsességem.Tegnap délután állított be Soma, mégpedig azzal az örömteli hírrel, hogy nagyon-nagyon fontos mondanivalója van. Elnyomtam magamban a barátságtalannak…..
Másodika van, persze, de mostanra sikerült kipihenni az elsejét.Legalábbis nagyjából.Éljenek a minden lében kanál szervezőfenomének, akik minden munkahelyi bulit, így ezt is megszervezték, gondosan tartva a "sátor, csapolt sörök, bográcsban főzés, lealjasodás"…..
Most már úgyis mindegy, mert az előző posztban megemlítettem Colost, pedig "Engem ne írj meg, de amilyen nyest vagy, úgyis meg fogsz írni, nem fogod tudni megállni, hogy ne." - ez volt az intelme. Nyest vagyok.Meg be is rágtam Colosra, mert itt hagyott a szarban, ő családdal…..
Kész, nekem hugyoztak. Meg vagyok hibbanva. Aki meg tud lepni egy kurvát, az nyilván nem százas ugyanis.A következő történt.Gyógytorna végett járok Celihez, aki kurvajó. De tényleg. Egy valódi, hozzáértő, lelkes, érdeklődő, önmagát folyamatosan fejlesztő, profi…..
Soma a mea culpa jegyében beállított ma hozzám, hogy akkor ő most mankós mivoltomban elvisz bárhova, ahova akarom, és ott is segít akármiben.Egy pillanatra lefagytam, midőn a full kinyúlt, gipszre is ráhúzhatóan pocsék állapotú ezeréves mackóalsót rángattam lefele a gipszemre.…..
Hogy miért tartott idáig..? Ajjajjajj...Jó eljegyzési buli volt! Temérdek szolibarna, gondosan gyantázott, parfümmel gazdagon behintett, festett hajú, drága ruhás, smukkokkal pazarul feldíszített, gyönyörű ember. A lányokat a fiúktól a felfújt mellek és szájak és a még…..
E-mailt kaptam.Kedves Ismerősünk! 2011. tavaszán történt a megismerkedés, de akkor Bigének még volt két másik pasija, akik nem egy időben léptek le. Soma vigasztalta őt ezek után a fájó szakítások után, majd a vigasztalódó hapsik okozta csalódások után is.2011. őszén Bige…..
Roda visszatért! Ő az a munkatársnőm, aki úgy szokott berontani az odúmba a Zara szatyorba csomagolt ronda és működésképtelen egérrel, hogy majdnem a kezében marad a tokból kitépett ajtó.Odú, Magyarország, 2012. 02. 27. 08:57 helyi idő szerint.Épp a kedves többiekkel…..
...rohadtul, hajmeresztően, eszelősen nőies lett.Ahogyan előre elterveztem, felvettem a keresztbe csíkos harisnyát a farkasszerkó alá, s kigondoltam, hogy stratégiailag villantgatom majd a vádlimat, amennyiben valaki érdeklődne, hogy a jelmezzel kapcsolatban megszabott "nőies"…..
Azt hinné az ember, hogy a magamfajtának, ha már nincs növésben, akkor hosszú-hosszú időre bőven elegendő egy-egy példány az alábbiakból:- sícipő- korcsolya- tojáshéjszínű kiskosztüm- estélyi nyárra- estélyi télre- alkalmi cipő- sílécek- farsangi jelmez.(...stb)De nem!…..
Jeti állt a szavát. Velem tartott a csülökevésre. Mi az, hogy velem tartott? Megevett egy lavórnyi tárkonyos csülöklevest, utána pedig egy vele sült krumplin és párolt káposztán ücsörgő első csülköt, mellébiggyesztett sültkolbásszal. Az egészet egy szilvapálinkával…..
Rátok is vonatkozik a KRESZ! Ha parkoló teherautó mögül kilépsz a tükörjégen, a zebrához képest 15 méterrel előbb két füldugóval, este fél 9-kor fekete kabátban, előreszegezett tekintettel, akkor te vagy az idióta, persze lehet mondani, hogy "hát nincs fék azon a k....…..
Iepi 2012.02.24 10:27:59
Elhatároztam: ma pedig csülköt fogok enni! Csülök-csütörtököt tartok. Tudom is, hogy hol. De nem mondom meg!Jetit nem hívtam, azonban ő bejelenti, hogy jön velem. Ettől viszont hajtőig felszalad a szemöldököm.- Azt se tudod, hova megyek.- Szar helyre nem szoktál - hm, hát igen, az…..
Kétméteres Jeti koma szintén recycling mottóval tett szert rémjelmezére. A kettes számú jelmezes buliról, melyen részt vett, reggel elfogyasztott kávénk mellett tartott élménybeszámolót.- Ez a szőrcucc, ez nagyon bejött. Ez tuti. Nem fáztam benne, a belső zsebében faszául…..
...az az, hogy mit kezdjünk az ajándékokkal - már aki kapott, persze -, ha azok amúgy hasznavehetetlennek bizonyulnak.Tevékenységi területemre simán ráragaszthatnám az Odú becenevet. Talán még jobb lenne a Lelakott Odú név. Viszont szépen tudok benne dolgozni, ez szerintem minden…..
Én készültem. Pontokba szedve a meghívóra vésett instrukciókat, a következőket pakoltam össze:- egy darab hosszú, loncsos, szürkés szőrű overall, a farkasjelmezem fő alkotóeleme, lompos farokkal, amit egy nagyméretű hajgumival kötöttem föl kurtára, ugyanis a farsangi…..
Ma sajnos amúgy is telefonhívást vártam, igaz, merőben más témakörben, de sikerült beleszaladni Soma édes hangjába...- Én vagyok, de jó, hogy felveszed, sziaszia, hátbazmeg, hallottad, mit művelt ez a némber, ezt egyszerűen nem hiszem el, jóvanbazmeg, hogy bebasztam egy picit, de…..
Alacsony költségvetésű, egyszerű, mégis kellemes estére készültem. Lejátszóba bepakolva a "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" című alkotás, tudom, hogy régi, tudom, de még soha nem sikerült nyugodtan végignézni. A hűtőben keresztapám afinatája várta a felhasználást,…..
Nem imádom a kölyköket folyamatosan, de néha azért elburjánzik rajtam a kedv. Ilyen esetekben szerencsére a hozzáférhető darabokon kiélhetem ösztöneimet vagy mijeimet. Úgyhogy elkértem Rübát az édesanyjától, őt meg elzavartam, hogy shoppingoljon, menjen moziba, gyantáztasson,…..
Boldog névnapot azoknak, akik ma ünneplik. Én nem vagyok Bálint. Egyrészt. A szeretést meg hadd ne a kirakatba kitéve kelljen már megünnepelni. Mert minek? Ünnep, amit az, akinek van kivel ünnepelnie, pont leszarja, mert nem szorítkozik vele egyetlen napra. Akinek nincs kivel…..
Előrebocsátom: nem vagyok műlesiklóbajnok. Valódi lesiklásokat mutattunk be az erre fordított bő egy hétben. Néha seggen. Nem így kell? Mást mondtak..? Ők voltak hülyék...Síelés, címszavakban, vagy ahogy sikerül, tehát.Hol a kesztyűm, hol a bérlet, hol a sál,…..
Bige állta a szavát. Bekopogtatott az ajtómon a számára oly igen fontos film miatt. Kérdésemre, hogy hová is viszi és mikor akarja visszahozni - valódi, boltban vásárolt példány lévén a lemez, ezt fontos firtatni -, közölte, hogy "A Somához, és majd ha megnéztük."…..