Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. NiChuck Norris sp.

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ghostwriter Albánia reloaded? 2012.08.30 12:12:16
Megint felvetődött, ezúttal az MSzP részéről, hogy kell-e, szabad-e a 2014-es választásokat bojkottálni. A vita egyszer, Debreczeni József ATV-s interjúja után, már lejátszódott. Poldi bácsi megmondója most újra összeszedte, hogy – szerinte – ez miért marhaság. A Varánusz…..
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.08.21 11:32:41
@Salemi boszorkány: Az ilyen elég nyílt provokatív bejegyzésre (időpontról beszélek mert mondani tartalmilag mondhatja ha ez a meggyőződése) akár acélbetétes bakanccsal is, az elvileg sav és vitriol álló cipőtermék. Persze igazából nem kellene, de ismerve a magyarok egymás elleni mérhetetlen gyűlölködését, azért ne csodálkozzon ha mégis.)
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.08.21 11:56:51
@Salemi boszorkány: Kedves Boszi, ha esetleg nem esett le mert túl meleg a varázs sapi, én általánosságban írtam és nem azt mondtam megteszem. De vannak valóban olyanok, akik nem mérlegelnek mert elöntötte agyukat a düh és gyűlölet. És szerintem az időzítés butaságára Te sem tudsz épeszű magyarázatot.
Ja. Neked kötelező min(t boszinak Salemből) az EzoTV, én nem látogatom. Nomen est omen. De kérlek - azért ne átkozz meg...)
Egy kis műhelytitokkal kezdeném: eredetileg azt a címet akartam adni ennek a posztnak (teljesen önkényesen...), hogy „Egy Halrakodó Logisztikai Manager vallomása", egyszerűen azért, mert miközben rengeteg érdekes dolgot megtudtam Fecó posztjából, közben rendkívül jól szórakoztam…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.08.13 13:09:10
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.08.10 11:38:33
@Niurka: Gondolom ki sem mozdultál otthonról így közvetlen közeli a tapasztalat és általánosítás.
Magánrepülők, luxusautók, jachtok, pezsgőritkaságok és partizás minden mennyiségben – körülbelül ez a kép él a legtöbbünkben, ha az aranyifjak életére gondolunk. És nem is tévedünk nagyot. Persze mit ér a gazdagság, ha nem lehet villogni vele – gondolhatták a…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.07.20 12:10:22
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.07.20 12:38:15
@Réka ‎: Aha, abba is belegondolok, ezek hány%-a szerezte és szerzi tisztes úton vagyonát.:)
Subba Facebook: Balhé 2012.07.17 10:42:00
Ez volt már? Klasszik cicaharc, acsarkodó rajongókkal, akik pont annyit tudnak a világról, hogy belemennek egy internetes vitába, ezek bármibe, hogy még verekednek is a való életben, ráadásul a kommentek között a tulajdonos is megjelenik.  …..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.07.17 13:21:56
@caralho voador: És egy suttyó paraszt általánosító kommentelő mondja ezt.
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.06.13 10:20:10
@szabályozás: Anyukád inkább szopta volna apukádat a majomházban mint befogadni lába közé genetikailag páviánszerű DNS örökségét.
Hello! A napokban felkaptam a fejem a Kinek mire jó cikkben egy mondatra, miszerint az eszo masszázs jó korai magömlésre. Nem vagyok jártas az erotikus masszázs téren, a blogotokat sem régóta olvasom, de ennek kapcsán kezdtem el keresgélni a témában. Nem szépítem a dolgokat,…..
Magyarország–Írország 0-0 Alaposan bőrig áztunk a hétfő esti magyar–íren, de megérte. Volt egy szektornyi ír drukker is (azt hittem, többen lesznek), és a magyarok között is elszórva, volt rengeteg busszal Pestre szállított vidéki kis gyerekfocista (jó sok felnőtt…..
A diplomata rendszámmal rendelkező járművek sofőrjeinek, illetve a mentelmi joggal felvértezett polgártársaink szabályt-megvető vezetési stílusáról számos legenda kering, itt például találhatsz néhányat. A következő videó nem új, de talán akad még valaki aki nem látta, és…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.05.21 14:02:19
@kispestipeti: Ja, tényleg elég kis bárgyú zsernyákok voltak. Be voltak sz@rva. Vajon egy magyar mit tett volna?)
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.05.14 17:14:32
@(C) Neel Armstrong (A): Az ember egy ilyen fajtatiszta ősmagyar szürkemarha lombikbébitől nem is vár más reakciót.
14 éves az Auchan és ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdettek: minden 5000 Ft feletti vásárlás után kaparós sorsjegyet kap a kedves vásárló (ahányszor 5000 Ft-ot vásárolt, annyit), aminek hátulját lekaparva vásárlási utalványt vagy loch ness wellness hétvégét is…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.05.03 13:36:02
@Puer aeternus: Mindenkinek alapjoga hülyének lenni mint neked is. A blogíró meg egy droid fideszes bértolnok, az undorító fajtából. Kb az a szintű, mint az a nemtudommárhogyishívják riporter aki Schmitt Copypállal csinálta a nyalós nyálas riportot.
fordítógép Bagoly mondja... 2012.04.18 10:25:19
A mai gyöngyszemre sem kellett sokat várni.Semjén Zsolt úr azt bírta nyilatkozni, hogy Göncz Árpád pártkatona volt.Ezt nyugodt szívvel tehette, mert tény, hogy Árpi bácsi szdsz-es kötődésű volt, de ezzel emlékezetem szerint nagyjából ki is merült párthovatartozásának…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.04.18 15:32:33
@Szabó Zoltán fél évet kapott: a te elvakult és hisztériás személyiségednek megfelelő, mint agytalan droid fagyisnak mondanám egyszerű szavakkal, hogy megértsd: lesz@rom mit gondolsz, amit írtam az tény és érdemi cáfolatot nem tudtál most sem adni erre csak egy gyűlölködő böffentést.
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.03.29 11:48:37
@ursus artos: Meg kellene nézni ennek a Mikolának is a diplomáját...) Még időben.)
Dr. NiChuck Norris sp. 2012.03.29 11:55:48
@dukeekud: Észlény. Ha akkor ilyenek voltak a komcsik, a mostaniaknak is azt kell csinálni?

Ja, amúgy a 2006-os események java részben a csőcselék leverése volt, másutt (pl. Lengyelországban, a németeknél vagy jenkiknél sokkal durvábban csinálják) és én egyetértek vele, noha kihágások voltak - azt meg rendesen meg kell büntetni.

Más. Gyerekes dolog egy olyan dolgozat alapján bántani valakit, amit nem is ő írt.
Ezt valahol olvastam és naon tetszett.)
Mi van az ügynöklistával?