Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veghetáry János

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezer évek múlva egy zsidó ünnep középpontja lesz Zelenszkij, s bár a részletek ködösek lesznek, a lényeg annyi, hogy zsidó fiúk és lányok multikulturális demokráciák vezetőivé nőhetnek fel. - David Rothschild "Thousands of years from now there is going to be a Jewish holiday centered on the…..
A 444-en jelent meg a cím, ami egy bloghoz vezet... Azzal foglalkozik elvileg a cikk, hogy miért vette meg a Microsoft a Activision Blizzardot... amit sajnos megtett... bár még talán megakadályozzák. Node, a cikk egy ponton túl Game Pass reklámba megy át és egyenesen elképzelhetetlennek tartja,…..
Deansdale Röpke gondolat 2021.07.30 21:59:29
Kommentbe írtam, de így kiemelve jobban megmarad és talán többekhez eljut: Egyre feltűnőbb, hogy a háttérhatalom alaposan kitanulta a szektásodás mechanizmusát és lélektanát, és a saját céljai érdekében folyamatosan ezzel bombázza a világot. A szó legszorosabb és leghagyományosabb értelmében szekta…..
Veghetáry János 2021.08.17 00:04:48
@yotta: bla
Veghetáry János 2021.08.20 21:13:38
@Deansdale: Lehet, hogy úgy tűnt, hogy hiszek a politikusoknak, de közel sem így van. Sőt az úgynevezett szakértők többségének sem, hiszek mert vagy néhány mondat után leveszem azt, hogy kamuznak, vagy utólag keverednek olyan ellentmondásokba, ami utólag teszi őket hitelenné. Illetve vannak olyanok, mint Fauci, akik tudatosan próbálnak meg manipulálni. De ettől még nem fogom kukába dobni az eddigi biológiai ismereteimet. A politikai részéről meg annyit, hogy a deep state mindig szerette a csapdahelyzeteket, mert így meglehtősen biztosra tud menni a végeredményt illetően. Csakhogy nem tudhatjuk, hogy mit szeretnének valójában, mert ennél azért csavarosabban gondolkodnak, hogy első körben kifektessék a világ lakosságát egy nyomorult vakcinával. Azt azért meg kell lánti, hogy nálunk leglább lehet válogatni. Én inkább azt látom, hogy a facebookon próbálnak mély, állati félelmet gerjeszteni az ott tobzódó átlagemberben az oltások ellen. Nálunk meg még a baloldal is rányom egy hisztit a kinaival szemben.
Veghetáry János 2021.08.21 20:54:55
@Wildhunt: Féligazságokat mondanak, próbálnak manipulálni, ez igaz. De van olyan vírus, amit többször is el lehet kapni és van olyan vakcina, ami csak bizonyos ideig ad védettséget. Szóval ezek nem tudományos érvek.
A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó. Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről…..
Veghetáry János 2021.07.18 23:22:19
@Wildhunt: Nem, ez tényleg nem. Ez járványhelyzet. Próbálok alapvető összefüggésekre rávilágítani, mielőtt megint nagy sírás-rívás lesz ősszel.
Veghetáry János 2021.07.19 00:08:24
@KalmanBlog: Nem kétlem, hogy vannak olyan kormányok akik önként és dalolva követik a trendeket, de szerintem a miénk pont nem az. Viszont ha felfutnak az esetszámok muszáj lesz zárni, különben olyan muníciót adnak az ellezék kezébe a választások előtt, amit nem engedhetnek meg maguknak.
A delta variáns. Sokkal gyorsabban terjed és sokkal fiatalabbakra is veszélyes. Az UK és Izrael példája mutatja, hogy pont az oltatlanokra igazán veszélyes. Ill. az UK-ben úgy tűnik, hogy a vektorvakcinák (Astra, Jenssen) kevésbé hatásosak a deltával szemben.

A többire nem is térnék ki, mert egyrészt valamiféle korlátozás mindenhol volt, ahol meg nem, ott nagyjából senkit sem érdekel, hogy milyen hosszabb távú kellemetlen mellékhatásai vannak a covidnak.
Veghetáry János 2021.07.19 09:15:43
@Merész Vlagyimir: Hát, nem a facebookról néztem...
A feka életek számítanak mozgalom egyik vezéralakját egy nigger bandaháború keretein belül ünnepélyesen fejbelőtték. Má' bocs, hogy a nigger szót használtam, de azok akik Londonban (ahol mellesleg tilos a fegyvertartás) csoportosan lövöldöznek egymásra, és kívülállóktól sem sajnálják a golyót, azok…..
Veghetáry János 2021.05.29 19:25:11
@don Fefinho: A tél is hideg volt az elmúlt évekhez képest. Sokszor nézett be -10 fok alá a hőmérséklet.
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
Mivel az előző cikk alatt már így is van 1100+ komment, meg az ott úgyis off, ide hozzátok az ökofalus-katasztrófatúléléses témákat :) Mindenkinek minden ötletére és véleményére kíváncsi vagyok, persze nem árt ha nincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Kontextusnak pár kommentet idevágok odaátról:…..
Veghetáry János 2018.11.03 14:40:50
Ugye te is ismered azt a mondást, hogy minden társasházban van egy hangos szomszéd, ha nálatok nincs, akkor te vagy az? Ha azt akarod, hogy neked ne legyen, akkor bizony neked kell azzá válnod. Összeszedtem 8 olyan cselekvést, amivel biztosan te lehet a leghangosabb a házban. Lehet, hogy már mind…..
Filmophile Valami Amerika 3 2018.02.16 17:15:30
Nem sok várakozással ültem be a moziba, de a filmnek sikerült azt is alulmúlnia. Nincs ezen mit szépíteni, ez egyszerűen egy szar film. És még a popcorn is annyira morzsás volt, hogy kanállal kellett volna enni. Na de kezdjük az elején.  2002-ben kijött egy film Magyarországon, ami instant siker…..
Léteznek olyan emberek, akiknek gyakorta fáj az élet. Akik hosszasan képesek a söröspoharuk mélyére merengve azon filozofálni, hogy mennyire más lehetne minden. Akik órákon át ecsetelik a barátnőiknek, hogy mi és hogyan rossz éppen az életükben. Akik talán azt is elmondják, hogy…..
Veghetáry János 2018.02.15 20:59:49
Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de a nem túl rugalmas gondolkodású megmondóemberek kedvéért kénytelen vagyok tisztázó cikket írni arról, hogy mi is a helyzet valójában. Nem kell aggódni, ezúttal semmi humor; rövid leszek és tárgyilagos. 1. Az eredeti cikkem nem a paleo…..
Veghetáry János 2017.09.30 07:43:43
@Meleg Sándor:
A paleo azon (ma is élő) természeti népek étrendjének ésszerű átvétele, ahol ismeretlenek az ún. civilizációs betegségek.

A civilizációs betegségeket is definiáljam, vagy megy magadtól ?
Olvastam egy cikket a nem mondom meg, hogy hol, ahol sokadjára taglalták, hogy a mai szülők milyen hülye neveket adnak a csemetéknek. Elrettentésül fel is soroltak párat, és első hallásra tényleg viccesnek tűnt némelyik.  A cikk olvasása után elgondolkodtam azon, hogy mi vezeti rá a szülőket, hogy…..
Veghetáry János 2017.07.30 09:19:17
Az „ősidőkben” (ez esetünkben 1999-et jelenti) a Microsoft alapítója írt egy könyvet, amiben egyebek mellett lefestette, milyennek látja a jövőt. Miközben nyilván sok olyan jóslata volt, ami nem vált be, most lássunk hét olyat, ami gyakorlatilag megvalósult...
Veghetáry János 2017.07.13 23:14:43
@eßemfaßom meg áll: A Microsoft Network NEM internetszolgáltatás volt, csak később simult bele. Az MSN egy TCP/IP alapú zárt hálózat lett volna a tervek szerint a windowsos masinák között.
Savasodunk-e a szénhidrátoktól? Rákot okoznak? Kik a jók, kik a rosszak közülük? Egyáltalán egészségesebb-e egy szénhidrátszegény étrend a normál étrendnél? Lássunk öt népszerű és erős kijelentést a szénhidrátokról, amelyek enyhén szólva is túlzóak. ..
Amint vége lett a nyári lokális világvégének, a pécsi titkos társaságok azonnal ásatásokba kezdtek a Mecseken. Már a legkorábbi feltételezések szerint is egy itt lezuhant UFO-t akartak kiásni a föld alól. Most már több szemtanú is látta az említett gépet, így bizonyíték is…..
Veghetáry János 2016.10.19 12:37:36
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
Ilyenkor a Hippokratészi eskü jut eszembe, nem tudom, azoknak a magánrendelő tulajdonosoknak eszébe jut-e, akik több 100 százalékos haszonkulccsal dolgoznak? Tisztelt Praxis!   Arra lennék kíváncsi, miután több implantátumot forgalmazó cég árait megérdeklődtem/pl.mini implantátum protézis…..
Veghetáry János 2016.04.25 16:15:31
Honnan máshonnan, mint az Egyesült Államokból indult az új Pegan diéta étrend őrület.    Nem tudod mi a jobb: Paleo vagy Vegan? Legyél Pegan!   A pegan szó nem más ami paleo diéta és a…..
Veghetáry János 2015.08.08 19:26:02
@Asakura Hao: Örülök, hogy sikerült megragadni a lényeget...
Akkor mégegyszer: ez paleo, kevesebb zsíros hússal.
Amit eddig a diatetikusok köpködtek.
De ugyanúgy tiltott a glutén a, laktóz és a könnyen felszívódó szénhidrát, mint a paleoban. A vegánság csak marketing.
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Veghetáry János 2015.08.07 17:33:09
@eßemfaßom meg áll: Hát ez az ! Miért nekem kell minden ízeltlábút kivégezni otthon és a munkahelyen is ? Annyira megalázó nemi sztereotípia.
Egyre többeket nyomaszt, hogy a feminizmus, amely eredetileg a nők egyenjogúságáért létrejött mozgalom, mára önmaga paródiájába csapott át. A harcos és erőszakos feministáknak sikerült egy álszent, férfiellenes gyűlöletcsoporttá degradálni a mozgalmat. Eljutottunk oda, hogy…..
Veghetáry János 2015.08.02 15:40:13
Tudjuk, hogy a legtöbb hirdetőnek az a célja, hogy manipuláljon (ha nem is a legrosszabb értelemben) vagy ámulatba ejtsen. Legtöbbször sikerül is nekik. Olykor fel se tűnik, hogy éppen egy reklámot nézünk, máskor meg azt nem vesszük észre, hogy évek óta átvernek minket.…..
Veghetáry János 2015.08.01 22:20:35
!
Már a legutóbbi, sajnos jó régen megjelent, januári posztban is szót ejtettünk női sárkányokról, illetve arról a lehetőségről, hogy Androméda, a sziklához kikötözött leányzó és Kétó, az ő felfalni készülő sárkányszerű szörny valójában egy és ugyanazon…..
Veghetáry János 2015.06.14 10:02:31
Az elmúlt évek, évtizedek társadalmi trendjeinek, a technológia világán belül pedig különösen a videójátékok és az online pornó elterjedésének köszönhetően a férfiak egyre gyengébben teljesítenek az élet számtalan területén, az iskolától kezdve a hálószobáig. A férfitársadalom válságának tüneteit,…..
Teresa Kemp csupán öt éves volt, amikor barátnőjének tinédzser bátyja molesztálta és kimondhatatlan dolgokat művelt vele. Úgy tűnt, hogy ez az egész életére hatással lesz. Személyiségét teljesen megtörte a szégyen, az öngyűlölet és a hamis bűntudat. De a tragikus vég…..
Veghetáry János 2015.05.17 10:39:57
Beszédtéma Kokó pálfordulása. A becenevén emlegetett Kovács István (amatőr olimpiai és profi világbajnok öklöző) bejelentette, hogy sosem volt fideszes, majd amikor kajánul értelmezték elhatárolódását, akik látták őt biodíszletként a szónokló Orbán Viktor mögött, egy…..
Veghetáry János 2015.05.11 18:19:15