Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Himi táti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Himi táti 2012.02.10 03:26:00
@midnignt se - kitiltotta az ommm: buszken jelentem hogy a pulcsim Pakisztanban keszult, a mobiltelefonom pedig Szingapurban (kiveve az aksit ami kinaban lett osszerakva, de japan gyartmany, a memoriakartya is japan gyartmany)... tobbet tenyleg nem tudok, mert kinaban elek :D van amugy "eredeti" Sony fulhallgatom is, 20 yuan volt es tokeletesen szol, tartos is. Mp4 lejatszom helyi marka (ainol) es immar 3 eve birja, most kezd haldokolni.

Ami a kinai autokat illeti, meg kell nezni a toresteszteket. Mi pont ezert nem fogjuk megvenni. En megneztem a hivatalos toresteszteket, es a BYD 2-3 csillagokat kapott minden markara, egyedul a Cherry kapott 4-5 csillagokat (amit amugy alig latni az utcakon, talan mert ronda mint allat)
Himi táti 2012.02.10 03:34:16
@Szabadember: Akkor minden szar amit hasznalsz? mert hidd el minden aksi Kinaban keszult, vagy legalabb ott raktak ossze. nem tudod kikerulni, hidd el :P
Egyszer volt valaki aki megprobalt elni kinai termekek nelkul, de gyakorlatilag teljesen nomad korulmenyek koze kerult. Ugy tervezte hogy a blogjan kozvetiti a dolgot, de egyszeruen keptelen volt olyan szamitogepet szerezni amiben nem volt kinaban keszult alkatresz, igy az egesz teszt osszeomlott. Nem tudom mar hogy hol olvastam, valoszinuleg kulfoldi volt a srac.
Himi táti 2012.02.11 10:53:55
@Adam88: bar szerintem az itt gyartottakat csak a helyi piacon arusitjak, mert valoszinuleg a helyi vasarloero fel is szivja secc-perc alatt
Ha megnéztétek a videót, elsőre kicsit Hollywood szagú az egész. Jobban átgondolva viszont ötletesnek és hasznosnak tűnik már.  Már a második világégés során, és vietnámi konfliktus alatt is, léteztek hasonló kiképző helyek, ahol az adott hadszíntér környezetét…..
Himi táti 2012.01.22 13:22:39
Combat Gear Blog Wounded 2010.06.30 14:53:00
Az ISAF erők egy négyszintű sebesült ellátási rendszert alkalmaznak. A különböző szinteket Role-nak nevezik és számokkal jelölik, illetve egy plusz jellel ami a csoporttól magasabb képességeket jelöl. Emellett egyébként minden ország rendelkezik a saját elnevezéseivel is. Az…..
  A videón látható egy angol akcentussal beszélő felkelő, akit szerintem csak azért mutogatnak, mert hatalmas a propaganda értéket kölcsönöznek neki. Pedig ez a valóságban nem biztos, hogy igaz. Sőt lehet az ellenkezőjét érik el vele.   Érdekesség még, a…..