Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.10.23 14:42:35
@Di622:

Mindenki rajong valakiért... :D
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.02.02 18:04:41
@reálisan: "Megint bedobtak valamit a liberális hiénáknak, akik a hazugságot tovább fordítják, kiszinezik, félrekommentálják. Itt hívnám fel az olvasók figyelmét a liberális lélek egyik érdekes sajátosságára vagy inkább kettőre.
1. Szentül meg vannak gyöződve arról, hogy ők okosak, nagyon okosak, mindenki más tök hülye."

Így van, nekem ez már évek óta szent meggyőződésem. Azt meg, hogy a mai jobboldal gyakorló elmebetegek bandája, az ország állapota elég plasztikusan mutatja.
Találós kérdés Tarlós Istvánnak:- Pistikém, aranyapám, tudod-e kik vannak ezen a képen? (katt a nagyobb méretért, hátha úgy könnyebb) Ha nem megy magadtól segítek: az Index, a HVG és az Origó híradásai szerint ők az Új Színház közönsége, akik nyóc bérletet vesznek…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.02.02 17:40:24
@Fabius:

Eleve minek átszűrni? Ha zöld, hát zöld. Úr tette zölddé, és kik vagyunk, hogy megkérdőjelezzük az Ő útjait?
Idd csak meg szépen zölden.
A gazdag közel-keleti olajsejkek között egyre nagyobb divat európai szóvivőket tartani, hogy beszámoljanak a sajtónak akár naponta többször is. A hétvégenként Budapest és Dubaj között ingázó kommunikációs szakember elmondta, hogy nemcsak a fizetéskiegészítésként vállalta…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.22 19:49:37
@A birkamenet miatt lemondott a világ!:

Az a baj, hogy az eredeti transzparenseket lehetetlen überelni:

"Szeretünk Viktor!!"

"A melegek betegek - gyógyítani kell"

"Hajrá Orbán Viktor!"

"GO HOME USA - EU!"

"Európa, ne bántsd a magyarokat!!! Sokat köszönhetsz nekünk, ezt ne feledd! Szeretjük a hazánkat és MEGVÉDJÜK a függetlenségét!"

"KÖSZÖNJÜK VIKTOR!"

"IMF: 67 years old. USA: 236 years old. HUNGARY: 1116 years old."
Minden várakozásomat felülmúlta ez a békemenet, ezért néhány ponton felül kell vizsgálnom az előzetes álláspontomat. Először is nem volt hiábavaló. Sőt, így utólag nagyon is hasznos volt, mi több, szükséges. Úgyhogy ne várjátok, hogy dehonesztálóan fogok róla…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.22 13:47:18
Ma kisfalunkban, Jászkispöcsömben járt Gyurcsány Ferenc, hazánk volt miniszterelnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az helyi alkoholistákkal a Kispipacsban.Bár nem szokásom baloldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit gáz párttársaimat dicsérni), de ezúttal,…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.22 13:00:43
@Humperdickk:

Ez a csávó téged nem szeret... :D
 A civilek által szervezett, kormányt támogató mai rendezvény befejeződött. A békés, jó hangulatú eseményen közel négyszázezren vettek részt. Emberemlékezet óta Közép-Koreában ekkora tömeg még nem demonstrált a Bátor Tanító kormánya és politikája mellett. Rendőri…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.22 12:40:08
- Elmúltnyolcév!
- Gyurcsányahibás!
- Az, hogy ennyire sírnak a libsik, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy ennyire sír az ájemef, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy ennyire sír az EU, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy bombáz minket az USA, jelzi, hogy jó az irány!
- Az, hogy a Galaktikus Tanács csillagrombolókkal lövet minket, jelzi, hogy jó az irány!!!
- A vizünkre fáj a tudjukkik foga!
- Elvittek az ufók, de már elmúlt!
- A Vincent blog még él???

Amúgy nyugi, jön a Planetáris Istennő Mátrix!

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=planet%C3%A1ris%20istenn%C5%91%20m%C3%A1trix&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fshaumbra-hu.info%2Fmodules.php%3Fname%3DSections%26op%3Dprintpage%26artid%3D47&ei=s_QbT8PPB8bc4QS1-fDbDQ&usg=AFQjCNEj0WGm_7T-XgSOPsCoNLExumoQzA&cad=rja

"Drága Fénymunkások, ebben az évben az Oroszlán Kapujának különleges jelentősége lesz számotokra, ahogy az Új Föld manifesztálásán dolgoztok. Márciusban segítettetek az Istennő vagy Paradicsom Mátrix planetáris megalapozásában, először Hawaii-on, majd globálisan. Ezek után beáramlottak a Tara istennők Isteni Női energiái, hogy támogassanak titeket a mátrix megtartásában és megalapozásában.
Most, ahogy a Sirius Kapu lehetővé teszi az új csillagenergiák érkezését, ezek az energiák az új mátrixba fognak áramlani. Sok csodát és örömöt fogtok látni, ahogy az Istennő mátrix aktiválódik az Oroszlán Kapujának energiái által.
Ám ez egy erőteljes energia, az Oroszlán energiája, és arra kérünk titeket, hogy bánjatok vele megbecsüléssel és mély tisztelettel. Ez a saját szoláris és teremtő energiátok, amit lényetekbe fogadtok a Sirius Kapu "bejáratán" keresztül érkezve. Legyetek tudatában annak, hogy megnyílik bennetek egy kapu, ami lehetővé teszi egy életteli, teremtő és szenvedélyes energia áramlását bennetek, és becsüljétek a folyamatot. Ez hozzásegít titeket teremtő és szenvedélyes énetek legmagasabb kifejeződéséhez. "

Azt hiszem, ez nem igényel kommentárt.
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.20 15:10:41
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.20 14:59:29
@Dr. Kismac Ph.D:

Ettől az előzetestől zúgtam bele! :D

Szegény Hófehérke úgy néz ki mellette, mint nyárilúd az árguspáva mellett.
Öt nap kemény fejtörés, gondolkodás és agytorna után SkiccPali ma megszólalt a plágium ügyről. Nem tudom kit minősít, őt magát vagy a mögötte álló stábot, hogy ez a szösszenet megnyugtató magyarázat helyett inkább a polgárjenő hivatalos mém stílusában a…..
Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház 2012.01.18 21:59:54
@Dr. Boli Ch.T:

Csináltam még egy ilyen nevet is, ünnepélyes alkalmakra.