Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undisputed97

39 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kihagyás után újra itt vagyok. Túl a belső vizsgán és egy egy sikeres Testnevelés érettségin. Mivel nagyon régen nem edzettem ezért elhatároztam, hogy mától visszatérek az első lépésekre (minden gyakorlatnál), pedig a fizikumom nem gyengült. Ennek egy oka van: mikor…..
Sziasztok! Tudom régen jelentkeztem, ezzel megszegtem a szavamat de remélem meg bocsájtotok. Sajnos az elmúlt időszakban sok dolgom volt, mind az iskolában mind otthon. De amikor volt időm mindig lenyomtam pár fekvőtámaszt. Most, hogy letudtam az év végi vizsgáim közül az egyiket egy…..
Napló a "Gettóból" Depresszió 2013.04.16 21:23:20
A mai nap észrevettem, hogy egyre jobb az állóképességem és egyre nagyobb a kitartásom. De volt egy szomorú dolog is ezen a napon: sajnos kiderült, hogy depressziót váltott ki ez a hosszú tél... Eddig nem hittem a tv-nek mikor azt mondták, hogy a testmozgás boldogság hormont termel,…..
Ma street Workoutos gyakorlatok voltak a terítéken, na meg egy kis kutya futtatás. Ezen kívül beszereztem egy olyan divatos 12kg-s "nyakláncot" is. Öröm az élet.  Ma tényleg laza nap volt: 20 teljes fekvőtámasz, 5 superman fekvő (az ugrós változat),5*5 húzódzkodás (+12kg),…..
Napló a "Gettóból" Pótlás 2013.04.12 14:18:49
Tudom egy kicsit megcsúsztam a szerdai és a csütörtöki bejegyzéssel, de este nem jutott rájuk idő. Most bepótolom mindkettőt. Szerdán nem igazán volt erőnléti edzés hanem inkább kardiózásnak nevezhető gyakorlatok. igazából szerdán másfél órás futkosás volt azért, mert…..
Ugye mint említettem egy teljes hónapom edzés nélkül telt, de héten már gőz erővel dolgozok... Már elfelejtettem, hogy milyen jó érzés az izomláz, de ma reggel éreztem a vállamban. Ma igazából (egy pár street workout gyakorlat kóstolgatását leszámítva) csak kick-box volt.…..
Napló a "Gettóból" jó hírek 2013.04.08 22:06:36
A mai napon visszatértem az edzés világába, de ez csak a nap egyik pozitívuma... A másik az, hogy sikeresen elintéztem azt, hogy a közelemben szabadtéri parkot nyissanak! Ez nagyon felvillanyozott, de térjünk vissza az edzés naplóra. A mai napon fekvőt és lábemelést csináltam, de…..
Üdv!  Nagyon szégyellem magam, de ezt be kell vallanom... Az utóbbi hónapokban teljesen összetörtem lelkileg, azaz a motivációm a nulla alá csökkent. Magyarul az edzések mindig valamiért kimaradtak. Ezért a hétvégémet rászántam arra, hogy elolvassam a két részt, és…..
Ezen a héten újabb motivációs löketet kaptam: Sikerült a lábemelés 11. szintje mégpedig a V-Lábemelés. Ez motivált arra, hogy egy kihívást állítsak magam elé, de ez a kihívás nem sikerült olyan nagy mértékűre (de én büszke vagyok rá). Ez a kihívás abból állt, hogy…..
Eltelt egy év. A blogot nem sikerült olyan rendszeresen vezetnem mint terveztem de az edzés nagy mértékben befolyásolta az életem: magabiztosabb, keményebb, izmosabb és a legfontosabb erősebb is lettem. Ez idő alatt rengeteg lehetetlennek tűnő gyakorlatot próbáltam és csináltam meg:…..
Ez a hét inkább a játszóteres edzéseknek kedvezett, de az otthoni edzések se maradtak el. Egy dologra rájöttem a játszóteres edzésekkel kapcsolatban: nagyon fontos a megfelelő meleg ruházat mert csúnyán meg lehet fázni... Mert ugye az ember a saját kárán tanul :). Péntektől…..
Megint sok ideig nem adtam életjelet magamról, ezt sajnálom... De a z életem az elmúlt hetekben nagyon a padlón volt, minden amiben hittem elszállt, kikosaraztak visszatértek a régi rossz emlékek. Ezek annyira megviseltek, hogy már az öngyilkosság szélén egyensúlyoztam. De tegnap…..
Napló a "Gettóból" Betegség 2012.11.19 16:16:58
Sajnos a múlt héten kényszerpihenőt kellett tartanom egy vírusos fertőzés miatt de ezen a héten igyekszem mjad bepótolni a múlt hetet...
Mivel kevés időm van ezért az angol részét a bejegyzésnek kihagyom de majd pótolni fogom a közeljövőben!  A héten 5edzésem volt a betervezett 6-ból ez szerintem jó arány volt mivel olyan napok is voltak ahol egybe vont edzések is voltak. 2012.11.06: Teljes fekvőtámasz:…..
Végül egy kis hazai Fegyences motivációs videó! Finaly a little hungarian motivation video! ..
Végre visszatért a gépem a szervizből. Az előző heti bejegyzéseket nem fogom felrakni mivel időm amit a gép előtt tölthetek nem igen van. Jövőhéttől mint a címben is áll reformokat próbálok bevezetni. Ezek a következők lesznek: 1, Elkezdtem a Harcosok étrendjét ennek…..
Elnézést kérek de sajnálatos módon az edzésnaplómat most csak papír alapon tudom vezetni mivel a számítógépem szervizbe került. Remélhetően már jövőhéttől normálisan tudom vezetni a naplót. Köszönöm a megértéseket! I'm sorry but unfortunately my training…..
 Mint tegnap írtam a hét egy betegség miatt nem úgy sikerült mint ahogy terveztem... Így csak kettő edzés volt. Az első hétfőn a másik kedden. Még most is rosszul érzem magam de ha törik ha szakad ma már ismét belekezdek az edzésekbe! A hétnek-két egy pozitívuma azért…..
16. a legtöbb mesterlépés hihetetlen erőt igényel. de a függeszkedésben lábemelés nem tűnik olyan nehéznek. miért van ez az egyenlőtlenség?a börtönkultúrában a lábemelés a hasizomedzés királya. ez az alapvető gyakorlat, ami kellően megerősít, plusz még a fogásodat is…..
Ezen a héten 5 edzés volt kettő fegyenc és 3 kickbox. Kedden volt hajnalban egy fegyenc és délután pedig egy kickbox, Szerdán beraktam az alkar és a vádli edzést is a guggolás mellé,és csütörtökön és szombaton pedig kickbox volt. A húzódzkodást új módszerrel csinálom aminek…..
Elérkezett a következő hét ami sajnos nem úgy alakult ahogy terveztem. A héten csak két edzést sikerült teljesíteni mivel a hét végére sikeresen elkaptam valamilyen betegséget. A hét során végre megérkezett a húzódzkodó rúd, úgyhogy otthon is normális húzódzkodó edzéseket…..
Elérkezett az eheti bejegyzés ideje. A héten három edzésnap volt az első kedden a másik kettő pedig szombaton és vasárnap. A keddi edzésnek nem igen volt tervbe vésett alapja mivel szinte minden gyakorlat megfordult benne. Szombaton fekvőtámasz és guggolás volt az edzés főtémája…..
Kedves olvasóim! Jövőhéttől ismét elindul a blogom! Az eddigieknél megpróbálok gyakrabban jelentkezni, ha nem is minden edzés után de legalább hetente írok új bejegyzést! Még egy változás lép életbe az, hogy mostantól minden bejegyzést megpróbálok két nyelven írni…..
Elnézést azért, hogy 2hete nem adtam magamról információkat de sajnos nem volt rá annyi időm mint azt terveztem és közbejött egy kicsit komolyabb sérülés: kickboxon kicsavarodott a kis lábujjam és emiatt még mindig alig tudok lábra állni... Remélem a jövő héttől tudom…..