Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Gy. Dr. Fűegér

0 bejegyzést írt és 14699 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     "A kormány ezerötszáz milliárd forintot fektet be az egyetemekbe. (Magyar Nemzet, január 29.)"    Jóságos Stumpf István a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, Horváth belügyminiszter elvtárs veje az európai értelemben vett Bayer Showban magyarázta el, hogy ezerötszázmilliárd forintot fognak a…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.04.27 09:44:51
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.04.27 10:38:50
@naebneerG:

jó, amióta a Vezér a Karmelita teraszát a "teraszomnak" nevezte, nem lehet semmin csodálkozni.

megkavarod a pörköltöt, kimész hugyozni, mire visszaérsz a konyhába Mészáros Lőrinc megette.

tulajdonképpen szép tőlük, hogy az MNB vagyonának is csak egy részét alapítványosították, nem az egész bankot, bár a választásokig még van egy év.
   "A német Fraunhofer Kutatóintézet vezetőjével fél órán belül arról fogok tárgyalni, hogy fejlesszük tovább az MTA Sztakival közös együttműködésüket."  (Palkovics et. az Indexnek)  MTA Sztaki...  Nem ő volt az, aki elvette az MTA-tól a Sztaki-t, neeeeeem, az kifejezetten a csúnya zsákos…..
       "Media organizations’ goal of profit-making has been further integrated into the disciplinary power of capitalism, the hegemony of heteronormativity and patriarchy. "        A Fudan Egyetem januári "New Media and Gender Studies" online konferenciájának ismertetőjéből idéztem.        Ha…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.04.22 13:05:46
@Kettes:

viszont ez Kristófnak legalább jól fog állni
Örülünk, Vincent? Törőcsik 2021.04.16 19:35:54
     A Mein Kampfban láttam, az Alföldi-féle Nemzetiben. Rába Roland rendezte a darabot, Sinkó volt a főszereplő. Törőcsik a Halál asszony szerepét játszotta. Bejött a színpadra, annak rendje és módja szerint leállt az előadás, a közönség nem bírt magával.  Amikor gyerek voltam Törőcsik mintha…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.04.17 09:29:09
@DarthVader:

na ezt megnézem most már
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.04.12 16:30:22
@combo:

én tudatosan nem pipáltam be a "szeretném ha rogán antal belenézhetne a seggembe is" pontot regisztrációkor, most várom hogy

A: nem kapok semmilyen oltást egyáltalán (eddig ez játszik, miután semmiféle reakciót nem kaptam semmilyen csatornán, inkluding háziorvosom)
B: Novicsokot kapok
C: épp ezzel keltettem fel a figyelmüket, úgyhogy holnap arra ébredek hogy rogán antal épp belenéz a seggembe
  Lovász László és Avi Wigderson kapta az Abel-díjat.      ..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.03.18 08:57:27
@jaegtoer:

majd az fog jönni, hogy Norvégia a maga szégyenlős módján így ismeri el Orbán Viktor migrációügyi helytállását, a kereszténység megvédését, és a járvány birkózószőnyegre szorítását.

Éljen a Párt!
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
      Az állampárti propagandaoldal interjút készített Orbán Viktorral.      Idézem  :     "Oxfordi évekről, az antikommunista előkészületekről és a magyar történelem lehetséges olvasatairól beszélgettünk a miniszterelnökkel." .     Orbán Viktor pár héttel később ment ki Angliába, mint én…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.03.09 08:15:40
@staropramen:

némileg ijesztő, ha valaki az internet korában európai közepén sztálini, de lassan inkább észak-koreai értelemben vett mítoszépítésbe kezd, de ennél sokkal ijesztőbb hogy egyáltalán nincs kizárva, hogy működni fog.

ha pedig működni fog, akkor végül kötelező is lesz, szerencsére a felmelegedés, a műanyag és rovarapokalipszis addigra végez mindannyiunkkal, aminek már legfőbb ideje.
  "   A mutatók folyamatosan romlanak azóta, csak a SOTE van még az első ötszáz egyetemben a Times rangsora szerint. Prága, Varsó, Ljubljana is elhúz a magyar egyetemek mellett. Én nem a politikai haszon felől nézem tehát a kérdést, hanem hogy az átalakítás kimozdíthatja a felsőoktatást a…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.03.02 06:30:44
@Mister Gumpy:

mindig azon tűnődtem, h olyan emberekből, akik azért a képességeik alapján csak-csak megélnének a versenyszférában (mert mondjuk oké, Nacsa Lőrinc vagy Rácz Zsófia nyilván hamburgert csomagolna (az összerakása az már szakma)), hogyan csinál OV szó szerint mindenre is kapható kesztyűbábot. Szájer esetében ezt már tudjuk.
     "O, say can you see" a.k.a székelynyuszi az amerikai keményvonalas konzervatívok konferenciáján.    Enjoy.  Minden idők egyik legkonzervatívabb, legnemzetibb, legkeresztényebb és legértékelvűbb amerikai himnusz interpretációja.  Ez a nemzetközi mandinerizmus artisztikuma. ..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.03.01 06:28:58
ez úgy lett volna az igazi, ha Larry egy ilyen rózsaszín barbie-szintetizátorral tolja alá

@jan:
ha valamit jól csinálsz (pl jól énekelsz) az önmagában valami gyanús, buzis, zsidós, elitista dolog. ebből lett elegünk, ezért szavaztunk Trumpra.
Kitűnő volt a mesterterv, de tényleg. Persze kizárólag hatalomtechnikai oldalról nézve. De sose tudjuk meg, bejött volna-e, mert szembejött megint a valóság. A vírus. Az egyetlen ellenfél, akit nem tudnak lekaraktergyilkolni, aki valóságos és veszélyes. Nem hülyék a magyar tudósok, nyilván…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.27 17:04:21
@Hakapeszi Miki:

kurvára kell ahhoz unatkozni, h valaki érvelni próbáljon ennek az agyhalott ősállatnak, mit meg nem tesz velünk a hómofisz meg a mindennek is a bezárása.
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.27 10:27:38
@Hálátlan Gazember:

talán ez is általánosítás, de az tény hogy műveken az esztétikát, nem a bármilyen ideológiát kéne számonkérni. (ez a náciknak meg a bolsiknak se nagyon jött be)
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.27 16:24:04
@kemény keleti kommentelő:

sztem ami ami a mondanivaló miatt "szép", aztán meg az idők múltával elavul, az a giccs, vagy a propaganda. (a kettő nem zárja ki egymást)

@Hálátlan Gazember:

ami most megy, az téboly. aki frankón kihuzigálná Mark Twain-ből a niggerezést, abba kár a betű.
ez is egyfajta rossz tanuló lázadása.
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.08 09:18:20
@Strawdog:

pénzért csörgősipkában hátrafelé biciklizésnek
      Orbánnak sikerült valami olyasmit mondania, hogy a gyermek közjószág. Ez azért feltűnő, mert általában fasiszta baromságokat szokott beszélni a közmédiában, és az, hogy a gyermek közjószág, egy Európában széles körben elfogadott állítás lehetséges interpretációja.   Az állítás az, hogy a…..
        Az állampárti propagandaoldal "Nemzetközi nagyágyúkat igazolt le az MCC" címmel adott ki eszmei iránymutatást.      A nemzetközi nagyágyúk között van az a német Werner Patzelt, akit valamiért Patzelnek írnak, akit a drezdai egyetem nem foglalkoztatott tovább szélsőjobboldali kapcsolatai…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.07 05:35:18
@harmadikszem:

Matthias Corvinus Puskás Akadémia FC Collegium

ezzel annyiban lesz több szerencséje a Bolond Királynak, hogy a meccseit nem adja a TV, és nincs benne a végeredmény (Felcsút- Lakatlan Szigetek 0 : 6) a Népsportban, szóval tovább lehet kamuzni róla a pénteki orbántiszteleten a rádióban.

szerintem OV rákot kapna, megpróbálná lefizetni
       A  szabad véleménynyilvánításhoz  való  jog  a  véleménytannak érték-  és  igazságtartalmára  tekintet  nélkül  védi.Egyedül ez  felel meg  annak az  ideológiai  semlegességnek,amelyet az  Alkotmánynak az  1990. évi  XL. törvénnyel  valómódosítása azzal  fejezett ki,  hogy  törölte  az…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.05 20:56:54
b1.hvgblog.hu/2021/02/04/az-uj-nat-szerint-a-csaladi-elet-fontos-elemei-az-ala-folerendeltseg-es-a-termekenysegtudatos-szemlelet

Bár ezek is szép részeredmények, a munka a 12. év végére hozza meg igazán a gyümölcsét. A középiskolát befejező fiatal a kitűzött fejlesztési célok szerint már:

– ismeri és képes kritikusan szemlélni a társadalom világképének, ideáknak, eszméknek, trendeknek, a hitnek és az ateizmusnak a családi közösség életére gyakorolt hatását;

ez az ország lassan olyan bazmeg, mint azok a Hangok, amit az erdei trollnak öltözött QAnon sámán hall esténként a fejében

a munkafüzet érdekelne, mik a helyes válaszok, az ateizmus gondolom gerincsorvadást és pöcsfeketedést okoz
       Eddig az történt, hogy az egykori reformkommunista Stumpf Istvánt, a Hazafias Népfront utolsó alelnökét, aki először alkotmánybíró majd egyetemi tanár lett a törvényes feltételek szelíd megkerülésével, Orbán Viktor nemdiktátor megbízta a magyar felsőoktatás maradék autonómiájának…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.02.02 22:36:00
@látjátok feleim szümtükkel:

már megint 10 év múlva lesz minden kurva jó?

ez kurvajó
    GFG egyik rímhingyója, bizonyos Bohár Dániel kezdte mocskolni az SZFE diákjait, a prostisrácok.hu-n. Az SZFE Facebook oldalát kezelő új egyetemi vezetés, végtelen konzervatív értékrendűsége okán, megosztotta ezt a primitív, aljas, gusztustalanságot. Mára már levették.    A Mandiner verőemberei…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.01.27 08:33:56
@ámbátor:

bzmg és tényleg annak a száma :DDD

@kemény keleti kommentelő: "A ..... fideszparaszt örül, ha liberálisok voltak az áldozatok ?"

igen
         A liberális demokrácia ellenségei támadtak a Capitoliumra?  A QSámán trumpista diktatúrát akar?  Az összeesküvéselméletekbe beleőrülő szerencsétlen nő, akit közvetlen közelről lőttek mellbe, miután be akart mászni egy olyan területre, amit fegyverrel védtek a biztonságiak, fasiszta…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.01.10 11:33:23
@velőtanya:

Trump túl műveletlen és buta, meg általában is lusta volt ahhoz hogy az amerikai közjogi berendezkedést egyáltalán felfogja, így se rendesen megkerülni, se tisztességesen lebontani nem is tudta. de fog jönni egy másik trump, efelől kétség ne legyen, mert az jól látszik, hogy a széles néptömegekben, és a mindenféle morális, intellektuális és esztétikai szempontot látványosan elengedő Republikánus Pártban erre van igény.
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.01.10 17:51:54
@Muad\\\'Dib:

igazából már pusztán az "elvi" kiindulási pont, miszerint ÉN a Nép választott vezetőjeként az egyetlen szuverén döntéshozó vagyok, minden egyéb, az emberi és állampolgári jogoktól kezdve az Alkotmányig, a jogi rendszerig és a független bíráskodásig csak a Népakarat útjában álló akadékoskodás (erről Kövérnek mostanában elég figyelemreméltó eszmefuttatásai voltak), amit mihamarabb fel kell számolni, bőven elég ahhoz hogy a rendszert fasizmusként/nácizmusként, vagy legalábbis az annak bevezetésére tett kísérletként írjuk le, felesleges elveszni a részletekben, hogy az adott szuverén amúgy antiszemita-e, vagy mit gondol Izraelről (vagy a feketékről vagy a melegekről vagy bármi másról).
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2021.01.10 18:41:57
@Ménkűnagy Bundáskutya:

természetesen.

de hát én nem is a "kommunista" hanem a náci ideológiákról beszéltem.

a hatalomgyakorlási módok persze hasonlóak, de hát a hatalomgyakorlási módok minden önkényuralomban hasonlóak.
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
       A NER által diszkréten támogatott Betlen-féle Metazin, a már serestelenített, rezsimslómoista Neokohn és  a FIDESZ alapszervként funkcionáló Mandinerke szemlézte Lawrence M. Krauss amerikai elméleti fizikus Quilletteben megjelent cikkét, melynek címe: Miért elfogadott a természettudományos…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2020.12.30 09:23:49
@BiG74 Bodri:

közelebb lehet hozni, oktatásnak hívják

a természettudományok elég érdekesek, ha valami megcsömörlött dögunalmas faszkalap nem utáltatja meg veled 8 éves korodban

amiről te beszélsz, az valami olyasmi, h mindenki aki véletlenül ért a fizikához vagy a biológiához, az a körülmények ellenére ért hozzá

a legtöbbször ez sajnos így is van, amibe nem kéne belenyugodni talán

ugyanez persze vice-versa ha az ének-zene órákat Fischer Iván tartaná, akkor talán nem gondolná a populáció 90%-a felnőtt korára, h a klasszikus zenét altatásra v patkányirtásra használják
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
       A huszadik század első két évtizedében egy magyar hírlapírónak nem volt diplomája, kevesebben érettségiztek, mint ahányan ma master degreet szereznek. A köz ügyeiről való beszéd kávéházakban folyt és még létezett a közbeszéddel kapcsolatos decorum, megadták, egyáltalán meg tudták adni a…..
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2020.12.08 15:57:54
@nemecsekerno_007:

a ksh adatokat majd néz meg mielőtt pofázol november első hete + 37% és még hol vannak a decemberi adatok (október egésze + 12%)

szívesen
Dr. Gy. Dr. Fűegér 2020.12.08 15:57:57
      Steven Levitt és Stephen J.Dubner a Freakonomicsban vizsgálták azt, hogy a drogelosztóhálózatokban miért vállalnak irreálisnak tűnő kockázatot a foot-soldierek meglepően csekély javadalmazásért. Közgazdaságtani szempontból ez a McDonalds alkalmazotti struktúrájára emlékeztet. Rendkívül…..