Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karakter

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki indította az első magyar mobilhívást, mennyi volt az első előfizetés és a táskatelefon? Mobil nosztalgia töményen!..
Korábbi cikkeinkben több német tábornokot is bemutattam, kiemelve például Erich von Manstein rendkívüli stratégiai tehetségét, Heinz Guderian hadműveleti - harctéri sikereit, Sepp Dietrich páncélos tapasztalatait, Erwin Rommel rendkívüli képességeit az Afriakorps élén és Gerd von Rundstedt…..
Hetvennégy esztendővel ezelőtt, 1945. április 20-án számos magas rangú náci vezető gyűlt össze megünnepelni Adolf Hitler 56. születésnapját. Négy napja dúlt a berlini csata, így közülük többen már a menekülést tervezték, ám akadtak olyanok is, akik a végsőkig kitartottak. Tíz nap múlva Führer halott…..
Lepcsánkparty Süssünk süllőt! 2018.12.18 00:05:00
Süllőt? Jó vicc... amilyen ritkán lehet kapni. Lássatok csudát, az egyik nagy hiperben nyílt önálló halboltban a Hortobágyi halgazdaság friss halait lehet kapni és remek süllők közül tudtam válogatni (pedig amúgy ritkán járok hiperbe). A friss süllő igazán nagy fogás - a…..
karakter 2018.12.18 22:10:41
Wooland Sűrű, setét az éj 2018.12.05 13:24:40
"Csak nem gondoljátok, hogy én egy ilyen antikommunistának munkát adok?" Dr. Boross Péter, a Dél-Pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatóhelyettese 1972 táján mondta ezt, amikor a börtönből szabadult ügyvédet, Dr. Tímár Györgyöt munkához akarták juttatni barátai. "Csak nem gondoljátok, hogy én egy…..
karakter 2018.12.06 19:25:21
A családok otthonteremtési kedvezményének 10+10 milliós támogatását legkevesebb kockázattal a háromgyerekes családok vehetik igénybe. Az Otthontérkép adatai szerint azonban a kereslet csupán kis arányban találkozik a kínálattal, hiszen az „ingyenmilliókra” jogosító ingatlanok nem ott találhatóak,…..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
A Magyar reklámszövetség június 5-re tiltakozást szervez a reklámadó bevezetése ellen. Ehhez rengeteg médium csatlakozott, újságok, rádiók, televíziós csatornák. Így RTL-KLUB, TV2, Class FM, Music FM, Blikk, HVG, babaszoba.hu, citromail.hu, index.hu. Csak néhányat soroltam fel,…..
Varánusz Talpra magyar! 2010.12.28 08:00:00
Talpra magyar! Hí a Zsoca! Itt az idő, gyertek haza! A Nemzeti Együttműködés orákuluma ismét gondolkodni volt: Hiába no, a magvas gondolatokhoz csönd és ihlet kell, meg némi agyi oxigén hiány, ha a verőereket elnyomja már a műanyag karima. Szabadon szárnyal a képzelet,…..
Szép napot kívánok! Pénteken reggel megpróbáltam munkába menni, de nem sikerült, ezért most ki akarnak rúgni, de egy fegyelmi az minimum garantált, majd hétfőn kiderül. Ahol dolgozok, szerződéses buszjárat viszi a dolgozókat. Azaz csak vinné, ugyanis pont ebből lett problémám…..
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
karakter 2010.08.31 08:18:53
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Bizony nem tehetjük, hogy ne emlékezzünk meg a bomlásnak indult Investech kft PPO-s kereskedelmi szolgáltatásának kifingásáról. Aki már nem emlékszik rá, az ingyenesen indult, aztán értesítés nélkül váratlanul éves előfizetői díjasba fordult mobil fizetési rendszer…..
karakter 2010.07.19 15:23:49
Az indexen találtam ezt a videó-összeállítást, de nem akarom pusztán csak megismételni, amit ott írt a Pókerakadémia, még akkor sem, ha csak pár mondat volt. Viszont nagyon tetszett és aki esetleg nem látta, annak itt alant - illetve beljebb - betettem a videót. Hozzáfűznék…..
A kezdeti őrjöngések után nem túl sok szó esett a nyugdíjasokról a kampányban, még - igazán ütős - elszólásokat sem tudtam ezen a téren elcsípni, egészen a mai napig, amikor is egy szemkidüllesztős megszólalásra lettem figyelmes. Az MTI örvendeztetett meg egy nem hétköznapi…..
Képvadászat XIII.          „Ne mosolyogj, Iljics,              Nem tart ez örökké,              Százötven évig…..
karakter 2009.11.28 20:46:52
Ez mostmár annyira péntek 13, hogy el sem hiszem. Rövid is, Verás is, ezt már tényleg nem veszem le, jó hétvégét mindenkinek.Kedves Szakítós!A blog eredeti szellemiségehez illő dolog történt a minap. Összeröffentünk a baráti társasággal egy kellemes sörözgetésre,  ott…..
„Sokasodj és jobbítsd a világot” - tanácsolta Bajnai Gordonnak a pápa. A magyar miniszterelnök pénteken délelőtt vett részt az audiencián. A beszélgetés során érintették az itthoni politikai helyzetet, de eszmét…..
 A paksi Erzsébet Szálló felújításánál 1,5 milliárd forintos megbízást kapott az atomerőműtől egy HM-közeli családi vállalkozás. A panamai szálon Svájcig és Liechtensteinig jutottunk...
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
karakter 2009.08.28 19:36:17
@feledékeny: ajánlom nézz mindig körbe, sosem tudhatod...mi a TIÉD..
karakter 2009.08.28 19:39:48
@Mikola56: sosem elég...lásd a napi végkielégítéseket..stb..stb...
karakter 2009.08.28 20:38:26
@Árpi: erre is...
teljesen egyet értek veled...
Ha egy párt a parlamentbe kerül, az megmutatja, mekkora a választói támogatottsága. Ez egyben véget vet a róla szóló spekulációknak is. Ez a nagy előnye egy ilyen helyzetnek. És azt is világossá teszi: nem érdemes a kis részvételre játszani, ha valakit zavar a szélsőséges…..
karakter 2009.05.21 18:31:05
@shackallor:
valóban messzire jutott... szerinted?