Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stinkydiver

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
stinkydiver 2018.06.27 21:57:52
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
Biztosan neked is lennének kérdéseid ahhoz a politikushoz, aki téged készül képviselni a választásokon. Sokan vannak ezzel így. Mégis kevesen jutnak el odáig, hogy fel is tegyék a kérdéseiket, és tájékozódjanak a jelöltek programjáról, vagy bármilyen személyes benyomást próbáljanak szerezni egy…..
stinkydiver 2018.03.06 21:56:47
Van nehezebb dolog egy kultsorozat feltámasztásánál, hogyne lenne, sőt, hálátlanabb is, de ha a szórakoztatóiparnál maradunk, akkor az amatőr késnyelésen és a női szereplőkkel újraforgatott filmklasszikusokon kívül nem tudok nagyobb szopást elképzelni. Mert mindegy de tényleg, MINDEGY mit csinálsz,…..
stinkydiver 2018.02.28 09:46:24
@Melki: Egy árnyalt karakter volt felépítve, nem egy egydimenziós gonosz. De szerintem teljesen egyetértünk :)
Sört inni, utazni, aztán erről műsort csinálni nem olyan rossz dolog, ezen a fronton nyomul az angol Olly Smith. Azzal a céllal indította be pár éve a Sörök útján című sorozatát, hogy meglátogasson egy rakás amerikai kézműves sörfőzdét, és bemutassa, honnan jön ez az egész…..
A posztban talán még a sokat látott törzsközönség számára sem igazán ismert területről, az (atomrobbantásból származó) elektromágneses impulzusokról és tesztelésükről lesz szó. A modern élet, így a hadviselés alapját mindinkább a mögöttes elektronikai rendszerek jelentik. Azonban a hardver…..
stinkydiver 2017.06.08 08:48:54
@Maga Lenin: Legalább 30 éve olvastam Öveges József A fegyverek fizikája c. könyvét, de nem mernék rá megesküdni, hogy abban volt szó az EMP bombáról. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki szereti a fizikát. www.antikvarium.hu/konyv/oveges-jozsef-a-fegyverek-fizikaja-129723
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
PopKult Arany Málna nyertesek 2016 2016.02.28 10:22:34
Szokás szerint az Oscar előtt egy nappal átadták a legrosszabbaknak járó Arany Málna díjakat. Az viszont újdonság, hogy idén két film is osztozik a díjon. A gálán tarolt A szürke ötven árnyalata...
stinkydiver 2016.02.28 12:48:40
Az első néhány vetítést követően bizonyos szabályszerűséget véltem felfedezni Az ébredő Erőt kritizálók körében. A csalódott nézők közös kiindulási pontjaik alapján könnyen beskatulyázhatók egy-egy csoportba, mivel mindig kicsit másabb megfogalmazásban ugyan, de újra…..
Az írás spoilermentes! Tök fölösleges lenne elpofázni, hogy a Star Wars univerzum milyen meghatározó szegmensét képezi/képezte a popkultúrának évtizedeken keresztül, hiszen úgyis tudja mindenki. A Star Trek-et is felélesztő, és új köntösbe helyező JJ Abrams-en tehát nagy…..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
A sorozat folytatódik: 1900. Jakutföld. Mamut-agyarak kereskedelme...
stinkydiver 2014.12.16 23:30:37
@Tejinashi: Tarhonyamező sincs, mégis eszünk tarhonyát :)
252,454 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott Simone Origone  a gyorsasági síelés ötszörös világbajnoka a franciaországi Chabriere síterepen. Hétfői teljesítményével Origone egy km/órával szárnyalta túl saját csúcsát, melyet 2006-ban állított fel.  A…..
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
w Sanghaj, Borsod 2010.11.11 06:10:00
Két érdekes adat. A több mint félmillió magyar munkanélküli legalább kétharmada érettségizetlen, ezek legalább fele csak általános iskolát vagy azt sem végzett. (Vannak pontos számok a statisztikákban, de ebben a műfajban a hibahatár jelentős.) A másik: 76 800 forintra…..
Ilyen se nagyon volt eddig: egy napfler kiváltotta geomágneses vihar kisütötte a Galaxy 15 agyát, de ahelyett hogy elhallgatott volna, irányíthatatlanul sugározza a mondandóját azóta is. A legtöbb ilyen meghibásodott műhold szép csendben elsodródik az eredeti állomáshelyéről…..
[ElPadre] szóval, ahogy ígértem, a folytatás: Onnan indult az egész, hogy pár hónapon belül lehetséges, hogy videoklipet kell forgatnom, és mivel iszonyatosan tetszettek az új Star Trek moziban (és a Fringe (nálunk A Rejtély) c. sorozatban) használt erőteljes…..
Elérkezett a hazai filmvásznakra is az utolsó előtti pillanatokban még 3D-be is átkonvertált nagy költségvetéssel bíró A titánok harca című feldolgozás, melyhez igazán nagy neveket is sikerült megnyerni. Az ógörög bőrbe bújtatott Múmia és Transformers katyvasz azonban olyan…..
hogy mit művelünk velük, akkor megölnek mindannyiunkat". Ezt a kommentet találtam az újabb youtube videó alatt, amelyben ismét egy elmebeteg hangszer szerepel. Most azonban több szólamú művet hallhatunk :)   Persze a dolognak előzményei is vannak. Például ez a floppy…..
stinkydiver 2009.10.15 21:55:56
Van ismerős masina is:
www.youtube.com/watch?v=5gnMgmlKi_o

A Für Elise -t nem találtam, az sokkal jobb volt.