Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Büszke_troll__

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek féltek tőle, a kritikusok utálták, mégis nézőrekordokat döntött a 80-as évek szupermeséje. Forrás: Film, Színház, Muzsika 1983. - Arcanum Digitális Tudománytár..
Büszke_troll__ 2019.08.28 06:58:30
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Büszke_troll__ 2019.08.11 19:26:38
@MAXVAL bircaman közíró:
Anyádat, nem bűn!

Mondjuk egy tolvaj fidesznyiktől mi mást is várhatnánk.
  N. már nagyon várta, hogy a magyar közvetítő cégen keresztül talált animátori munkába belekezdhessen, ám Görögországban a második nekifutásra is olyan állapotok és feltételek várták, amikkel ő nem tudott kiegyezni.  Koszos, lerobbant, látványosan magára hagyott szellemszállások és vállvonogatás.…..
Büszke_troll__ 2019.07.19 09:46:47
@ekat: bameg, ilyen nickkel mit vársz tőlem? Hogy vigyázzak, meg ne sértsem a tudatlan, infónak utána nézni képtelen idiótákat?
Animátor egyébként minden olyan helyen van (pl. üdülő hajó), ahol egész nap csak döglenének az emberek, és nem csak gyerekeket, hanem felnőtteket is próbálnak közös mozgásra bírni.
@Xezs7: te féleszű, hány olyan szállást mondjak neked, ahova saját szervezésben mentem és volt animáció? Arra meg nagyon büszke ne legyél, hogy nem bírtál még összehozni pár gyereket (mi hiányzik hozzá? Partner, pénz, vagy az önzőséged akadályoz?)
Gyerekkel nem fogsz egész nap látnivalók után szaladgálni, garantálom.
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..
Büszke_troll__ 2019.07.16 18:22:33
@Captain Admin:
Nálam már lakott haver két hétig, és nem szopott le. Szerencséjére.
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Büszke_troll__ 2012.01.18 16:55:02
@GrG:
bíróság előtt lehet hogy nem elég a Magyarorszáról való kijelentkezés, de egy sima országúti ellenőrzéskor szerintem az.
Büszke_troll__ 2012.01.18 17:19:16
@Labasmaz:
"A lakóhely és szokásos tartózkodási hely meglétét az intézkedő rendőri a nyilvántartásban ellenőrzi. Szokásos tartózkodási helyen az érvényes tartózkodási helyet kell érteni. Az ellenőrzést akkor is el kell végezni, ha az intézkedés alá vont személy nem ad át magyar hatóság által kiállított lakó- vagy tartózkodási helyet megjelölő igazolványt (lakcímkártyát)."

Ha bejelented az ideiglenes külföldön tartózkodást, a lakcímnyilvántartóban nem a címed, hanem a külföldre költözött lesz.
Ez biztos. És ettől még van magyar lakcímkártyád.
Ezenkívül azonnal kaphatsz egy igazolást a jegyzőtől (megbízottjától), hogy külföldre költöztél. Van rajta pecsét, aláírás.

Ezen kívül sok európai országban létezik a tartózkodási engedélyhez akár fényképes tartózkodási engedély, vagy névre szóló lakásbérleti szerződés, vagy munkaszerződés, stb.
Ha kijelentkeztél és ezek legalább egyike nálad van, nem tudom elképzelni, hogy a rendőr szarakodna veled.
Büszke_troll__ 2012.01.18 18:23:10
@Gabenpetit:
Franciaországban a három hónapnál hosszabb tartózkodás esetén tartózkodási engedély kell, legalábbis régen így volt.