Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsugynok

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KSH legutóbbi adatait, amelyek szerint külföldről többen jöttek haza, mint amennyien kimentek, a ballibek és Orbánék egyéb gyűlölői próbálták úgy beállítani, mint álstatisztikát, álhírt, az EP-választás előtti hazugságot stb. A külföldi adatok azt mutatják, hogy valójában több magyar van kint,…..
Nem elég kifizetni a pénzt a befektetési céllal vett lakásra. Profi ingatlankezelőt is kell keresni, különben elveszünk a rengeteg teendőben. Az elmúlt másfél-két évben milliárdok vándoroltak a bankbetétekből és az állampapírok eladásából a lakáspiacra. Konzervatív becslések szerint az új építésű…..
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
kovacsugynok 2016.05.23 14:03:16
"Az mindenesetre aggasztó, hogy egy minapi közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 76%-a támogatná, hogy osztogassunk munkamentes alapfizetést mindenkinek a dolgozó emberek adójából, mindenfajta feltétel és elvárás nélkül."
Aggasztó??? Szerintem az aggasztó névtelen bloggerkém hogy magyarországon a 90% nyomorog. Hogy manapság még megfagynak és éhen halnak emberek nálunk. Ez aggasztó. Az hogy alanyi jogon járna az embereknek annyi pénz amiből egy minimál életszínvonalat fenntarthatnak, szerintem igen jó ötlet.
Tegyük fel a következőt: anyukád haldoklik, szeretnéd ápolni de nem tudod, mert akkor ki fizeti a rezsit? Ez normális? Ha a gyereked beteg vagy ha éppen téged megüt a guta és otthon nyáladzol, nem járna némi pénz neked vagy a családodnak, hogy méltósággal viseld el ezeket a csapásokat?

Tegyük fel önhibádon kívül kiesel a szociális hálóból, elbocsátanak, nem találsz munkát, elválsz, bukod a lakást stb, és ott maradsz koldusnak. Akkor mit mondanál? Persze te azt gondolod, nagy menő blogger arc vagy, ez veled sose történhet meg, de sose tudod....

BTW Svájc, Kanada, Finnország mind tévúton járnak amikor ugyanebben az irányban indulnak el?

Rohadt nagy baj a magyar irigység, minden ismerősöm úgy vélekedik, na nehogy már hogy valaki ingyen pénzt kapjon én meg dolgozok érte .... Dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Egyébként mindez csak verbális maszturbáció, ugyanis kis hazánk nincs és soha nem is lesz a jelenlegi vezetés mellett abban a pozícióban, hogy ilyesmiről érdemben gondolkodhatna.

Addig is mindenki menni külföld, keresni pénzt.
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
Háborús bűntett vagy kényszerű taktika? A vietnami háborút tévéképernyőkön vagy újságok segítségével követő átlagpolgár agyában (akár nyugaton, akár keleten) az évek során több jellegzetes kép is megragadt, melyeket onnantól fogva automatikusan összefüggésbe hozhatott a konfliktussal: a tömegesen…..
kovacsugynok 2016.01.21 11:20:10
@Ricordo: megtamadják az USA-t? Megis mit gondolsz melyik orszagban tortent mindez?
Ha bemenetelnek Baz megyébe és ott ellenállásba ütköznek, akkor a felkelők a szemétládák??
kovacsugynok 2016.01.21 11:21:56
@kovacsugynok: jaaa ,hogy ez cinkelés volt! bocsi bedőltem.
December 20-án döntöttek a spanyolok a következő parlament összetételéről, amely Franco halála és a parlamentáris demokrácia kezdete óta az első olyan törvényhozás lesz, ahol  a győztes párt koalíciós kormányzásra kényszerül. A „szomorú” győztes az eddig…..
kovacsugynok 2015.12.23 12:31:42
@Afrika steht an der Elbe: mi a f@szrol habratyolsz össze vissza, mar megbocsass?
1. már a cikk is úgy van megírva, mintha húde rossz lenne ha több pártnak kéne egyezkedni a parlamentben... Hát pedig a rossz, az amikor egy pártocska valahogy megszerzi a tejhatalmat és szétszivat egy teljes országot. Most hálistennek tárgyalások lesznek.
2. Ez a fasisztoid duma baromi uncsi. A spanyoloktól tanulhatna magyarország és még sokan, ahogy a bevándorlókkal bánnak. Nem megy a gyűlöletkeltés a tévében és ezért az emberek se agymosott idegengyűlölő zombihadseregként állnak be a kormány mögé.
Kis hazánk igen csúnya múltra tekinthet vissza a kisebbségek ellen elkövetett bűnöket tekintve. Jó lenne már felnőni. De igazából, ha nektek ez jó, élvezzétek. Csak azt kívánom minden xenophóbnak, ha véletlenül külföldre megy, vele is úgy bánjanak....
kovacsugynok 2015.12.24 10:17:56
@Afrika steht an der Elbe: Nyugat Európa is hálát ad érte, hogy te nem élsz ott.
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
kovacsugynok 2015.06.25 14:20:06
A kemény gurulós bőröndökkel az a gond, hogy azt nem te csináltatod méretre, hanem veszel valamit ami abszolút nem fér bele abba a kutyakennel rácsba. Ha már "szolgáltatást" nyújtok, akkor ne szivassam az utasokat olyasmiért is, amiről nem tehetnek. A Wiccair mondjuk megmérhetne 10-20 kisméretű gurulóbőröndöt és az alapján szabhatná a hülye feltételeit, nem pedig valami gyógyegér az íróasztal mögül előjön valami légbőlkapott számokkal. Az is érthető lenne, ha azt mondanák: "Ez a méret ami befér az ülés alá, ezért nem kell fizetni. És javasoljuk a puha táskát, hátizsákot, nem pedig a páncélozott guruló minitankokat."
Az meg szép és jó, hogy valaki kiszámolta, hogy ezek a dimenziók 33 liternek felelnek meg, de csak ha ruhát vagy folyadékot szálítasz, ugyanis egy SLR fényképezőgép meg egy laptop máris alig rendezhető el úgy hogy beférjen a kis táskád a rácsba, pedig max 5 kg a súly.
Azon kéne elgondolkodni, hogy érdemes e x pénzért egy csomó utast felbőszíteni és jövendő ügyfeleket veszíteni, vagy talán jobb lenne értelmes szabályokkal és kedves hozzáálással megtartani az ügyfeleket, hogy ne is nézzék meg a rivális cégek ajánlatait, mert itt kedvesebbek mint ott.
Ja még egy megfigyelés: mindig azokkal szúrnak ki akik nem beszélik az adott ország nyelvét, tehát ha külföldről indul a gép akkor inkább a magyarokat veszik ki a sorból, ha pedig belföldről, akkor a szerencsétlen külföldit, mert úgyse tud visszabeszélni...
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Miért van mindenki kibukva azon, ha egy állami vállalat pont úgy működik, mint maga az állam? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kovacsugynok 2012.08.29 10:47:39
@Egyallampolgar: bocsi, még mindig maradjunk ott, hogy otthon is 10e ft egy bérlet kb és mondjuk barcában is 40-45euro. Tehát majdnem ugyanazt fizeted a 60%al kevesebb fizubol itt és ott. És naggyon nem ugyanazt kapod. Ez a gond. Elfogadnám én a BKVt és a volánt olyan sz..nak amilyen, HA nem lenne pofátlanul és irreálisan drága. Ha a jegy 100 vagy 150 ft és a bérlet mondjuk 5.000 akkor nem tépem a szám, hogy mekkora égő a rezgőablakú, összefirkált, szakadt, idejétmúlt 200as busz ami kivisz a reptérre, mert olcsó. De ez nem olcsó és ezért nem elfogadható minőségű. Szóval ezt magyarázni azzal, hogy van rosszabb is, nem meggyőző. Akkor miért verjük a mellünket, hogy mi ide tartozunk európába? jó nekünk a balkán ha elfogadjuk amit lenyomnak a torkunkon.