Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour ®

0 bejegyzést írt és 672 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
A megrendelő, az azeri kulturális minisztérium szerint kizárólag békés célú felhasználásra kell a megrendelt 5 ezer balta. Ergoyan Morgalicsuk elmondta, a közelgő azeri állami ünnepségen adják át az aranyozott baltákat, amelyekbe majd belegravírozzák a kitüntetett nevét. "Az…..
Cáfolta a kuruc.info vádait a TEK vezetője, de nem sikerült maradéktalanul eloszlatnia a kétségeket. A kuruc.info kiderítette, hogy Hajdu János dandártábornok, a beépülés mestere korábban a hazai médiába szivárgott be, mint a Hét című magazinműsor főszerkesztője és…..
Francia paleontológusok gyűlésén ütött rajta a francia esélyegyenlőségi és kisebbségi ombudsman, valamint kommandójuk, amikor egy új dinoszaurusz faj névadásán ötleteltek. A cigánydinóként elhíresült Atsinganosaurus velauciensis esetében az ásatásoknál több jel utalt a…..
Dour ® 2012.09.03 12:10:57
@Adofizeto:
Olvasás közben szoktam kajálni is.
2 in 1.
A kaja erre cigányútra ment.
Ez elég bizonyítéknak számít?
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Dour ® 2012.08.31 09:52:42
@Conyi:
"Hansúlyozom, ez egy VÁROS! Az artisták és az idomárok (bicikli, kutya) helye a városligetben van! (Fövárosi Nagycirkusz) Nem kötelező itt élni. Aki nem szereti, költözzön vidékre, ne az itt élőknek okozzon még több problémát."

Hangsúlyozom, hogy olyan megható vagy, és kihagytál egy "g" betűt is.
Azt is hangsúlyoznám, hogy azon a helyszínen a Föv. Állatkert is megtalálható.
A hozzáállásod miatt....
(egy Bp-i)
Állítólagos sértő tartalom miatt a Fővárosi Ügyészség mindenkit beidézett, aki valaha is használta a világhálót. „A vadászat fellendítése után itt az ideje levadászni az internetes bajkeverőket” - próbálkozott egy gyenge szóviccel Semjén Zsolt, az Országos Magyar…..
A szállás regisztrálásakor a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre parkolt a magyar showman, de kiderült, hogy már korábban kizárták. Az egyik doppingvizsgálaton bukott meg a Névshowr népszerű és elismert műsorvezetője. A vérében a megengedett határérték felett találtak…..
Meglepetés sztár DJ-vel harangozták be a kőszegi Tranzit Fesztivál záróbuliját, de amit a bulizó fiatalok kaptak, arra senki nem készült. "Óriási party volt, azok a kővér kétharmados dupbstep beatek úgy álltak belénk mint a zászlórúd" - mesélte a buli után Weider Imre, a vas…..
A néhány ponton módosuló KRESZ szerint továbbra is kötelesek vagyunk út szélén műteni, de legalább megmarad a hiperugrás lehetősége. A lézerblokkolók használata tilos, azonban továbbra is megengedett a hiperugrás, vagyis ha valaki radardetektorral  mérést érzékel, a…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
Az olimpiai aranyérmes magyar úszónő, Risztov Éva húzza ősztől a Vöcsök II. szárnyashajót. A MAHART külön sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. „A Vöcsök régi, lassú és szovjet. Ezzel szemben Évike fiatal, gyors és magyar, viszont nem fér el benne 120 utas,…..
Dour ® 2012.08.16 12:17:24
@Adofizeto:
"Nem kell mindent elhinni, ......"
Mindig is voltak kételyeim.
Utólag meg is erősítette.
Lencsés .....
A magyar (félázsiai) hírközlés armageddonja.
Dour ® 2012.08.16 12:24:22
@Adofizeto:
Na, léptem golfozni. (mert megérdemlem)
Minden labdán egy név is szerepel. (mert megérdemlik)
Dour ® 2012.08.16 17:02:38
@joey33:
Bocs, hogy belepofázok, bár nem nekem szántad.
Baromi nagy tévedésbe estél. Nincs semmi bajom a vidékiekkel, sőt szerintem sokkal emberibb emberek tudnak lenni, mint a városlakók nagyobb része. Hidd el, a tapasztalat által tudom.
A parasztok (nem a földművesekre gondolok) hozzáállását viszont ritkán tudom szó nélkül hagyni. A külföldi utaknál jobban szeretek itthon vidéken henyélni és inkább szagolni a tehénszart, vidéki emberekkel ha kell bepiálva, mint loholni, hogy minél több fénykép legyen majd az albumba a sznobizmus fényezésére.
Az viszont, ha valami szerinted kínos, az se engem, se mást (másokat) nem érdekel. Egyébként az utolsó kommentem nem neked szólt. Az illetőnek van annyi rálátása, hogy tudja miről pötyögtem. Ha nem érted, az a Te hibád. Egyébként (bántás nélkül, ne értsd félre), ez itt helyben és időben tudtommal nem fórum. Teleírhatnám az oldalt felvilágosításként.
Hamarosan tudatom veled a hogy miért is vagyok ilyen, amilyen.
Ha nem érdekel, akkor is. Talán leesik.
Na, mentem és keresek magamnak egy Vöcsköt. Húzásra alkalmasat.
Gyakran Ismételt Kérdések Nincs valakinek egy töltője? Mennyibe kerül egy retúrjegy? Lenyeled? Nem nyeled le? Van egy kis apród? Miért vastagabb az egyik szemöldököm, mint a másik? Miért? Miééért? Hagyma, csípős, minden mehet? Nagyobb krumplival…..
Dour ® 2012.04.04 20:54:04
Dour ® 2012.04.17 13:35:05
Dour ® 2012.08.16 10:07:32
Pánik tört ki a Balaton fővárosában, mert a helyi tetováló szalonokból egytől-egyig kifogytak a "nonfi tetkók". A Nemzetgazdasági Minisztérium már dolgozik a megoldáson. Az eset nem egyedülálló a Balaton partján, több helyről késedelmes szállítmányokat jelentettek. A…..
Az idei hatalmas siker után Gerendai Károly már jövőre is megkötötte a szerződést: a Közgép 2013-ban még az ideinél is többet, 23 tonna port szállít majd a fesztiválra. A fesztivál szervezői a tavalyi pozitív külföldi visszajelzések miatt döntöttek úgy, hogy idén is…..
Az előzetes hírek szerint a vasárnap óta aktív Mars-járó nem adott elsőbbséget egy kráternél a 2004 óta aktív Opportunitynak. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal Nem Földi KRESZ Részlege (NASA–NETC) szerint egyértelmű volt a helyzet: a régebb óta a vörös bolygó felszínén…..
Dour ® 2012.08.09 11:17:08
Dour ® 2012.08.09 16:13:10
@Aszongyaja Zanyósom:
Van az a vezír, aki az "egészségtelen" üdítőitalt reklámozta.
Nos, sokan fellövetnék, hogy fesse a vörös bolygóra, hogy Coca-Cola, mert a Földről jól mutatna.
Mindkettő.
Szigetes nagykoncertje után mentők vitték el Ákost, az orvosok nyilatkozatai szerint még felépülhet. „Rémülten figyeltük a Nagyszínpad mellől, egyértelmű volt, hogy nagy a baj” - mesélte a történteket az MTI-nek Szabó Emese ügyeletes mentőtiszt, aki közelről látta az…..
A milliomos playboy megunta, hogy állandóan összekeverik a friss olimpiai bajnok tornásszal, így inkább lecseréli vezetéknevét. Korábban a tornász Berki törte a fejét névváltoztatáson, majd menedzsere arra kérte a szurkolókat, találjanak ki valamilyen becenevet Krisztiánnak,…..
Dour ® 2012.08.07 08:24:02
Dour ® 2012.08.07 09:00:47
@Adofizeto:
Hááát ...., igen.
Meg a rengeteg kommunistázó,
.... és elfelejti, hogy honnan indult el.
Érdekes egy ország.
Érdekes, hogy ország.
De így az Olimpia jegyében ....
Hajrá aranyér!
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Dour ® 2012.08.07 07:26:49
@Bafana:
Meg kell hagynom, találó a hasonlat.
Közleményben tiltakozott több magyar sportoló is a szabadszájú műsorvezető megnyilvánulása miatt. "Legalább még 5 évig szeretném folytatni a műsorkészítést, úgy érzem, van még bennem annyi színvonalas adás" - közölte a ma reggeli adás során Bochkor Gábor, a Bumeráng…..
Dour ® 2012.08.06 16:53:20
@Kozi73:
A zöld már ott van.
A lila elhelyezéséért valószínűleg sokan sorba állnának.
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Íme egy gyönyörű MTI hír: "Kigyulladt egy 38-as autóbusz szombat délelőtt a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában - erősítette meg a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI értesülését. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a…..
Bruce Willis a hónap végéig Budapest és Nagykanizsa között forgat, így az egész M7-es autópálya le lesz zárva. A Horvátországba utazóknak a Debrecen- Szeged- Isztambul-Zágráb útvonalat javasolja az AAK kommunikációs szekértője. „Akinek több ideje van, az a…..
Dour ® 2012.08.03 10:20:47
@mrbloodbunny:
Várj türelemmel.
A becses neje által pixelhibás lett a monitorom.
És még sssejpeg isz a szigeti interjúja óta.
Dour ® 2012.08.03 10:52:35
@Dr.Betépett felhasználó:
Gyárilag hengerfejes.
Brúsz Vilisz sem tudná megmenteni, még másnaposan sem szerénységét. Ápdétné.....
Felsírok álmomban.
Dour ® 2012.08.04 08:37:57
@comes:
- Kapnak kárpótlást, egyéni nyuggerszámlára.
- Fel is merülnek, és meg is szólal.
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
Dour ® 2012.08.03 09:37:19
@franc0:
"Itt az indexen is csak a szar ömlik a nyakunkba."
Hmmm.....
Azért remélem már száradsz, mert akkor nem vagy olyan büdös.