Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndroIDguru

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban került megrendezésre Berlinben az IFA kiállítás, ahol a Samsung bemutatta Note készülékeinek a legújabb generációját. Azoknak, akik tőlünk eltérően nem kütyümániások elárulom, hogy ez az a készülékcsalád, melynek tagjai mindig hatalmas kijelzővel vannak szerelve,…..
De mi is ez valójában? Mi haszna egy telefon esetén? Nos, a válasz igen egyszerű. Biztos történt már veletek, hogy egyes alkalmazások igencsak megfogták a telefont, és fél óra volt akár a beállításokig is eljutni. Vagy bootloop (a telefon állandóan újraindul, általában Launcher…..
AndroIDguru 2012.01.29 17:08:27
A kezdetek Az életemben sok kütyüm volt, és amikor kirobbant a tablet őrület, én is rögtön vettem egyet. Nem sokat teketóriáztam, megnéztem mit lehet kapni, és mivel 2010 decembere volt azért nem volt egy nagy választék. Egy dologban biztos voltam, nem almás terméket fogok…..
  Nemrég hallottam egy ismerősömtől a következőkben bemutatásra kerülő alkalmazásról. Nagyon megtetszett,mert sok lehetőséget rejthet magában.   Az alapok Ez egy nagyon egyszerű és egyben nagyszerű alkalmazás. Érdekesség, hogy magyar fejlesztőknek köszönhetjük a…..
Bizonyára mindannyian voltunk már úgy, hogy ugyan teljesen meg voltunk elégedve a már a telefonunkon meglévő képernyőzárral, de aztán a buszon* ülve megláttunk valakit, akinek a kütyüjén valami olyasféle feloldórendszert pillantottunk meg, hogy mi is rögtön olyat akartunk.…..