Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pyxys

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudják, melyik 2013-as esemény az, amelyikre szívem szerint _nagyon_ el szeretnék menni? Nem, nem a Genfi Autószalon (bár ott leszünk, ha minden igaz), nem a Goodwood Festival of Speed, de még inkább a Revival (bár bakancslistás az is) de nem is a Mille Miglia. Nem. Jövőre ugyanis 50…..
pyxys 2012.12.29 16:18:37
@Sword: és akkor ezekután én simán a négyajtós szigonyost választanám, mert az elegancia az abban testesül meg. maga a szépség és elegancia. együtt.
Dehogyis Bajnai az ellenzéki szuperfegyver!Hanem például a szenátorasszony. Aki megszólalt. Újra. Minden megszólalása aranyat ér: az ellenzék számára. És aki mindezért a fizetést adja neki, az nem veszi észre. És szerencsére nem prototípus ez a fegyver. Vannak még. Itt van…..
"A szabály az szabály" - nyilván ilyesmire hivatkozik az autópályakezelő, hiszen jól megnézve az adott időpontban valóban nem volt érvényes Korza matricája. Viszont tévedni emberi dolog, főleg, hogy elsősorban nem ő, hanem az eladó hibázott. Persze mindig meg kell nézni a…..
pyxys 2012.10.28 07:27:05
@(---Flúgos Buszos---): ha holnap hoznak egy olyan szabály, hogy a flúgos buszosokat minden 10 méteren 10000.- forint megfizetésére kell kötelezni, akkor majd ugyanilyen vehemenciával fogod betartani a szabályokat, vagy elgondolkodsz azon, hogy most ki is a hülye?
a szabály az szabály, mi? idióta.
pyxys 2012.10.28 07:30:08
@D4D:
"Pénztártól való távozás után......

Rendszámot, időpontot mindig ellenőrzöm."

akkor te is megszívod, ha a kutas elrontja. ugyanis a kategóriát te sem nézed, ha jól éretm.
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..
Szezonzáró pályanapunk beszélgető posztja...
Azt már tudjuk, hogy a mobilszolgáltatók se nem javítják, se nem cserélik az iPhone-okat. Naiv ügyfél egy iPod Touch-ra szeretett volna egy új képernyőt az iphoneszerviz.hu-től, de sajnálatos módon szerelés közben eltört a képernyőlezáró gombja. Mivel ezt 3 hét alatt sem…..
pyxys 2012.10.12 18:23:07
@Rick Carton: jó hülye vagy. mit akarsz frissíteni? a régi hardveren hogy működjenek olyan frissítések amik más, újabb hardvert követelnek?
vegyél te is samsungot, majd az ingyen telefonon frissíti neked a samsungot.
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
pyxys 2012.10.06 22:04:48
@vftsárpi: delta HF int. :-) nekem volt. szar olasz... mindenki így gondolkodik, akinek sosem volt olasz.
a ferrarit összehasonlítani azzal a ronccsal vicc. még akkor is, ha ezt a távot, engedjük meg neki, gyorsabban teszi meg. és? a villanymozdony meg mindent lealáz. tehát ebből a szempontból jobb a bmw-nél. mostakkó mi legyen? sajnos minden más szempontból meg nagyon szar vele közlekedni.
"Ha emberszámba vesszük azokat, akikkel a változások történtek, és elmondjuk, hogy nincs más választásuk, megértik. Az állampolgárnak bíznia kell abban, hogy az állam jót akar, akkor is, amikor átalakítja az ember életét." (Balog Zoltán a Kossuth rádió Vasárnapi újság…..
pyxys 2012.09.08 16:27:56
@Rajmundd: az ipari forradalom jólétet hozott. jah, de kinek is? és milyen következményekkel? irtózatos környezetszennyezés, nyersanyagok eszetlen tékozlása... ezek mondanak vmit? és tatott eddig. mindig is furcsáltam, hogy hogyan lehet ennyi ostoba ember, aki mind azt hiszi, hogy az Föld nevű űrhajon, ahol véges mennyiségben állnak rendelkezésre nyersanyagok (az élethez szükségesek is!) ott mindenki arra épít, hogy majd a gazdasági növekedés (értsd a nyersanyagok szemétté alakítása) a végtelenségig folytatható. tényleg nem gondolkodtok?
"vitya" ahogy itt becézgetik meg a matolcsy és persze az egéyz klán olyan károkat okoz magyarországnak, hogy azt évszázadok allatt sem lehet majd helyrehozni. sajnos, mi meg ezt hagyjuk nekik.
birka nép vagyunk, fogalmam sincs mire vár magyarország lakossága. elmenni nem hazaárulás, itt maradni és asszisztálni az ország tönkretételéhez, na az a hazaárulás.
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Lehet mondani, hogy a törvény rossz, de amíg érvényben van, be kell tartani. Nem igazán értem a tiltakozók problémáját. A tudósítások szerint az ozorai pszichedelikus bulin a publikum nyíltan, bódéban árusított és vásárolt illegális kábítószereket, a rendőrség pedig…..
pyxys 2012.08.12 11:42:00
@Schindler Pistája: szerintem oda az apartheid az nagyon enyhe jelző. konkrétan népirtás és területfoglaló háború folyik ellenük.

newzar.mekabima.com/wp-content/uploads/2011/05/israel-palestine-map.jpg
500.000 Forint. Azaz félmillió.Nekem sok.A bíróságnak, a közjegyzőnek, a végrehajtónak nem az. Félmilliónyi kintlevőségem van.Tartozik egy magánszemély, egy kisvállalkozás és egy biztosító.A három tartozás olyan egyértelmű, minthogy a Dunában víz folyik és…..
pyxys 2012.08.06 00:00:36
@[Lombroso]:"Komolyan érdekel, hogy mi az szerinted, ami meg tudna győzni egy Magyarországot saját sikertelensége miatt gyűlölő embert arról, hogy itt maradjon. Na?"

:-) ezt majdnem kifelejtettem.
én elárulom, hogy mi lenne az. ha te meg a hozzád hasonlók mennének el. akkor maradnék.

honnan van akkora eszed, hogy még azt is tudod, hogy ki a sikeres és ki nem? majdnem irigyellek is, vazzeg. én ilyen okos lennék... minnyá felválthatnám lázárjánost, aki szerinte ugyebár mindenki annyit ér amennyi pénze van. (ha ez igaz lenne, szerintem te egy ruppótlan senki lennél... juj, beletrafáltam, bocsi)
hja, és mit nevezünk ugyebár sikernek?
én elégedet vagyok azzal, hogy szerényen, de megélek és 6 másik embernek biztosítok szintén szerény, de még eddig biztos munkát. ez a tervem a jövőre nézve is. de ez itt nem fog menni. (danke sehr herr matolcsy). magyarországot nem gyűlölöm, sőt, azért vagyok még itt, mert még nem sokkal ezelőttig is hittem benne, hogy mindez nem így lesz (azt sorra jönnek a némethnék, lézárjánosok, szíjjártók, sorolhatnám). azokat a gyökereket utálom, akik mint te, azt hiszik, hogy majd mindent jobban tudnak és osztják az észt, hülyének néznek mindenkit és szemrebbenés nélkül kitartanak a hazugságaik mellett, mindenáron. pedig tulképen szöllőkarónak sem lennétek jók. ez az amiből nem kérek. majd ha ti kipusztultok vagy elmentek innen, akkor visszajövök és a munkámat ismét a hazám szekerének tolására fordítom. de, már haragudj meg nyugodtan, én a fidesz szekerét magyarország érdekeivel ellenirányba nem fogom hajtani.
szal félreértetted a szitut. a sikerességnek ehhez semmi köze. a jövő, az ami miatt lép az ember. (vannak még néhányan, akik előre is gondolkodnak, nem csak a kurva nagy múltban élik ki magukat. HM lovashuszárok a baltikumban, mi? az aztán a magyarkodás. hja, meg a róvásírásos falutáblák, az kinek mekkora pénz? élni nem tudtam ezek nélkül a táblák nélkül. mivel kínaiból több van az országban, mint székelyből, tehát inkább kínai táblákat kellett volna kirakni, na de persze az nem olyan "magyaros húzás". most így magyarkodunk, hogy van rovásírásos tábla minden faluban. naná, hogy sokkal jobb a falvaknak)
pyxys 2012.08.06 00:13:22
@[Lombroso]: "Már ne is haragudj, de az már tényleg a pitiáner önfényezés és a pofátlanság netovábbja, hogy a hazájáért akár az életét is feláldozó hősként állítod be magad azért, mert 20 éve elmormoltad, hogy megvéded a hazádat, különben hadbíróság elé kerülsz. Még szerencse, hogy ezt nem kellett bizonyítanod, így olyan, mintha így is lett volna."

faszi, te olyan értetlen vagy, bazeg, hogy ilyen nincs még egy.
higgyél ebben amit írsz, nekem jó úgy is. miért kerültem volna hadbíróság elé, ha nem mormolok? amúgy nem 20éve és nem mormoltam, hanem a kossuth téren mondtam, önként és semmi féle hadbíróság nem fenyegetett.
nem, nem vagyok hős sem. csak tettem a dolgom. te vagy köcsög, hogy nem értesz semmit, de úgy osztod az észt, mintha te fújnád a passat szelet.

"Komolyan nem érzed az ellentmondást a saját szavaid között? Hogy az egyik pillanatban arra vered a melledet, hogy te esküt tettél arra, hogy az életedet is áldoznád a hazádért, aztán a következő pillanatban már azt magyarázod teljes beleéléssel, hogy semmilyen szinten sem kívánod Magyarország szekerét tolni, mert anyagilag neked itt nem olyan jó, és inkább hontalan lennél?"

bocs, öreg, de nekem nincsenek anyagi gondjaim. és azért lépek időben, hogy ezután se legyenek. leszereltem már jó régen, mert ez az ország már nem az az ország, amit én szívvel lélekkel megvédenék. az olyanok miatt mint te.

"Ami meg a második szófosásodat illeti: felőlem nyugodtan szidhatod a mindenkori kormányt, az államot, a jogalkotókat. Nem fogom védeni őket, nincs értelme, és nem is szolgáltak rá semmilyen jóindulatra. Ezzel nincs is problémám. A problémám azzal a hazátlan bozgor magatartással van, amikor a nagy sértődöttségedben már fél lábbal kint vagy az országból (figyelj, még csak nem is ez a baj!), és méreteseket csulázol hátra azokra is, akik veszik a fáradságot, és itthon maradnak annak ellenére is, hogy nincs semmilyen kormánypárti hátszél mögöttük, bármennyire is jó lenne mást képzelni"

nincs bajom azokkal akik itthon maradnak. hogy ki miért marad az egy másik tészta. de nem miattad, ebben biztos lehetsz. ha azt tekintjük, hogy a az ország nagy része menne, ha tudna, akkor... érted? nem nagyon van kit köpködni. (amúgy rámutatnál, hogy hol "csuláztam" azokat akik maradnak?)
téged fikázlak, mert hülye vagy, de nem azért, mert maradsz. én mindenki döntését maximálisan tiszteletben tartom, megy vagy marad, semmi közöm hozzá. te bekaphatod, mert hazudozol is már.
nekem azokkal van bajom, akik tönkreteszik az országot. de nem baj, hogy nem értesz semmit. kellenek hülyék is. unalmas lenne a világ ha nem lennének olyanok, int te, akin lehet nevetni.
bár inkább szánalmas vagy az ostobaságod miatt.
A kormány ősztől minden egyes téglát megadóztat. Az Ytong kedvezményt élvez. Retteghetnek a téglaépítésű házak és lakások tulajdonosai. A kormány ugyanis ősztől várhatóan bevezeti az ingatlanokat sújtó újabb adót, a téglaadót. Az ingatlantulajdonosoknak téglánként 2…..
 Bonstuk ki a váltó szoknyát: Nyúljunk be a váltó mellett és feszítsük befelé a 3. képen pirossal jelölt rögzítő füleket:  Válasszuk le a szivargyújtó és a 3-as kapcsoló csatlakozóit: A csatlakozó kihúzásához enyhén nyomjuk meg a kis pöcköt a…..