Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balu999

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
balu999 2020.04.10 11:11:12
Tisztelt Mt! A legújabb hülye divat Munkáltatói oldalról: referencia kérés.Szerintem szokjatok le róla, a saját érdeketekben! Magyarországon sokszor úgy érzi magát az ember, mintha már meg is érkezett volna a Hülyék paradicsomába (már aki látta ezt a jó kis filmet / aki még nem, annak javaslom,…..
balu999 2020.03.12 08:46:32
@Őrült Ló Nagyfőnök: Na hát pont ezért nem szerződtünk. Ha az interjún elhangzott összeget beleírják akkor talán.
balu999 2020.03.12 08:48:32
@Őrült Ló Nagyfőnök: Ez a sorolja fel a 3 jó és rossz tulajdonságára egyszer válaszoltam egy olyat, hogy az az egyik jó tulajdonságom, hogy nem szeretem ha hülyének néznek.
balu999 2020.03.12 15:28:53
@Kis nudli: perszeperszpersze
Vértetűk ellen ... ...vajon hogyan lehet hatékonyan védekezni?!  Úgy elszaporodtak a kormányban, hogy már elszívták az összes nedvet, ennek következtében teljesen legyengültünk. A szívás helyén sejtburjánzás indult meg, minek hatására vértetűrák jött létre.A mérsékelt fertőzés is erős…..
1. Nem prioritás az „A-ból B-be legrövidebb” elv Mikor Budapesten szoktam kerékpározni nekem sem szokott ez fontos lenni. Minek menjek kinn a nagy forgalomban, vagy párhuzamosan a járdán/gyalog- és kerékpárúton gyök kettővel, mikor pár utcával arrébb párhuzamosan ugyanoda jutok? Alig van forgalom,…..
balu999 2016.04.15 10:31:03
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
...és jobban is teszed, ha figyelsz rájuk. Ezúttal is Dreamer 88 jóvoltából jutottunk egy újabb codex-fordításhoz, nevesül a Chaos Space Marines seregkönyvéhez. Ezúttal is köszönjük az anyagot!   Chaos Space Marines - Scribd Chaos Space Marines - Google Felhívjuk…..
Mindig öröm hírt adni lelkes hobbitársak munkájáról, akik igyekeznek az ángliusul nem beszélő játékosok életét megkönnyíteni.   Legfrissebb újabb szerzeményként álljon itt Dreamer 88 tollából a Grey Knight codex magyar változata. Köszönet érte minden jelenlegi és…..