Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steinmann grófnő

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hal uszonyából vagy farkából sose lesz fej. Attól büdös a társadalmi FEJ mert a társadalmi büdöslábból, meg a belsőségekből, mert a kopoltyútól lesz az. Megint egy tapodtatot nem jutottunk előre, mert mióta ugatom, ott van Hamvas dolgozata a Direkt morál és rossz…..
Steinmann grófnő 2013.01.05 08:28:50
@magyar-magyar szótár: Nem, a grófnő már rég nem vitázik veled, ha észrevetted. Egyrészt, mivel olyan vagy, mint lepukkadt klubban a DJ a 80-as évek végén, van 4 unalomig ismert lemezed, és azokat váltogatod. Neked nincsenek érveid, te egyszerűen személyeskedsz azokkal, akik nincsenek veled egy véleményen, ugyanazokkal a panelekkel, mint cumiztat, csummára bekaptátok, sat.
Másrészt pedig nem azonos szinten vitázol velünk – tehát nem veszed észre, hogy mi az ellenzékbe hol tagozódunk be, és úgy kezelsz minket, mintha mi (mármint az itt hozzászólók, és nem a bástya nyugdíjas sakkör, ez is érdekes, hogy ki nálad a TI) a viceházmester – photoshoppolt képecskékkel operáló, sasjózsihumorú vonalat képviselnénk ellenzéki szinten.
Továbbá azért sem vitázom, mert úgy gondolom, normális esetben mindenkinek meg lehet a saját véleménye a dolgok menetéről, és nem lehet – ahogy te szoktad mondani – minden 2D-s, tehát ami VOLT, az mind szar, ami most van, az meg a kánaán, ami meg mégsem kánaán, az elmúltnyolcév miatt. Tehát most minden intézkedéshez taaaaapsooooljunk, ahogy annak idején Barika mondta, mert az mind ésszerű, remek, pompás, kritizálni nem lehet, mert akkor jön, hogy agymosott, becumiztatott, sajátvéleménynélküli vagyok.
A te hetiválaszból meg hírtévéből szedett véleményed az persze tökre egyedi, és a békemeneten is csupa – csupa szuverén egyéniség lépdelt, ahol 3 millióan voltak, a diáktüntetésen meg nyolcan, de abból 3 nem is diák, csak elkisérte a barátcsajsziját, mert az megígérte neki, ha segít neki transzparenst csinálni, akkor tüntike után felmehet hozzá a koleszba.
És akkor még itt jön be az olyan sunyi seggfejek véleménye, na az a hogyishijják, aki pár hete kifejtette, hogy te MIATTAM nem cikkezel már, de amikor megírtad neki hozzászólásban, hogy szó sincs ilyesmiről, azóta kussol, de nem kér elnézést tőlem.
Ez egyébként jellemző a mostani kormánypárti szimpatizánsok sunyiságára. HOgy is hívták azt a pökhendi faszt, aki leoltott itt engem, aztán azóta csöndben van?
Hölgyek Öröme Elmaradásaim 2012.11.28 18:51:18
Az utóbbi időben már linket sem tettem fel ide a másik blog új cikkeiről. Egyrészt trehány is vagyok az ilyesmihez, ez már nem „alkotás” csak „adminisztráció” hogy itt is feltüntetem, valami mozgás volt a HÖ-ben. Másrészt úgy vettem észre, a kutya nem jár már ide, ha…..
Steinmann grófnő 2012.11.29 18:44:29
@spájdernecc: :)))

@Az utazó 82: nem tudom, miért nem lehet ott hozzászólni, semmilyen beállítással nem korlátozzuk vagy késleltetjük a hozzászólásokat.
Az előítélet, amig valaki otthon agyal rajta - magánügy. Ha teret kap az országgyűlésben, sőt szavazók szerzésére használják - közügy. Továbbá a hangulatot is befolyásolni lehet, ha valaki magánemberként azt látná, hogy megengedhetetlen dolog az antiszemitizmus, akkor nem hangoztatná.
Nekem egyébként pont ellenkező tapasztalatom van, az iskolában durván zsidózott még pár éve a gyerekek egy része. Amióta a jobbik hivatalosan is antiszemita álláspontot képvisel, és ennyire durva dolgokat mond, nem hallok már ilyen beszólásokat. Talán, mert átléptek egy ízlésbeli és morális határt. Nem tudom mi lehet az oka.
Hogy mire van igény - nagyon sok mindenre lenne, de az nem azt jelenti, hogy ezeket az igényeket mindenáron ki kell elégíteni.
A magyar ember szereti, ha megadják az illúzióinak azt, ami az illúzióinak jár. Ez a szervízkönyv garantáltan eredeti. A hamisító nepper művész, ahogy ez a magyar művésszel vagy iparossal is gyakran előfordul, a legkevesebb fáradságban se törte magát a hatás fokozására, minek.…..
Steinmann grófnő 2012.11.17 13:34:34
@nagyon_buta: ez így igaz:))))) Nekünk el kell:))))
  Túl sok és túl értékes időmet veszi el a fölösleges politikaivitakör. Honnan a hússzín-bakelitházas veresréztengelyes brozcsúszócsapágyas méteres kékeres elalavult COCOM-istás amortizálódott telefaxxxombú' szedek én ekkpora hülyeséget, hogy érzelmekkel…..
Steinmann grófnő 2012.11.16 15:38:37
@nagyjoco: nem, szerintem a végén már uncsi volt, mert Dudi ugyanazokat a poénokat lődözte ötszázadszorra is, mint óvónéni, meg bekajáltatott felhasználó, meg lujza és hasonlók.
Olyan volt a végén már, mint a jósnő a gagyitévében, bárki bármit mondott, ugyanabból a hat panelszövegéből válaszolt rá.
magyar-magyar szótár művész 2012.11.11 07:27:35
>> Én nem olyan művész vagyok, mint Fellini, hanem inkább, mint Pasolini, akinek zűrös a magánélete.<< /Pityinger László többször, kis változatokkal, mikor-kinek/   kép forrása   kép forrása www.kiskegyed.hu     kép…..
Steinmann grófnő 2012.11.11 09:28:07
@magyar-magyar szótár: teljesen igazad van, elnézést, légyszíves töröld a hozzászólásaimat innen. Persze, hogy csak véletlen, hogy miután megígérted, hogy vége a viceházmesteres pol. vitakörnek, épp az ellenzék legkínosabb figurája kerül itt kicikizésre.
Majd inkább holnap kommentelek, mikor Kerényit vagy bayerzsótit cseszteted itten, művészileg, vagy fricctomika politológ munkássága lesz ízekre szedve:D
tényleg, nyugodtan törölj, sőt, kérem, hogy tüntesd el, ne befolyásoljam a később jövőket a negatív hozzáállásommal.
A Záborszki-brigád [Záborszki már három éve, hogy  halálra itta magát] maradéka annyi napot már az éjekkel is egyberogyasztván  A Klub-ban [Sivatag büfé, Sallai Imre út] végre elhatározza, hogy elmennek szerencsét próbálni. Annyian dógoznak külföldön, miket…..
weird scenes the village of the smurfs Szeretettel Babarczy művésznőnek   Elnézelődvén megint az Őrjöngjünk, Vecám! jógyerek-jókislány blogban ... tkp először az ügyike maszatolásról & kenyegetésről akartam volna inkább írni, a gengszternekábrázolás,…..
Steinmann grófnő 2012.11.08 18:35:26
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ja, és még az utolsó szó jogán -írtam Dudiról egy remek:)) cikket, amit átküldtem neki, MAGASRÓL tojt megtisztelni, hogy átnézzen hozzám, mert mégis, ugye, csak nem képzelem, hogy egy neki ajánlott cikkhez ő méltóztatik leereszkedni
na, ennyit a vitakultúráról
minket meg hányszor kiszerkesztett itt, és nem sértődtünk meg.
magyar-magyar szótár napfürdő 2012.11.06 03:41:36
"Napozni nem akkor kell, amikor szabadságon vagy, hanem amikor süt a nap." /egy régi pesti polgár bölcsessége/  köszönettel Zelmának A mi korszakunk embere nem képes úgy napfürdőzni, ahogy ők, a régiek. Az is igaz azonban, hogy a mai ég alatt a Nap valahogy nem úgy tűz,…..
A Stefi kettős, tehát fiú vagy leány becenév, mint pl a Gabi vagy az oroszban a Szása is. Stefi a Stefánia [Stephanie] beceneve, vagy németajkúak köreiben pl a Stefan-é. Schwoobul a Stefoon az becézve Stefili vagy Steffl . Inkább a Stefili, egyrészt a tipikus fölös szóvégi i miatt…..
Steinmann grófnő 2012.11.01 09:21:56
ha valaki nem olvasta volna
hvg.hu/velemeny/20121031_TGM_A_politikai_biralat_elzullese

erről a cikkről beszélünk, amit átküldtem Dudinak, mélyen egyetértve vele, hogy engem is mennyire zavarnak azok a mém-ek, amikor orbánt photoshoppolják, és hasonló színvonaltalan viccekben tüntetik fel.
Ez a stefike hasonlóan gáz, csak több munka van benne, mint egy Stalinra photoshoppolt Ovi képpel. De több szót nem érdemel, inkább önelletható, mint jó.
Steinmann grófnő 2012.11.01 12:44:15
@kikoránkel: hehe:)) én is így látom
Dudi végre talált egy önellenható hoaxot, most az utolsó betűig kiélvezi:D
jövő héten már az Ovi-ról szóló viceházmester szintű photoshoppolt képek jönnek, mint érv:D
magyar-magyar szótár picsaregény 2012.10.29 05:33:46
 A megjelenésekor köpködtem, fikáztam Rácz Zsuzsa [Állítsátok meg]Terézanyuját, aztán egy nyaraláson kénytelenségből nekiültem... nem a kőjárócipőket vagy a borotválkozókészségemet hagytam otthon, hanem az előkészített olvasnivalókat… és behabzsoltam. Pompás…..
Steinmann grófnő 2012.10.29 07:25:47
Utak Elíziumba Köd 2012.10.27 07:07:00
Vizes levegő, ami körülvesz.Tisztán a hal és a madár közege, ez viszont így az embernek is élhető.Épp csak egy kicsit nehezebb a lélegzet, a versenyautók motorjai pedig különösen kedvelik.Leginkább a látást korlátozza - súlyos esetben szó szerint az orrunkig látunk csak.Mi…..
Hölgyek Öröme Lehet-e csevegni? 2012.10.19 08:45:48
Mellékesen egy új cikk, és válasz egy kérdésre: Szét lehet-e csevegni egy nem mainstream blogot? Miért nem lehetne? A blog lényege szerintem, hogy interaktív. Ha valaki nem a cikkhez szól hozzá, akkor sem történt semmi. Trollkodásnak kizárólag azt a tevékenységet szoktam…..
Steinmann grófnő 2012.10.19 12:33:22
@efes: javítottam.
Bevallom, annyira nem érdekel azért a blogolás, hogy egy vadászvizsla elszántságával átolvassam, amit felteszek:)))
Soha nem tanultam gépelni, de most már nagyjából 8 ujjasan gépelek, nem a billentyűket nézve. Hagy némi kívánnivalót maga után minden szövegem, az biztos. Pl. vannak rossz berögződéseim is, a gy - betűkapcsolatban szinte mindig felcserélem yg-re.
Steinmann grófnő 2012.10.22 09:59:02
@efes: feltettem a fb-re meg nolra, és ott is elgépeltem a mainstream szót, csak ott a R betűt hagytam ki:D
ELŐRE A FEJLETTEN FASZBÚKIZÁLT  TMBRLOID  EMBERTÍPUS & INTERNETTÁRSADALOM FÖLÉPÍTÉSÉÉRT dedicated to Hannibal Lektűr A filo szemcsin a dialektikát gyakcsizzák a skacok. A tansegcsi fölszólítja A-t és W-t egy vita megvívására: ímé: A: Like this! W: Fuck!…..
Steinmann grófnő 2012.10.21 08:34:19
@magyar-magyar szótár: nálatok minden többnapos ünnep abba fullad, hogy reggeltől a konyhában főztök? :D
klassz:))
Még mindig van lejjebb. Tegnap sikerült megtudnom Ripőktől, hogy „lélekemelőnek szánt” cikkeim vannak, amelyek terjesztésében erőszakosabb vagyok, mint egy edényügynök a termékbemutatón. Lenyomom az olvasók torkán, ha akarják, ha nem. Mivel nem lehet mindenki olyan laza,…..
Steinmann grófnő 2012.10.16 21:46:44
@ripők: kommentblog:))) nem is tudtam, hogy van ilyen. Azt fórumnak hívják, nem?
Ez az állandó mániád, hogy meg vagyok sértődve. Dehogy vagyok. Min lennék?
El kell hogy keserítselek, én nem szeretnék senkit sugározni, én ilyen vagyok.
elolvastam pár cikket, SŐT, most mielőtt ezt feltettem, megint elolvastam egyet, összes (na jó, majdnem összes) hozzászólással, hogy olyan-e még.
Nincs semmi bajom veletek, ha emlékszel, az egész úgy kezdődött, hogy te hoztad fel, hoyg ott jól érzed magad. Ez nem vita, beszélgetünk.
Amit itt feltettem ebben a cikkben, azt viccnek szántam, akkor is, ha nem írtam oda, hogy
:)))
Igen, én is szórakozom itt, de amiket leírok, sokkal közelebb van a valódi hangomhoz, mint a tiétek ott. Ha érted, mire gondolok.
Már sokadszor mondom el, valóban ez a véleményem a pisis blogról, de semmi közöm hozzá. Szóba került, így elmondtam. Nyilván neked is csomó dologról van véleményed, ami úgymond nem tartozik rád.
Steinmann grófnő 2012.10.16 22:08:21
@ripők: mégegy dolog, mert ugye, az egész onnan indult ki, hogy Dudi bekattant pár napra. Én már el is felejtettem neki, a cikkek visszakerültek, mindegyikünknek lehet rossz napja, és kész.
Te megbocsájtottál neki? vagy mégis én vagyok a lazább kettőnk közül?
Steinmann grófnő 2012.10.19 08:47:47
@ripők: a trollkodás - nem trollkodás kérdésben itt van egy rövid kis cikk, amiben benne van, elegáns-e.
Egészen belterjes széljegyzet blogbarátaimnak: Először is itt a grófnő hamis vádja a törlésről. vagyishogy csűrcsavari eufemizálással vádol meg, mert őszerinte a vázlatba letétele egy bejegyzésnek az tkp nem más, hanem: törlés. Akkor előszöris egy szemléltető…..
Steinmann grófnő 2012.10.15 12:11:01
@magyar-magyar szótár: ignorálásból szerintem egyetemen tanszéked lehetne azért neked is.
Ahelyett, hogy önkritikát gyakorolna, állandóan cikkeket tesz fel. Nem hagyja a társszerzőket érvényesülni.  Két újabb cikke:  A hölgyproblémákról  És a bulvár tündökléséről. Továbbra is várjuk az összehúzott szemű, szigorú kritikákat. Olvasson már be valaki…..
Steinmann grófnő 2012.10.14 08:21:48
@ripők: látod, minden visszakerült.
Steinmann grófnő 2012.10.14 12:17:49
@ripők: látod, pont ezzel a hozzáállásotokkal van bajom. Mint mondtam, semmi közöm hozzá, ki hol érzi jól magát.
Csakhogy ti kérkedtek ezzel, és lenézőek vagytok másokkal szemben. Ha végigolvasod, itt is te hoztad fel, hogy te a pisi-kaki blogban nyomulsz, nem én. Marhára érződik rajtatok,hogy ti vagytok a laza kúúúl jópofák, én meg (vagy bárki más) a beszűkült vén barom, aki képtelen jópofa lenni.
Ez a visszatetsző, és ezt észre sem veszitek. Ezért is mondom, műmájerség. Törődjetek bele, másnak is van humora, más is képes lazítani, akkor is, ha közben nem ereszkedik le egy prepubertás gyerek szintjére. Nem hinném, hogy bárki, aki nem klassznak, hanem idétlennek tartja a kinyaltamot, az karótnyelt lenne, pl. én. Ti sokkal nagyobb sznobok vagytok nálam, ha ezt elsőre nehéz is megérteni, miért.
Provokáltok, de milyen szinten? Most mondhatod, hogy nem kell odajárni, ez igaz, nem is járok, de itt is előkerült, hogy te bezzeg ott vagy oszlopos tag. Azért lássuk be, ez nem a phi-béta- kappa, aminek a kitűzőjét állandóan hordani kéne.
Steinmann grófnő 2012.10.14 13:09:41
@ripők: annyira fontosnak érzem saját mondanivalóm legyömöszölését, hogy még te is megjegyezted egyszer, kommenteléshez általában azt a nevem használom, ahol nem szerepel a blog neve.
Különféle neveken különféle blogjaim voltak már. Olyan is, ahol nőcis novellákat írtam. Úgy lélekemelőleg:D Nem kívánlak magamat védendő terhelni előéletemmel, főleg, mert van olyan blogom, amit már nem is találok, így nehéz lenne itt bizonyítékként bemutatni, hoyg ott miként emeltem a lelket. A mélylélektannal vigyázz. Én tényleg tanultam pszichológát:) Önjelölt analitikusok ne is próbálkozzanak ezen a téren okosabbak lenni nálam. Akkor próbálkozom újra: ti játszotok. A szarral, pisivel, stb. Aki szerint ez éveken át nem jópofa vagy szellemes, az egy begyepesedett hülye.
Hölgyek Öröme Élet? Pálya? 2012.10.09 19:47:07
Az Álomtitkárságon álmokat gyártanak, hogy egyszer jobb lesz, szebb lesz, csak győzzük kivárni. Az Álomtitkárnő sikeresen iriggyé tette a tanárokra a nemtanárokat, mert nekünk lesz életpályánk, nekik meg nem. Tudjátok, hogy ITT olvass, de ebben a blogban is lehet…..
Steinmann grófnő 2012.10.10 15:34:33
@méhészborz: szerintem klassz, hogy vannak ekkora barmok, akik nem képesek PC módon fogalmazni, így még az egyszerűbb lelkek számára is világos, mit gondol rólunk a saját kormányunk.
Torontál Simon, Sárkány, Carlo Zirone, Carpena... Ismerős névsor a Sándor Mátyás-t (illetve Antekirtt doktort) alakító Bujtor Istvántól. Mostanában hallottam valakitől egy felsorolást, emberek neveivel, amikor hirtelen ez a Sándor Mátyás-féle lista jutott róla eszembe. Ilyen…..
Steinmann grófnő 2012.09.28 21:17:19
Utak Elíziumba Leo és Fred 2012.09.25 06:21:00
Két öreg barát ül az esti tűz körül. Szemükben könny, nem szólnak, csak néznek maguk elé a semmibe. A tömeg a cirkuszban mit sem tud erről, ők egy másik világban zajonganak. Nézik a tüzet, a fény és a meleg már nem bennük van. Az elmúlás járja át őket, mozdíthatatlan nehezékként tartva őket a…..
köszönöm ézös ecshém, amiket küldtél, különösen elegant az igazgatótanácstag úr*é, tehát Féderer Ági néni meg a gyerek BENT vásárolnak, úr nemvás' (létezhet-e igazgatótanácsi tag RÉSZVÉNY nélkül... ... valamint a haknik és egyébként ki tolja a kosarat és anyu tehát…..
Steinmann grófnő 2012.09.28 18:51:11
@Frick László Emlékzenekar: Sthal műűűűvésznű ügyben ne kacsingass.
Benyaltad a marketinget, ami körül lengi. Mert ki is ő? Volt hírolvasó (rosszul hangsúlyoz) aztán főzőműsoros celeb (nem szakképzett szakács, receptek by Nigella), és magazinja van. Multkor belelapoztam. Nem egy nagy szám. Receptek meg uncsi cikkek szép fényes papíron.
Az, hogy te szívesen dugnál a műűűvésznővel, lásd be, nálam nem szempont, mikor a munkásságát értékelem.
Különben nem tanulhatsz.  Egy ország attól fejlett demokrácia vagy rendi társadalom, hogy baj-szar esetén kinek hagyják meg az előjogait és ki fizeti ki a számlát.  Kezdjük ott, hogy a tanulás, a tudás érték. Európa fejlettebb fele már rég azon keresztül határozza…..
Steinmann grófnő 2012.09.28 18:47:26
@halandor: de, most megint van jegyzett egyetemünk, pár napja olvastam, a Corvinus. Azt meg be akarják zárni. Minek nekünk nívós egyetem?
[kép szöveg nélkül, index fotó] ..
Steinmann grófnő 2012.08.24 07:21:02
@magyar-magyar szótár: egyrészt a legelső megjegyzésem vicc volt, ott van utána, hogy :D
Másrészt: az ország méreteinél és gazdasági "erejénél", "fontosságánál" fogva bizony kénytelenek vagyunk valakinek a seggét nyalni. Vagy az EU-nak, vagy az amcsiknak. Látsz más lehetőséget? Vagy megpróbáljunk független nagyhatalom lenni?
Hogyan írjunk bestsellert a manapság divatos "gazdag unatkozó amerikai tyúk vagyok, keresem magam" témában. Közhelygyűjtemény olyan kérdésekből, amit nem 36 hanem 16 évesen kell megválaszolni önmagunknak. A cikk Ízek, imák, közhelyek címen itt olvasható. ..
Steinmann grófnő 2012.08.10 21:55:26
@Konszuéla: ja, ez nem statisztika, ez egy vicc, utalva egy pár nappal ezelőtti kommentváltásra Spájderneccel
Steinmann grófnő 2012.08.10 22:08:46
@Konszuéla: értettem, és persze, hogy tudjuk, hogy nem egy olvasónk van. Mint mondtam, ez egy régebbi vicc volt Spájderneccel, mert a fb-n megkérdeztük, ki melyik blogot olvassa, ezt vagy a nol-ost, és ott mondta csak egyvalaki, hogy ezt.
A google readert évek óta nem értem, hogy működik:D
Tessék , itt még evezni sem lehet! index felütés: >>Susan Francia, azaz Francia Zsuzsa 3 évesen került Amerikába, tökéletesen beszél magyarul, büszke a hazájára, de itt evezni nem lehet. jó, és most nyissuk is meg a cikket: Susan Francia 3 éves kora óta az USÁ-ban él…..
 Lassan rám tör a nyár, de a fitneszkert sosincs készen.Kicseréltem az elrozsdált standert, mert amennyi vizet megtartott elfért két orosz horganyzott vödörben is. Bővítettem a komposztálót.A retek lassan túlnövi magát, jön ki a fülünkön is. De nem bánjuk.A borsó…..