Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sauron

183 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is felutazott Budapestre pár napot és ezt kihasználva újra rögzítettünk valamit. A Beach Soccer párbajokat már láthattátok, most egy új távirányítós játék következett ..
Sauron 2012.10.09 07:08:58
@algi: Nagyon jó ötlet, ellentétben ezzel a videóval, azt megnézném :D
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Szerk: Bizonyára észrevettétek, hogy a bejegyzések finoman szólva is megritkultak. Ennek több oka is van, manapság sok dolgom van, a blogra is kevesebb időm jut, valamint már ihlet sincs annyi, erőltetni pedig nem akarom. Még akkor indítottam, amikor sok időm volt, és ráértem.…..
Hallottam egy jó viccet, amit figurák segítségével ábrázolok nagyon trash módon    ..
Sauron 2012.03.18 21:33:00
@filmkiller: A blogodon 3 pornófilmről (is) csináltál "kritikát" és azok is olyanok amilyenek... Ezek után ugatod le Freddyt? Amúgy is, minek jösz ide? Trollkodni mi? Nőj fel...
üdv néktek kedves látogatóim!Technikai problémák adódtak, és nem tudom mikor tudok majd írni legkezelebb! Ne haragudjatok, időnként próbálok majd írni, de nem szeretnélek fölöslegesen váratni titeket!Megértéseteket előre is köszönöm!Legyetek jók!..
Ma megyek be lerendezni az utolsó tantárgyam, és nagyon remélem, hogy végzek idénre. Maradt egy tantárgy, de azt majd jövőre. A két bohócot kihoztam a rendőrségről, egyből magyarázkodtak volna, de inkább nem akartam tudni róla. Lassan ismét elkezdek uszodába járni, ellustultam!…..
Üdvözletem nektek, és egyben boldog új évet is szeretnék kívánni, valamint ha még esetleg érvényes, akkor Boldog Karácsonyt is! Köszönöm Thuringwethil-nek a jó kívánságot, neki is hasonló jókat! Igen, elnézést, hogy se karácsonykor, se szilveszterkor nem írtam, de végre…..
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
Bocsánat kedves látogatóim, de egy uralkodónak is kezdődik lassan a vizsgaidőszak, jelenleg csak zh-k tömkelege van, azokra készülök, plusz asszonnyal is voltak megbeszélni valók, elnézéseteket kérem, amint tudok írok, mint pl most! Asszony se ér rá, kis Sauronnal is foglalkoznom…..
Ne tudjátok meg, hogy örülök ennek a pár nap szünetnek ami van. A mi főiskolánkon ugyan nincs őszi szünet, de szerencsére csak szerdán kell menni. Mondjuk addig se hawaii az élet, tanulni kell, nem hagyhatok mindent az utolsó pillanatra, mégis csak egy komoly uralkodó vagyok! Aztán…..
Kicsit nonszensznek tartom, hogy már most, októberben, minden honnan a "Kellemes Ünnepeket" és társai köszönnek vissza. Szóljatok a tévednék, de karácsony cirka 2 hónap múlva lesz. Közben csak Sauronné-nak lesz a szülinapja, de az ekkora ünnep lenne? Édes istenem csak el…..
 Lusta king azt hiszi olyan okos... hát közlöm, hogy igenis szoktam szappant és vécépapírt is használni, sőt, minden nap tiszta alsónadrágot veszek fől... (vasárnap már 7 van rajtam... (muszáj volt ellőni. - a szerk.)). És igen, megtaláltam a rejtett kameráit, és a…..
Igen, 18:38kor még gyakorlaton ülök... Ez se vall rám. Am nem tom, mennyit fogok tudni megjegyezni, mert a tanárnál még Lurtz is jobban tanít, pedig ha valaki nem tud tanítani, az ő. Istenem, mire hazaérek, akkor még foglalkozni a kicsivel, elintézni a papírügyeket, a páncélom…..
Vasárnap, Lurtz-al, és Witch-el erre a Hangfoglalásra. Vittem a csapatomat is, biztos ami biztos, hátha foglalni kell valamit, de ez csak egy vicces név volt. Délelőtt mentünk, így nem voltak olyan vészesen sokan, bár lehettek volna kevesebben is. Lurtz a dobokat, Witch a…..
Igen, sajnos megint kiömlött a söröm! De öröm is van, drága anyós (tudjátok milyen drága? csomó dolgot vásárolt!) végre hazaköltözött, és én is hazaköltözhettem. Sauronné bocsánatot kért, és 100%-ig (igazából 76%)-ba igazat adott nekem, és tetszett is neki, hogy ilyen…..
Ne haragudjatok, kedves, és hűséges olvasóim, de itt Witch-éknél komolyan meg kell küzdenem a géphez jutásért! Habár Középfölde kegyetlen ura én vagyok, sajna ez most nem érvényes, ugyanis asszony (a galád, majd megfizet ezért!) aláíratott velem egy papírt, miszerint ha…..
Igen! Miután két órán át megkérdőjelezte a férfiasságom, elegem lett, kezembe vettem a buzogányom (attól igazi istennek érzem magam) és megmondtam neki, hogy ez az én várom (legalábbis félig, mert van még egy kis jelzáloghitel...), itt ÉN uralkodok, és ha ez nem tetszik akkor…..
Drága mama, sajnos épségben megérkezett, és amíg idehoztam sárkányon mordor széléről, mert ő nem hajlandó ennyit gyalogolni egy ilyen mocskos környéken, addig szapult, hogy milyen mocskos a birodalmam, én milyen tohonya lusta dög vagyok, hogy a pici lánya jobbat érdemel, hogy…..
Lassan a papír ügyeim felét elintéztem, haladok egész jól. Két pelus csere és 3 kisSauronnal játszás között tudok is foglalkozni velük, elnézéseteket kérem, hogy csak most írok.  Holnap megyünk behajtok 3 havi adót, mert mért is ne, eléggé megcsappantak a vár…..
Így van, véget értek a vizsgák, több (inkább) kevesebb sikerrel. Ez alatt a pár nap alatt kipihentem magam, és ígérem rendesen fogok blogolni. Jhaj de kiszívta az energiám ez a vizsga időszak, de végre itt a nyár, és foglalkozhatok a várammal.... Tele van az asztalom elintézni…..
 Végig tudtam, hogy a nazgulok azok! Az a nagy folt a lepedőmön közvetlenül alattam pedig az volt,hogy őőőőő.... kiöntöttem a tejemet! Igen, amit lefekvés előtt szoktam inni, csak most elfelejtettem meginni, és véletlen kiöntöttem. Azért játszottam meg, hogy megijedtem, hogy…..
 Így van, a napok száma csökkent, de a vizsgáim száma nem, ugyanis az analízis 2 megint nem sikerült. Nem akadtam ki annyira, csak a fél megyét romboltam le... És azt is csak azért mert otthon hagytam a kedvenc buzogányom, és féltem, hogy megfájdul a kezem! De egyet mondhatok!…..
Igen! Már csak 4 vizsgám van hátra, és Sauronné is 4 hét múlva tér vissza a pihenésből! Mi a jó istent csinálok én addig? A kicsit vihetem magammal minden vizsgára. Tudjátok milyen zavarba ejtő úgy megírni a dogát, hogy közbe pelenkát kell cserélni? Egyik zh-n miatta kaptam 1…..
Ez a Kamu King miket tud össze hazudni! Teli panaszkodja Mordort, hogy neki mennyi dolga van, hogy ő nem tud pihenni, meg ilyenek, én meg csodálkozok, hogy mért néznek rám csúnyán az itt lakók. Most már tudom... Fölöslegesen végeztem ki annyi embert! Elmondom, Witch-re azt a feladatot…..
Üdv!Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek, tudom, hogy ti tartjátok ezt az ünnepet. Lurtz is átvette a locsolkodás részét. Igaz, ő egy vödör iszapos mocsárlével locsol le minket, és röhög. Eleinte kaja elvonást adtam neki, de ő örült neki, mondván legalább…..