Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonicus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1931. Winston Churchill New York-i balesete után tér haza. A forgalmas Fifth Avenue-n - a fordított közlekedésről megfeledkezve - az úttestre lépve egy autó elütötte..
pannonicus 2020.01.21 00:37:39
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
pannonicus 2017.09.16 15:11:17
@FalcaoTheGodOfFutsal: egyértelműen túlhypolják judanitát, pedig így ránézve (értsd: kt hétnyi műsor után) nincs benne semmi különleges azon túl, hogy ha kell.. de nem írom le mégeccer... :D
pannonicus 2017.09.16 15:32:46
@fujimo: :D tetejibe azzal, hogy még a judanita mondta másnak, hogy némmá fostos a lábacskád! :D
amúgy azon hatalmasat röhögtem, mikor ili judanita nevét véste az üzire! :D
Schmitt Pál embere került a MOB élére...
pannonicus 2017.06.06 12:03:39
@Fermentátor: miért lenne kormányozhatatlanabb magyarország, ha, mint korábban, a kétharmad minimum 53%-os arányhoz lenne köve, nem úgy, mint most, amikor elég a 44% is... miért lenne kormányozhatatlanabb magyarország, ha lenne második forduló, mint volt az előző választásokon is? miért lenne kormányozhatatlanabb magyarország, ha a külföldön élők is valóban ésszerű körülmények között szavazhatnának? magyarország így kormányozhatóbb a fidesz számára, míg más "demokratikusabb", igazságosabb választási törvények keretében valóban kormányozhatatlanabb lenne - ugyancsak a fidesz számára...
Az alábbi összeállításban olyan videókat válogattunk össze, melyek jól illusztrálják, hogyan szűnt meg a kapcsolata véglegesen Orbánéknak a valósággal, mennyire nem érzik már, hogy a pofátlanságban is lehetnének némileg mértékletesebbek. Ha már a mértékletesség is keresztény erény. Szóval így néznek…..
pannonicus 2016.12.03 17:57:46
@Nagyorrú Barbi:
Barbi, tök igazad van abban, hogy elvárod. Én is elvárom, elvártam volna korábban is. De az nem jelenthet mentséget egy hülyeség alól, hogy más is elkövette. Ezt nem értjük meg itt, Magyarországon. Semelyik oldalon. Ezért nem látszódik, hogy bármikor is úgy tudjunk meggyőzni valakit, hogy nem pofán verjük, hanem beszélgetünk. Ez van, sajnos.